- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Bişey olduğunu farkettim. Bak böyle kendine zarar verirsin. Süt gelmiyosa gelmesin, annen küserse küssün, doktor ima yaparsa yapsın boşver. Cidden atakların tetiklemesin kendine dikkat etDoktor teşhisi olarak panikatak var ama ben okb incelediğimde kendimde olduğunu dusutmus tüm, teşhis yok.
Daha bugün geldi 5 şişe vitamalt aldı. İçiyorum hatta suan hastane tipi pompayla uğraşıyorum 10 dk 10 damla anca geldi.kararlıydim konuyu kapmaya ama doktor başa döndürdü oglum benim yüzümden anomali olmamaliBişey olduğunu farkettim. Bak böyle kendine zarar verirsin. Süt gelmiyosa gelmesin, annen küserse küssün, doktor ima yaparsa yapsın boşver. Cidden atakların tetiklemesin kendine dikkat et
Doktor değiştir acilen. Senin yüzünden oğluna hicbirsey olmaz. Benim arkadaşımın hiç sütü gelmedi bebek doğduğu günden beri hazır alıyor. Sıkıntı olmaz doktoru değiştirDaha bugün geldi 5 şişe vitamalt aldı. İçiyorum hatta suan hastane tipi pompayla uğraşıyorum 10 dk 10 damla anca geldi.kararlıydim konuyu kapmaya ama doktor başa döndürdü oglum benim yüzümden anomali olmamali
Zaten kendi doktorumun mesaisi bittiği için 1 kere lik gittiğim doktordu daha gitmem. Kendimi çok kötü hissettirdi.Doktor değiştir acilen. Senin yüzünden oğluna hicbirsey olmaz. Benim arkadaşımın hiç sütü gelmedi bebek doğduğu günden beri hazır alıyor. Sıkıntı olmaz doktoru değiştir
Sagiyorum bikaç damlaya çıktı öyle öyle artar emmeye de sagip veririm inş ona da raziyim. Emzik ve biberon u hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum bu seferde eşim istemiyor çocuk ağlıyor diye dayanamiyor. Biz ailecek tuhaf ciktik artık ben emzirmeyi çalışıyorum. Annem sorup durmadı gi sürece ben zaten uğraşıyordum hatta önce meme sonra sut veriyordum 2 hafta önceye kadar tutuyordu.bikaç dk da olsa hem emiyor hem memeyi unutmuyordu. Ama annem çocuk açlıktan ağlasa da memeden çekip mamaya gecmeme izin vermediği için hepten kestim memeyi.Stres yaptigin için sutun gelmiyor. Acilen anneni uzaklastir bi sure görüşme ve sagma makinesiyle 1 damla gelse bile sagmaya devam et. Bi de gunde en az 4 litre su ic sutun gelecektir. uzum sutu arttırıyor bi deneyin isterseniz. Ancak en önemlisi anneni uzaklastir yanında olumsuz konuşan seni stres sokan kim varsa uzaklastir. Bebeğim gaz sancısı nedeniyle sürekli ağlıyordu ve babamla esim sürekli bu cocuk ac sut yetmiyor ondan agliyor diye beni strese soktular ve sutun çok azaldı. En son esime senden bosaniyorum terket evimi dedim. Babamı da bida olumsuz konusacaksan evime gelme dedim. O oldu ağızlarını acamadılar ve zorda olsa Allahin izniyle toparladim.ayrıca mama veriyorum diye üzülme ben de veriyorum. Hipp i tavsiye ederim. En iyisi o Organik hem.
Normal mi doğumun sezeryan mı ben sezeryan oldum iki doğumumda biraz geç geliyor devamlı emmese kesiliyor ben 40 gün Göğüs yarasıyla emzirdim kanayarak enfeksiyonlar vs yılmadım Artı üzüntü yapma takma sütün kesilmesin annene anlayışlı Olmasını söğle anneler Çocuklarının kötülüğünü istemez olmadı mamaya devam et lütfen moralini yüksek tut sütün gelir inan Sıvı bol tüket dereotu tüket hurma bunlar bende çok işe yaradıSutum gelmiyor ve annem her telefonda yada yanıma geldikçe oğluma annene de sana sut versin emi yavrum diyor. Bana devamli süt soruyor sapık gibi bişey oldu. Tahammül edemiyorum. Oğlumun kilosu ayına göre iyi ama iri değil,üzücü bişey gibi bahsediyor mama yediği için. Durumumuzu bilenler var ona rağmen aptamil almaya iyi bakmaya çalışıyorum ama böyle olunca gücüm tükeniyor. Artik kendim bakabiliyorum bu sefer kendisi çat kapı gelip ağlatip gidiyor.( Ona ihtiyacım varken ya gelmiyor ya gelirse soyleniyordu)
Benden ne istiyor kv yok resmen kendi annemin tacizine mahruz kalıyorum evde huzurum kalmadı hergün sinide aglayan insanın sütü mu olur dün son paramizla hastane tipi pompa kiraladik evde bişey kalmamıştı gördü hala yemiyorsun ki sütun olsun diyip duruyor susmuyor.
Bugün gelmedi görüntülü aradı ordan oğluma diyor annene de süt versin diye. Tahammül edemiyorum sizinde anneniz böyle miydi?
valla her anne aynı değildir ama böyle anneleri görünce duyunca artık içim kalkıyor. ben kesin karar aldım annemle görüşmüyorum. ölümlük yani. eşimede söyledim asla çağırma ailemi dedim. benim annem inan dünyadaki en büyük düşmanım. ameliyat oldum durumumuzda o anlık iyi değildi inan bir tl harcamadı. ameliyat sonrası neler yaşadım ki parası var inan 1 tl yardım etmedi. ondan sonra hiç yoktan bi sebep neyse gitmedim aramadım aynı şekilde oda. ikinci bi ameliyat daha olmam gerek ölüm riksim %99.99. neyse ameliyatım olmadan tüp bebek deneyeceğim. sağlığım bi yandan tüp bebek bi yandan inan bu hafta doktor doktor gezmekten artık yüreyemecek durumdayım ve yorgunum annemi aradım. inanılmaz bi tepki doğmamış daha olmayan çocuğa beddualar. inş oda sana gelmez bana yaptıklarını yapar. ki inanın benim annem beni zerre sevmiyor abimlere dünyaları serer bana evdeykende hiç bir şey yapmaz ağızla sen en çok sevdiğim evladımsın derdi. ben evlenince bu durumu uzaktan daha iyi gözlemledim. evime geliyorlar her türlü rahatlık konfor önlerinde ben onlara gidiyorum. kesinlikle rahat edemiyorum. birde eşime kapıyı yüzüne kapamaklar mı istersin. birde evleneceğim gün bana hayatı zindan etti en mutlu günümün içine etmek için elinden geleni yaptı. tek başıma bi ark kuaföre gittim geldim eve o an bi melek olmuştu çünkü erkek tarafı gelecekti gösteriş zamanı başladı. ay o nikahta bi görün zannedersin rabia ana anne olmuş. zaten o gün annem benim için bitti. kesinlikle kendini üzme yorma harap etme, nasıl sana davranıyorsa aynı şekilde davran. bak gör o zaman daha da fena oluyorlar. o zaman gerçek kararını vereceksin. bırak bebeğinle ilgilen bu günler bir daha gelmeyecek üzme kendini bebeğine odaklar süt yoksa mama var. kokla doya doya sev okşa gez keyfine bak.Sutum gelmiyor ve annem her telefonda yada yanıma geldikçe oğluma annene de sana sut versin emi yavrum diyor. Bana devamli süt soruyor sapık gibi bişey oldu. Tahammül edemiyorum. Oğlumun kilosu ayına göre iyi ama iri değil,üzücü bişey gibi bahsediyor mama yediği için. Durumumuzu bilenler var ona rağmen aptamil almaya iyi bakmaya çalışıyorum ama böyle olunca gücüm tükeniyor. Artik kendim bakabiliyorum bu sefer kendisi çat kapı gelip ağlatip gidiyor.( Ona ihtiyacım varken ya gelmiyor ya gelirse soyleniyordu)
Benden ne istiyor kv yok resmen kendi annemin tacizine mahruz kalıyorum evde huzurum kalmadı hergün sinide aglayan insanın sütü mu olur dün son paramizla hastane tipi pompa kiraladik evde bişey kalmamıştı gördü hala yemiyorsun ki sütun olsun diyip duruyor susmuyor.
Bugün gelmedi görüntülü aradı ordan oğluma diyor annene de süt versin diye. Tahammül edemiyorum sizinde anneniz böyle miydi?
Mama üretilmeden önce sütü gelmeyen annelerin bebekleri açlıktan veya çeşitli hastalıklardan ölüyordu. Ne istiyor anneniz anlamadım. Şaka gibi. Baktınız olmuyor çocuğunuz büyüyene kadar görüşmeyin.Daha çok canımı yakmamasi için susuyorum. Dili çok agir. Bakin dün yasandı bunlar hala bu saatte üzgünüm.
Örnekle aciklayayim;annemlerde kaliyorduk onun ve esimin ısrariyla. Oğlumun devamlı hiriltisi vardı kapı cam açık, üstü kısaydı. Ben kendi evime geçtim çocuğum duzeldi.burda da cam açmaya kalkınca ben tekKen hasta etmiyorum anne dikkat ediyorum sende et dedim diye :asıl sen hasta ediyorsun mama vererek en büyük zararı veriyorsun dedi. Sanki keyfen veriyorum. Acimasiz biri yani.
Biberon kullanacaksan medela calma yi dene. Anne memesini birakip bu biberonu kullandıktan sonra anne memesine donen bebekler varmis internetten de arastirabilirsin. Ben kullanıyorum memnunum.Bi de mesela bazen bebegim kucağında emziriken memeyi reddediyor, kavga ediyor hemen pozisyon degistiryorum mesela yatarak veya ayakta emziriyorum hafif sallıyorum emmeye devam ediyor bi dene istersen.Sagiyorum bikaç damlaya çıktı öyle öyle artar emmeye de sagip veririm inş ona da raziyim. Emzik ve biberon u hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum bu seferde eşim istemiyor çocuk ağlıyor diye dayanamiyor. Biz ailecek tuhaf ciktik artık ben emzirmeyi çalışıyorum. Annem sorup durmadı gi sürece ben zaten uğraşıyordum hatta önce meme sonra sut veriyordum 2 hafta önceye kadar tutuyordu.bikaç dk da olsa hem emiyor hem memeyi unutmuyordu. Ama annem çocuk açlıktan ağlasa da memeden çekip mamaya gecmeme izin vermediği için hepten kestim memeyi.
Geçmiş olsun Allah yardimciniz olsun...valla her anne aynı değildir ama böyle anneleri görünce duyunca artık içim kalkıyor. ben kesin karar aldım annemle görüşmüyorum. ölümlük yani. eşimede söyledim asla çağırma ailemi dedim. benim annem inan dünyadaki en büyük düşmanım. ameliyat oldum durumumuzda o anlık iyi değildi inan bir tl harcamadı. ameliyat sonrası neler yaşadım ki parası var inan 1 tl yardım etmedi. ondan sonra hiç yoktan bi sebep neyse gitmedim aramadım aynı şekilde oda. ikinci bi ameliyat daha olmam gerek ölüm riksim %99.99. neyse ameliyatım olmadan tüp bebek deneyeceğim. sağlığım bi yandan tüp bebek bi yandan inan bu hafta doktor doktor gezmekten artık yüreyemecek durumdayım ve yorgunum annemi aradım. inanılmaz bi tepki doğmamış daha olmayan çocuğa beddualar. inş oda sana gelmez bana yaptıklarını yapar. ki inanın benim annem beni zerre sevmiyor abimlere dünyaları serer bana evdeykende hiç bir şey yapmaz ağızla sen en çok sevdiğim evladımsın derdi. ben evlenince bu durumu uzaktan daha iyi gözlemledim. evime geliyorlar her türlü rahatlık konfor önlerinde ben onlara gidiyorum. kesinlikle rahat edemiyorum. birde eşime kapıyı yüzüne kapamaklar mı istersin. birde evleneceğim gün bana hayatı zindan etti en mutlu günümün içine etmek için elinden geleni yaptı. tek başıma bi ark kuaföre gittim geldim eve o an bi melek olmuştu çünkü erkek tarafı gelecekti gösteriş zamanı başladı. ay o nikahta bi görün zannedersin rabia ana anne olmuş. zaten o gün annem benim için bitti. kesinlikle kendini üzme yorma harap etme, nasıl sana davranıyorsa aynı şekilde davran. bak gör o zaman daha da fena oluyorlar. o zaman gerçek kararını vereceksin. bırak bebeğinle ilgilen bu günler bir daha gelmeyecek üzme kendini bebeğine odaklar süt yoksa mama var. kokla doya doya sev okşa gez keyfine bak.
Aynı fabrika üretimi olsa daha içeriği aynı mı sizce ? Yanlış yönlendirmeyin insanları.. polo ve toureg'de aynı fabrikada üretiliyor bilmem anlatabildim mi ?Canım Aptamil ile Bebelac aynı fabrika üretimi. Bize numune bırakan kişi tek fark ambalaj demişti. Aptamil almak için kendini zorlama bence. Her aciktiginda emzir iki göğsünü de sonra mama ver. Daha da gelmezse yapacak bir şey yok, annenle arana biraz mesafe koymak sana iyi gelecek.
Canim ben hemsireyim. Firmanin monitor calisani, mumessil gibi, tanitim ve toplanti icin arada ugruyor. Her iki mamanin da numunelerini birakiyor, maddi durumu olmayip mama ihtiyaci olan annelere vermek uzere. Bu ifade kendisine ait. Iceriklerinin ayni oldugunu pazarlama amaciyla boyle yaptiklarini soyledi.Aynı fabrika üretimi olsa daha içeriği aynı mı sizce ? Yanlış yönlendirmeyin insanları.. polo ve toureg'de aynı fabrikada üretiliyor bilmem anlatabildim mi ?
Aynı ürünü üretip birini aptamil paketine koyalım bazı zekası eksiklere pahalıya satalım akıllı olanlarda bebelac alsınlar mı demiş yani firma ?
Aptamil iyi bebelac kötü mevzusu değil bu sadece yanlış yönlendirmeyin.
Ben iki markayıda kullandım kızıma. Bebelac bikere aldım ilk kullanımdan sonra attım. İnan tozun yapısı bile farklı..Canim ben hemsireyim. Firmanin monitor calisani, mumessil gibi, tanitim ve toplanti icin arada ugruyor. Her iki mamanin da numunelerini birakiyor, maddi durumu olmayip mama ihtiyaci olan annelere vermek uzere. Bu ifade kendisine ait. Iceriklerinin ayni oldugunu pazarlama amaciyla boyle yaptiklarini soyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?