- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Affedeceksin. Affetmeyeceksen derslerini vereceksin. İki arada bir derede kalmak çözüm değil, ki bizim okuduğumuz kadarıyla bir kısmı senin depresyonundan dolayı beyninin oyunuydu.Kilosu falan iyi şükür hatta baya iyi masAllah ama bunu dile getiremiyorum ayıp gibi. Mamadan dolayı sismesine bağlıyor.oysa hantal değil hareketli gayet. Kusur olarak görüyor.
O kötü günler için eşimi de annemi de affedemiyorum keşke hastaneden çıkıp direk tek başıma evime gelseymisim. Ama olan oldu.
Aslında affedip affememeyi dusunmedim bile oğlum hastaneden çıkınca hiç biseyin önemi kalmamıştı. Ama hala yuzSuzce süt süt diye tutturunca dayanamiyorum. Bn küçücük oglumu yuz ustu yogun bakımda gördüm aç kalması nedeniyle nasıl aç bırakırım emsin diye. Bunu nasıl teklif dahi edebilir. Eşim akıllandı çocuk konusunda o benden önce mama hazırlamaya kosuyor evde devamlı oğlumuza dua ediyoruz ama işte...Affedeceksin. Affetmeyeceksen derslerini vereceksin. İki arada bir derede kalmak çözüm değil, ki bizim okuduğumuz kadarıyla bir kısmı senin depresyonundan dolayı beyninin oyunuydu.
Sen ne kadar olumsuz şeyler düşünürsen çocuğuna sütten onlar geçecek, kaygılı evhamlı bi çocuk olacak belkide.
Artık kendini toparlaman lazım. Herkese karşı dik durman lazım. Artık annesin, yıkılmak pes etmek yok. Kendine gel artık.
Seni çok iyi anladım,üzüntünü de hissettim gerçekten.Başıma gelmedi ama,gelse bende delirirdim herhalde...Birsey itiraf edeyim size.beni taslayacaklar olacaktir illaki ama olsun.lohusa depresyonunun en agirini yasadim.cocuklarimi emzirmek istemedim kendi istegimle.emmediler de zaten.sezaryam oldum odama cikarmalariyla birlikte kaynanam eltimin bozuk sut pompasini gogsume dayadi sut gelsin diye.bebeklerim kuveze alinmisti bi nedenle pompa dayandi gogsume.o anda birsey oldu bu muydu dedim hamilelik cocuk ozlemi emzirmek vs...oyle gucume gittiki.daha yeni odama cikmisim bir dur ya bir dur.serumum bitince ayaga kaldirdilar beni hemsire geldi hastanenin pompadini getirdi sut diye.acidan oluyorum yuruyemiyorum oturamiyorum.donen sut muhabbetlerinin ise hadfi hesabi yok tabii bu arada.sut de sut.o gun nefret ettirdiler beni.neyse bebeklerime kuvezde mama verildi biberonla.eve geldim banyo yaptim.deli gibi sutum geldi.sagacagim makinem yok evde.esim kostu makina aldi gitmis manuel almis.elle halletmeye calisiyorum.delirdim agladim hem sinirden hem agridan.sonra gitti otomatik aldi onunla sagdim.oyle oyle gonderdim sutumu bebeklerime.10gun kaldilar kuvezde.bu arada annem bir yandan kaynanam bir yandan esim bir yandan.sunu ye dut olsun.bunu ye sut olsun.git bir sag sutun azalmasin.aaaaa sagmadin mi bak azalir.sut sut sut.baska muhabbet yok.derken bebekler eve geldi.gogsumu vetiyorum almiyorlar.herkes ama herkes tepemde.annem teyzelerim esim kaynana.bir yandan gogsumu mincikliyorlar sut gelsin bir yandan bebekleri memeye yapidtiriyorlar sut gelsin bir yandan bana soyle boyle yap diye direktifler veriyorlar sut gelsin.nefret ettirdiler bezdirdiler.emzirmiyorum dedim emzirmek zorunda degilim emzirmeyecegim.oyle bitti benim emzirme isim.bir daha da emzirmedim.ama simdi en buyuk pisnanligimdir emzirmemek.neyseki cocuklatim 3 yadindalar ve gsyet sagliklilar.seni cok iyi anliyorum yani
Üzülme canım,benimde kızımda gitmişti sütüm.Mamayla beslendi.Dünyanın sonu değil.Böyle bir şey sanki hiç duymamışlar.Bir de bebeğe der gibi size laf çarpmaları çok itici.En nefret ettiğim şey.Açıkça desin,bir şey diyecekse,çekiniyorsa da demesin yani...Bu arada hastane tipi pompa ile bile 2 gündür bikac damla geldi süt. Yani artık sütüm yok emmiyor zaten.
Şuan esim annemi,annem kendi hariç tüm dünyayı, kafaları atarsa ikisi de beni suçluyor lohusalik günleri ıcin. Eşim bir iki kere vicdan yapıp yarım ağız özür diler gibi oldu yersen...El birliğiyle sizi depresyona soktular, el birliğiyle delirtecekler herhalde bu gidişle.
Koyun tavrınızı, almayın eve annenizi bile gerekirse; sürekli süt muhabbeti olmaz böyle valla, taze bir annenin en hassas olduğu konu. Böyle daha dayanamazsınız.
Gelmesin anneniz söyleyin.
acma kapıları telefonu acma bir süre . demedinmi paramız yok evde birsey yok diye . illa sütün gelmek zorunda degil canım ugrasıyorsun gelemeyedebilir bir sürü anne benek bunu yasıyor .Sutum gelmiyor ve annem her telefonda yada yanıma geldikçe oğluma annene de sana sut versin emi yavrum diyor. Bana devamli süt soruyor sapık gibi bişey oldu. Tahammül edemiyorum. Oğlumun kilosu ayına göre iyi ama iri değil,üzücü bişey gibi bahsediyor mama yediği için. Durumumuzu bilenler var ona rağmen aptamil almaya iyi bakmaya çalışıyorum ama böyle olunca gücüm tükeniyor. Artik kendim bakabiliyorum bu sefer kendisi çat kapı gelip ağlatip gidiyor.( Ona ihtiyacım varken ya gelmiyor ya gelirse soyleniyordu)
Benden ne istiyor kv yok resmen kendi annemin tacizine mahruz kalıyorum evde huzurum kalmadı hergün sinide aglayan insanın sütü mu olur dün son paramizla hastane tipi pompa kiraladik evde bişey kalmamıştı gördü hala yemiyorsun ki sütun olsun diyip duruyor susmuyor.
Bugün gelmedi görüntülü aradı ordan oğluma diyor annene de süt versin diye. Tahammül edemiyorum sizinde anneniz böyle miydi?
Canım üzme kendini. Facebookta bir hamilelik grubunda okumuştum mama yemek zorunda olan bebekler için doktorundan rapor alıyormuşsun ve devlet mama parası veriyormuş yorumlardan okuduğum kadarıyla da alan çok varmış bir araştır istersen. Çevremdekilere de 3 maymunu oynaSutum gelmiyor ve annem her telefonda yada yanıma geldikçe oğluma annene de sana sut versin emi yavrum diyor. Bana devamli süt soruyor sapık gibi bişey oldu. Tahammül edemiyorum. Oğlumun kilosu ayına göre iyi ama iri değil,üzücü bişey gibi bahsediyor mama yediği için. Durumumuzu bilenler var ona rağmen aptamil almaya iyi bakmaya çalışıyorum ama böyle olunca gücüm tükeniyor. Artik kendim bakabiliyorum bu sefer kendisi çat kapı gelip ağlatip gidiyor.( Ona ihtiyacım varken ya gelmiyor ya gelirse soyleniyordu)
Benden ne istiyor kv yok resmen kendi annemin tacizine mahruz kalıyorum evde huzurum kalmadı hergün sinide aglayan insanın sütü mu olur dün son paramizla hastane tipi pompa kiraladik evde bişey kalmamıştı gördü hala yemiyorsun ki sütun olsun diyip duruyor susmuyor.
Bugün gelmedi görüntülü aradı ordan oğluma diyor annene de süt versin diye. Tahammül edemiyorum sizinde anneniz böyle miydi?
Sözde yardım ediyorlar ya!!!Birsey itiraf edeyim size.beni taslayacaklar olacaktir illaki ama olsun.lohusa depresyonunun en agirini yasadim.cocuklarimi emzirmek istemedim kendi istegimle.emmediler de zaten.sezaryam oldum odama cikarmalariyla birlikte kaynanam eltimin bozuk sut pompasini gogsume dayadi sut gelsin diye.bebeklerim kuveze alinmisti bi nedenle pompa dayandi gogsume.o anda birsey oldu bu muydu dedim hamilelik cocuk ozlemi emzirmek vs...oyle gucume gittiki.daha yeni odama cikmisim bir dur ya bir dur.serumum bitince ayaga kaldirdilar beni hemsire geldi hastanenin pompadini getirdi sut diye.acidan oluyorum yuruyemiyorum oturamiyorum.donen sut muhabbetlerinin ise hadfi hesabi yok tabii bu arada.sut de sut.o gun nefret ettirdiler beni.neyse bebeklerime kuvezde mama verildi biberonla.eve geldim banyo yaptim.deli gibi sutum geldi.sagacagim makinem yok evde.esim kostu makina aldi gitmis manuel almis.elle halletmeye calisiyorum.delirdim agladim hem sinirden hem agridan.sonra gitti otomatik aldi onunla sagdim.oyle oyle gonderdim sutumu bebeklerime.10gun kaldilar kuvezde.bu arada annem bir yandan kaynanam bir yandan esim bir yandan.sunu ye dut olsun.bunu ye sut olsun.git bir sag sutun azalmasin.aaaaa sagmadin mi bak azalir.sut sut sut.baska muhabbet yok.derken bebekler eve geldi.gogsumu vetiyorum almiyorlar.herkes ama herkes tepemde.annem teyzelerim esim kaynana.bir yandan gogsumu mincikliyorlar sut gelsin bir yandan bebekleri memeye yapidtiriyorlar sut gelsin bir yandan bana soyle boyle yap diye direktifler veriyorlar sut gelsin.nefret ettirdiler bezdirdiler.emzirmiyorum dedim emzirmek zorunda degilim emzirmeyecegim.oyle bitti benim emzirme isim.bir daha da emzirmedim.ama simdi en buyuk pisnanligimdir emzirmemek.neyseki cocuklatim 3 yadindalar ve gsyet sagliklilar.seni cok iyi anliyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?