Bu cehenneme dayanamiyorum dayanamiyorum

Affedeceksin. Affetmeyeceksen derslerini vereceksin. İki arada bir derede kalmak çözüm değil, ki bizim okuduğumuz kadarıyla bir kısmı senin depresyonundan dolayı beyninin oyunuydu.
Sen ne kadar olumsuz şeyler düşünürsen çocuğuna sütten onlar geçecek, kaygılı evhamlı bi çocuk olacak belkide.

Artık kendini toparlaman lazım. Herkese karşı dik durman lazım. Artık annesin, yıkılmak pes etmek yok. Kendine gel artık.

Aslında affedip affememeyi dusunmedim bile oğlum hastaneden çıkınca hiç biseyin önemi kalmamıştı. Ama hala yuzSuzce süt süt diye tutturunca dayanamiyorum. Bn küçücük oglumu yuz ustu yogun bakımda gördüm aç kalması nedeniyle nasıl aç bırakırım emsin diye. Bunu nasıl teklif dahi edebilir. Eşim akıllandı çocuk konusunda o benden önce mama hazırlamaya kosuyor evde devamlı oğlumuza dua ediyoruz ama işte...

Birsey itiraf edeyim size.beni taslayacaklar olacaktir illaki ama olsun.lohusa depresyonunun en agirini yasadim.cocuklarimi emzirmek istemedim kendi istegimle.emmediler de zaten.sezaryam oldum odama cikarmalariyla birlikte kaynanam eltimin bozuk sut pompasini gogsume dayadi sut gelsin diye.bebeklerim kuveze alinmisti bi nedenle pompa dayandi gogsume.o anda birsey oldu bu muydu dedim hamilelik cocuk ozlemi emzirmek vs...oyle gucume gittiki.daha yeni odama cikmisim bir dur ya bir dur.serumum bitince ayaga kaldirdilar beni hemsire geldi hastanenin pompadini getirdi sut diye.acidan oluyorum yuruyemiyorum oturamiyorum.donen sut muhabbetlerinin ise hadfi hesabi yok tabii bu arada.sut de sut.o gun nefret ettirdiler beni.neyse bebeklerime kuvezde mama verildi biberonla.eve geldim banyo yaptim.deli gibi sutum geldi.sagacagim makinem yok evde.esim kostu makina aldi gitmis manuel almis.elle halletmeye calisiyorum.delirdim agladim hem sinirden hem agridan.sonra gitti otomatik aldi onunla sagdim.oyle oyle gonderdim sutumu bebeklerime.10gun kaldilar kuvezde.bu arada annem bir yandan kaynanam bir yandan esim bir yandan.sunu ye dut olsun.bunu ye sut olsun.git bir sag sutun azalmasin.aaaaa sagmadin mi bak azalir.sut sut sut.baska muhabbet yok.derken bebekler eve geldi.gogsumu vetiyorum almiyorlar.herkes ama herkes tepemde.annem teyzelerim esim kaynana.bir yandan gogsumu mincikliyorlar sut gelsin bir yandan bebekleri memeye yapidtiriyorlar sut gelsin bir yandan bana soyle boyle yap diye direktifler veriyorlar sut gelsin.nefret ettirdiler bezdirdiler.emzirmiyorum dedim emzirmek zorunda degilim emzirmeyecegim.oyle bitti benim emzirme isim.bir daha da emzirmedim.ama simdi en buyuk pisnanligimdir emzirmemek.neyseki cocuklatim 3 yadindalar ve gsyet sagliklilar.seni cok iyi anliyorum yani

El birliğiyle sizi depresyona soktular, el birliğiyle delirtecekler herhalde bu gidişle.
Koyun tavrınızı, almayın eve annenizi bile gerekirse; sürekli süt muhabbeti olmaz böyle valla, taze bir annenin en hassas olduğu konu. Böyle daha dayanamazsınız.

Gelmesin anneniz söyleyin.

Seni çok iyi anladım,üzüntünü de hissettim gerçekten.Başıma gelmedi ama,gelse bende delirirdim herhalde...
Bu arada hastane tipi pompa ile bile 2 gündür bikac damla geldi süt. Yani artık sütüm yok emmiyor zaten.
Üzülme canım,benimde kızımda gitmişti sütüm.Mamayla beslendi.Dünyanın sonu değil.Böyle bir şey sanki hiç duymamışlar.Bir de bebeğe der gibi size laf çarpmaları çok itici.En nefret ettiğim şey.Açıkça desin,bir şey diyecekse,çekiniyorsa da demesin yani...

Allah razı olsun hepinizden. Aradığında acmazsam konu uzar yine ben üzülürüm çözüm olarak arayınca kısa kesecek gelince uyuyacagim. Hiç böyle hayal etmemistim bu günleri ama yavrum sağlıklı oldun yeter benim hislerim buruk kalsa da olur.

Şuan esim annemi,annem kendi hariç tüm dünyayı, kafaları atarsa ikisi de beni suçluyor lohusalik günleri ıcin. Eşim bir iki kere vicdan yapıp yarım ağız özür diler gibi oldu yersen...

Ve yatağına koyunca uyuyan oglumu ayakta sallaya sallaya alıştırdı şimdi uyutmuyor. Sallanmadigi an ağlıyor. Arayıp gel salla diye bağırasım var ne uyku kaldı bizde ne bisey. Yapma sallama dedikçe kendi kendine homurdandı, gizli gizli salladı.

Takma güzelim ya hayirla sağlıkla büyüt .bak ağır bir ameliyat geçirdim doğum sonrası. Cocuguma kendim bakamadım bile değil süt aylar sonra kucağıma aldığımda başka bir çocuk gibi ağır geldi kilosu falan bıraktığım da kuş gibiydi. Mahvetme kendini sütüne devam et emzir ama olmuyorsada yipratma kendini. Bebeğinin başında sağlıkla onu kucağına alabildigin için sukret. .

acma kapıları telefonu acma bir süre . demedinmi paramız yok evde birsey yok diye . illa sütün gelmek zorunda degil canım ugrasıyorsun gelemeyedebilir bir sürü anne benek bunu yasıyor .

Bir tanıdığımızın bir yaş araayla iki çocuğu var,büyük olan anne hamile kalınca sütten kesilmek zorunda kalmış üç ay emmiş sadece sonra mama,büyük olan hem daha iyi liseyi hem de ünüversiteyi kazandı,yani mamayla büyüyünce sağlıksız,aptal vs.olunmaz önemli olan bebeğin karnının tok olmqsıdır.ÖNce emzirin sonra mama verin annenizi de hiç takmayın,büyükler hep daha iyisini bildiklerini zannederler.

Canim sakin ol öncelikle. Süt tamamen şans işi bence. Bende sutlu biri olamadım malesef. Süt yapıcı tüm şeyleri de denedim ama bu tür şeyler sütun varsa getiriyor olmayan şeye napsan boş. Mama bu kadar da korkunç bişey değil. Napalım gönül tabiki ister süt verelim büyüsün ama yoksa mecbur mama yiyecek. Ben 16 gün emmisim kendi annemi. Rahat ol mama yiyen çocukta gayet güzel büyüyor.

Canım üzme kendini. Facebookta bir hamilelik grubunda okumuştum mama yemek zorunda olan bebekler için doktorundan rapor alıyormuşsun ve devlet mama parası veriyormuş yorumlardan okuduğum kadarıyla da alan çok varmış bir araştır istersen. Çevremdekilere de 3 maymunu oyna

Canım her konuna yorum yapıyorum. Hiç tanımasam da senin iyi olmanı çok istiyorum. Bebeğine odaklan ve başta annen olmak üzere canını sıkan kim varsa kulaklarını tıka. Benim bebeğim anne sütü alıyor fakat aman aman bir kilosu yok. Sağlığı yerindeyse kilosunu kafana takma bebeğini emzir ardından mamasını ver. Mamayla büyüyen çoook bebek var. Bir kaç ay sonra ek gıdaya geçince daha da rahatlarsın.

Bebeğiniz bdv de büyüdü yazık değil mi bir bebeğin bu kadar derde konu olması
Olumlu pozitif olun
Siz sanıyorsunuz ki sizin dışınızda herkes mutlu mesut sorunsuz çocuk doğuruyor büyütüyor
Biraz zorlukları pozitifleyin üstesinden gelin
Yapmayın bunu kendinize ve bebeğinize

Bu kadar üzülme annende açıkça şöyle beni üzüyorsun de.Mama konusunda tekila eminim en pahalı ile en ucuz arasında çok tabir fark yoktur.Hepsi bir çok kimyasal analizde geçiyor. İcin rahat ederim bilmem ama benim çocukluğumda mamayoktu.Bebekler sulanditilmiş inek sutu ile yapılanı Ari mama diye bir marka vardı pirinç unu onunla beslenir.
Bebegini sağlıkla mutlulukla büyüt ınsallh

Sözde yardım ediyorlar ya!!!
Anne olmak illede doğurmak, illede emzirme değildir...
Sevin onları
Koruyun, kollayin
onun, bunun korumasına ihtiyacı yok...
Sadece siz,
Lütfen size şu zor dönemde zarar veren şahısları (kim olduğunun bir önemi yok.)
Uzak tutun...

Bunlar mamaya ay mama mi veriyorsun olamaz tarzı salakça yaklaşımların sonucu işte.anne sütü o kadar o kadar abartıldi ki mama vermek zorunda kalan kadınlar artık kendisini yarım anne gibi hissediyor bunalıma giriyor.her anne sütü yetse mama zaten vermez.

Benim Annem de değişik bir versiyonu.dünya kendi etrafında dönsün hersey onun için olsun o alınsın biz onu pohpohlayalim isteyen bir kadın.en son durduk yere bir olay çıkardı ve anne biraz görüşmeyelim dedim çünkü dayanamıyorum artık sabrım tükendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…