Bu cehenneme dayanamiyorum dayanamiyorum

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Sutum gelmiyor ve annem her telefonda yada yanıma geldikçe oğluma annene de sana sut versin emi yavrum diyor. Bana devamli süt soruyor sapık gibi bişey oldu. Tahammül edemiyorum. Oğlumun kilosu ayına göre iyi ama iri değil,üzücü bişey gibi bahsediyor mama yediği için. Durumumuzu bilenler var ona rağmen aptamil almaya iyi bakmaya çalışıyorum ama böyle olunca gücüm tükeniyor. Artik kendim bakabiliyorum bu sefer kendisi çat kapı gelip ağlatip gidiyor.( Ona ihtiyacım varken ya gelmiyor ya gelirse soyleniyordu)
Benden ne istiyor kv yok resmen kendi annemin tacizine mahruz kalıyorum evde huzurum kalmadı hergün sinide aglayan insanın sütü mu olur dün son paramizla hastane tipi pompa kiraladik evde bişey kalmamıştı gördü hala yemiyorsun ki sütun olsun diyip duruyor susmuyor.
Bugün gelmedi görüntülü aradı ordan oğluma diyor annene de süt versin diye. Tahammül edemiyorum sizinde anneniz böyle miydi?

Annene allah akil fikir versin ne denir. Bide sana tavsiyem hip kullan hem fiyati daha uygun hem daha dogal diyen tanidiklarim var.
Bide mamalarin hepsi asagi yukari ayniymis kardesime hemsire bir tanidigi oyle demis bu hemsire cok arastirmis butun hepsi asagi yukari ayni bir fark yokmus. Hip 35 lira en fazla 39

Benim annemde sizin annenin yarısı nin yarısıydı.. ben dayanamayip tepki veriyodum... ko zate. Cocuklarim emmedi.. dunyanin sonu degilya.. ne yapayım yani...cok ugrastim ama sutum kesildi... uğraştım didindim süt yine gelmedi.... sonuç mama aldi... ne oldu buyudu simdi 2 yasinda digeri 5 yasinda... ama sizin anneniz baya takinti haline getirmiş... takmayin bebeginize odaklanin.. relaxx... ayrıca aptamamil pahali diye iyi olacak diye bişey yok... hip var.. evolvia var.. sma var similac var ki similac isvicre malidir. hip i tavsiye ederim oda uygun fiyatlidir.. sma da uygundur ve yillarin mamasidir..

Son düzenleme:
Annem 1 haftadır bende , gün değil saat sayıyorum artık... aramızda 1000 km var. Senede bir en fazla iki kere bir araya geliriz bundan sonra en fazla diyerek sabır çekiyorum. Ama yakın yerde olsa idik hergün hergün şu bir haftayı yaşasaydım yaklaşımım çok daha farklı olacaktı.

Al anneni karşına açıkça anlat nelerinden rahatsız oluyorsan. Hala devam ediyorsa artık hiçbişey anlatma , geldiğinde uykum var falan deyip odana kapan anlasın istenmediğini...

Yahu niye bu kadar takiyosun. Annesi hic olmayan bebekler mamayla buyuyor tada hic sutu olmayan bebekler saglikli olsun yeter bu kadar önemseme yoksa yok sütun yapacak bisey yok suan hassas donemde oldugun icin soyledikleri daha cok batiyor sana. Inan ki gun gelecek neden bu kadar uzmusum kendimi diyeceksin. Anne sutu emmeyen bebekler buyumuyomu buyuyo zayif olsun saglikli olsun önemli olan bu.

Her gelisinde muhakkak ben patliyorum ama eve gidince yine arıyor. Çok kötü olur kalbini çok kırarsam(!) bu sefer en ufak bi bahane de mesela aradığında oğlum agliyorsa"ben bişey dicemde yine kizican diye diyemiyorum neysee "diye moral bozuyor yapıyor. Diyeceği şeyi de mirildaniyor bi yandan:çok sicakmis ondan uyumuyormus. Sıfır kol ve şort var oysa üstünde. Buna rağmen cigerlerinde dün hirilti duydu aile hekimı. En son annem banyo yaptırdı ve kısa kol bıraktı çocuğu.
Siz çok sanslisiniz uzakta diye ya

Bende bunu savunuyorum ama susmuyor herkese beni kötülüyor. Hiç muhattap olmadığım insanlar karsilasinca bebeği emzir bırakma diyor. Yada üstünü çok kalin giydiriyormussun yapma diyen kadının çocuğu valla gundü hava iyiyken corap+ayaklı pijama+ayaksız pijama +zibin+uzun kolluydu geçen hafta. O bile bana bunu diyorsa nasıl anlatıyor beni hayal edemiyorum

Caninizi sikmayin ,kulaginizi tikayin ,anneler gereksiz ve zarar verici konusabiliyor ,
Tek yapacaginiz dinlenin,her seferinde once memeyi deneyin ,doymazsa sonra mama insallah boyle artar ,
Siz caba gosterin emzirmekten vazgecmeyin yeter

Caninizi sikmayin ,kulaginizi tikayin ,anneler gereksiz ve zarar verici konusabiliyor ,
Tek yapacaginiz dinlenin,her seferinde once memeyi deneyin ,doymazsa sonra mama insallah boyle artar ,
Siz caba gosterin emzirmekten vazgecmeyin yeter
Böyle yapıyordum ama çocugum açlıktan aglayinca mamaya geçmeme müdahale ettiği için hepten kestim. Birde yavrum devamli :boşuna ağlama senin dediğin olmayacak tepeme cikmayaksin anan gibi"diyip durması bezdirmisti

Duymayin ,soylemesi kolay uygulamasi zor cidden zarar verdiginin farkinda degil buyukler ,
4 aylik yegenimi hergun yikiyoruz diye bu sicakta ,babam hasta olucak haftada 1 yikayin diyor ,icinize atmayin ,bagirin ,benim cocugum ne istersem o olur diyin ,acik rahat olun

Daha çok canımı yakmamasi için susuyorum. Dili çok agir. Bakin dün yasandı bunlar hala bu saatte üzgünüm.
Örnekle aciklayayim;annemlerde kaliyorduk onun ve esimin ısrariyla. Oğlumun devamlı hiriltisi vardı kapı cam açık, üstü kısaydı. Ben kendi evime geçtim çocuğum duzeldi.burda da cam açmaya kalkınca ben tekKen hasta etmiyorum anne dikkat ediyorum sende et dedim diye :asıl sen hasta ediyorsun mama vererek en büyük zararı veriyorsun dedi. Sanki keyfen veriyorum. Acimasiz biri yani.

Senin diğer konularından biliyorum, lohusa depresyonunu ağır atlattın. Eşinle boşanmayı düşündüğünü söylüyorsun birde annen üstüne tuz biber.
Açıkça söyle, anne çok zor zamanlar geçiriyorum sende üzerime geldikçe sütün geleceği varsa da kafamda olayları büyütmekten gelmiyo de.
Olumsuz şeyler söyleme tüm gün beynimde dönüp duruyo de.
Kırılsa da bişeyler söyle yoksa sen yine o ilk zamanlara döneceksin ve depresyonun ilerleyecek.

Ayrıca evet inatla emzir ama emzirmeyen bebekte turp gibi büyüyo. Hiç kafana takma kilosunu falanda. Benim en küçük tırtıl gibiydi incecik, herkes salgınlara yakalanırdı benimki taş gibi dururdu. Sağlıklıysa gerisini boşver.

Ben mama ile buyumusum ,37 yasinda ve saglikliyim ,annem icin zor bir donemmis stresten sut gelmemis ucunda olum yok ,
Yaslilarin herseye bir cevabi ,bahanesi,can acitacak yeri var ,umursamayin bir hastalik gibi gorun

Kilosu falan iyi şükür hatta baya iyi masAllah ama bunu dile getiremiyorum ayıp gibi. Mamadan dolayı sismesine bağlıyor.oysa hantal değil hareketli gayet. Kusur olarak görüyor.
O kötü günler için eşimi de annemi de affedemiyorum keşke hastaneden çıkıp direk tek başıma evime gelseymisim. Ama olan oldu.

Ben mama ile buyumusum ,37 yasinda ve saglikliyim ,annem icin zor bir donemmis stresten sut gelmemis ucunda olum yok ,
Yaslilarin herseye bir cevabi ,bahanesi,can acitacak yeri var ,umursamayin bir hastalik gibi gorun
Annem de daha 40li yaşlarda yaşlı falan değil. Hatta bana dediği herşey falanca dedi den ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…