- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 41
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Tomris i burda başka bir üye onermisti okudum ama 1 aydır ev arıyoruz 3 gün mümkün değil zaman bulamadım şimdi de tek damla gelmiyor artık sütü kafaya takmak istemiyorum
Biraz önce aradı acmam lazımdı başka mesele vardı. Yine kapamadan kızma ama emzirme ne durumda dedi suratına kapadım. Biliyorum şu 6 ay geçince adı bile gecmeyebilecek ama suan takmış ve onun yüzünden inş artik bu özel gunlerimi zehir etmicemo zaman takma ben de hiç süt veremedim mama ile büyüdü. golden goat verdim hep çok da sağlıklı. napalım olmayınca olmuyo. annenle de çok ciddi konuş , çocuğun annesi sensin en iyisini sen bilirsin. bunları sei çok yıprattığını uğraşamayacağını söyle, devam ederse de bir süre görüşmeyi kes. daha lohusasın sen
Bu yorumu okumadan bir sonraki. Yoruma bende bunları yazdım. Evet bugunlerime daha fazla ah etmek istemiyorum. Şükür 76 günlük dogum kilosu 3330 suan 6.800 gibi. MaşAllah oğluma.onunla güzel günler geçirmek istiyorum insAllahBunları salla. Sonra oturup uzuluyorsun ulan ben bunlara kafayı takmaktan cocugumun tadını cikaramamisim diyorsun. Kendine gel. Silkelen. Meme vermekten vazgecme ama sutun yoksa yoktur yapacak birsey varmi? Herkesin sakir sakir sutu gelmiyor. Birak o onu dedi bu bunu dedi. Herkes konuşuyor en iyi anne kendileri. Sen mükemmel değilsin olmak zorunda da degilsin. Çocuğunun tadını çıkar. Otsun dursun herkes. Sütun yoksa mama ver. Bütün çocuklar buyuyor. Allah'ın izniyle seninkide buyur. Ama sen bugünleri hep bu mutsuzluklarinla hayırlar kendine kızarsin. Eğer bebeğinin kilosu boyu persentile uygunsa keyfine bak. Allah bagislasin
Benim ilk bebeğim mamayla büyüdü 7.5 yaşında. Kızım daha 20 günlük o da mamayla büyüyor. Çünkü emzirmem yasak geçirdiğim operasyonlardan dolayı. Ne yapayım öldüreyim mi kendimi süt veremiyorum diye! Bir de üstüne göğsüme süt gelmesin diye ilaç kullanıyorum. Kullanmazsam cerrahi müdehale gerekecek çünkü. Yani tek damla anne sütü alma ihtimali yok. Ne yapalım ya dünyanın sonu değil ki!!!! Anne sütü faydalı okey de veremiyorsan yoksa ne yapacaksın aç mı kalacak çocuk! Psikolojimi bunun için bozsam bebeğime nasıl sevgi verebilirim ki!! Anlam veremiyorum anne sütü diye ısrar edenleri. Varsa verirsin yoksa canını verecek halin yok elbet yiyecek mama.. Neden bu mamayı öcü gibi gösterirler anlamam! Emziremeyen ağlar sızlar.. Ya herkes ister emzirmek ama yoksa yoktur arkadaşım. Zorlamanın da anlamı yoktur!! Onun için psijolojiyi bozup depresyona girmenin de gereği yoktur. Anneniz büyük saçmalıyor. Sizde pasif kalıyorsunuz diğer konulardan biliyorum. Annenizdir saygı sonsuz ama her seferinde benim canımı sıkacak beni ağlatacak canıma okuyacak yetmedi eşimi de dolduracak olmaz olsun der küserse küssün der resti çekerim. Bu kadar da olmaz yani.. bi bıraksın da evladına rahat bak bu ne yanii! Bu arada bebelac kullanıyorum ben biz memnunuz.
Teşekkürler moral oldu ilk evladinizin sağlıklı olmasi. Allah size de şifa versinBenim ilk bebeğim mamayla büyüdü 7.5 yaşında. Kızım daha 20 günlük o da mamayla büyüyor. Çünkü emzirmem yasak geçirdiğim operasyonlardan dolayı. Ne yapayım öldüreyim mi kendimi süt veremiyorum diye! Bir de üstüne göğsüme süt gelmesin diye ilaç kullanıyorum. Kullanmazsam cerrahi müdehale gerekecek çünkü. Yani tek damla anne sütü alma ihtimali yok. Ne yapalım ya dünyanın sonu değil ki!!!! Anne sütü faydalı okey de veremiyorsan yoksa ne yapacaksın aç mı kalacak çocuk! Psikolojimi bunun için bozsam bebeğime nasıl sevgi verebilirim ki!! Anlam veremiyorum anne sütü diye ısrar edenleri. Varsa verirsin yoksa canını verecek halin yok elbet yiyecek mama.. Neden bu mamayı öcü gibi gösterirler anlamam! Emziremeyen ağlar sızlar.. Ya herkes ister emzirmek ama yoksa yoktur arkadaşım. Zorlamanın da anlamı yoktur!! Onun için psijolojiyi bozup depresyona girmenin de gereği yoktur. Anneniz büyük saçmalıyor. Sizde pasif kalıyorsunuz diğer konulardan biliyorum. Annenizdir saygı sonsuz ama her seferinde benim canımı sıkacak beni ağlatacak canıma okuyacak yetmedi eşimi de dolduracak olmaz olsun der küserse küssün der resti çekerim. Bu kadar da olmaz yani.. bi bıraksın da evladına rahat bak bu ne yanii! Bu arada bebelac kullanıyorum ben biz memnunuz.
sizin psikolojinize hayran kaldım bnde sağlık sorunmdan dolayı hiç emziremedim ama içimde yaradır hala da çok üzülüyorum 7 aylık bebeğim. emzirenleri görünce de çok özeniyorum.
Öyle caresizim ki ben sut için hamle yapinca daha daha daha fazlası isteniyor benden yoksa ben oglum sariligi atlatinca her mama öncesi biraz emziriyordum ama aglamadan son veriyordumTatlim ben de 38 gün once sezeryan ile doğum yaptım ve 10gun neredeyse sütüm gelmedi bi arkadaşın pompası ile bi kaç damla da olsa süt sağmaya başladım sonra arttı hatta 25 gün bebeğimi emzirmedim cunku mamaya ve biberona alıştı 25.gun sonunda emzirmeyi başarabildim ama sütüm öyle deli gibi gelmiyor sabahları 100cc öglen ve akşamları 60cc kadar geliyor yani günlük 200cc süt anca çıkıyor olsun buna da şükür ve ben bi yandan mama takviyeli bebisimi büyütmeye çalışıyorum bu arada kullandigim mama dr tavsiyesi ile anne sütüne en yakın olan smilac bol su iç bol bol sıvı tüket bi de üzüm ye ve ibrahim saracoglubun incir kurunu uygulamaya çalış canim ve sağmaya devam et bi de emzirmeye çalış emzirdikçe süt artarmış öyle diyorlar şimdiden bebeğine hayırlı guzel uzun ömürler dilerim ne olur kendini üzme
Teşekkürler moral oldu ilk evladinizin sağlıklı olmasi. Allah size de şifa versin
Suan bende bebelac aldım malum ay sonu bu sefer iştahlı içti. Aptamilin kilolugunu alınca aslında aynı hesap oluyor. Annem evet özellikle eşimle bir.olup canımı yaktı ama suan eşim de farkında. Bu onu alamaz tabi ama en azından sonrasi için güzel oldu. Şuan en iyi annesi bakar modunda en azından milletin yanında.(kendisi de pek meraklı ve yetenekli bebek bakımında evde önce rekabet yorulunca satış var:) )
Aslında belki de en çok annemi seviyorum ama zaten sevdiklerimiz daha çok kırar. Yine de mesafe koymaya çalışacağım
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım sen de haklısın nasil mutlu olacaksan nasil kendini iyi hissedeceksen öyle yap canim bu arada smilac mama konusunu da düşün ben de başta qptamil kullanıyodum şimdi smilac kullanıyorum ve fiyatı çok daha uygun marketlerde yok canim ben internetten sipariş vermiştimÖyle caresizim ki ben sut için hamle yapinca daha daha daha fazlası isteniyor benden yoksa ben oglum sariligi atlatinca her mama öncesi biraz emziriyordum ama aglamadan son veriyordum
Çünkü ben onu 1 ay ağzını gözünü açsın diye canını acita acita uyandırmak zorunda kaldım nasıl ağlatmaya kiyayim. Neyse inş artık daha güzel olacak hersey şimdilik sut düşünmek istemiyorum yine arada hastane tipi pompayla denicem tabi
Bu arada kuzenim emziriyor kızı 1 yaşında ama.kıyafetleri 2 yaş masAllah ona da sütün az diyorlarmis. Yani illa bişey diyorlar demek ki bana özel degilBenim ilk bebeğim mamayla büyüdü 7.5 yaşında. Kızım daha 20 günlük o da mamayla büyüyor. Çünkü emzirmem yasak geçirdiğim operasyonlardan dolayı. Ne yapayım öldüreyim mi kendimi süt veremiyorum diye! Bir de üstüne göğsüme süt gelmesin diye ilaç kullanıyorum. Kullanmazsam cerrahi müdehale gerekecek çünkü. Yani tek damla anne sütü alma ihtimali yok. Ne yapalım ya dünyanın sonu değil ki!!!! Anne sütü faydalı okey de veremiyorsan yoksa ne yapacaksın aç mı kalacak çocuk! Psikolojimi bunun için bozsam bebeğime nasıl sevgi verebilirim ki!! Anlam veremiyorum anne sütü diye ısrar edenleri. Varsa verirsin yoksa canını verecek halin yok elbet yiyecek mama.. Neden bu mamayı öcü gibi gösterirler anlamam! Emziremeyen ağlar sızlar.. Ya herkes ister emzirmek ama yoksa yoktur arkadaşım. Zorlamanın da anlamı yoktur!! Onun için psijolojiyi bozup depresyona girmenin de gereği yoktur. Anneniz büyük saçmalıyor. Sizde pasif kalıyorsunuz diğer konulardan biliyorum. Annenizdir saygı sonsuz ama her seferinde benim canımı sıkacak beni ağlatacak canıma okuyacak yetmedi eşimi de dolduracak olmaz olsun der küserse küssün der resti çekerim. Bu kadar da olmaz yani.. bi bıraksın da evladına rahat bak bu ne yanii! Bu arada bebelac kullanıyorum ben biz memnunuz.
Doğrudur ama ben yemek kartıyla marketten almaliyim ağırlıklı olarak. Aptamilde ısrarciyim hem yarısını ücretsiz alıyorum sayılır, hem kilo alimi iyi şükür hemde düzenli gitti doktorum önerdi bebeğim için doktorlara inanmaya çalışıyorum böyle daha rahat. Belki de en büyük sorunum tevekkül edememek ve hassas olmak.Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım sen de haklısın nasil mutlu olacaksan nasil kendini iyi hissedeceksen öyle yap canim bu arada smilac mama konusunu da düşün ben de başta qptamil kullanıyodum şimdi smilac kullanıyorum ve fiyatı çok daha uygun marketlerde yok canim ben internetten sipariş vermiştim
Kız seninkiler mama bulabilmiş yine benim annem beni pirinç unuyla büyütmüş.korkudan sütü kesilmiş.süt alacak para bile yokmuş suyla pirinç unu yaparmış.ben bile büyütebildiysem herkes büyür.Ben mama ile buyumusum ,37 yasinda ve saglikliyim ,annem icin zor bir donemmis stresten sut gelmemis ucunda olum yok ,
Yaslilarin herseye bir cevabi ,bahanesi,can acitacak yeri var ,umursamayin bir hastalik gibi gorun
Sen cok gelismissin derdim eğer yabanciysa. Tanıdık özellikle annem ve eşimse pisiyorum çünkü ağır konuşuyorlar ve hayatından çıkarıp atamiyorsun peşinden gelip konusacaklarya hu boşverin desin desin dursun.
dün bir yere misafir olduk. nene vardı bir tane. neyse oğlum kucağımda uyudu. dedi ki nene:
yaşını karşıladı mı?
ben
3,5 yaşında nene.
nene
hııı gelişmemiş o zaman
güldüm valla. biraz relax
Şuan en fazla ilk başta bikaç damla sonra sağsan da ellesende yok yokSakin olun. İyiliğiniz için kimseye kulak asmayın. Annelik içgüdüleriniz size doğru yolu gösterecektir. Yorumları okumadım. Sütünüz hiç mi gelmiyor?
Sen cok gelismissin derdim eğer yabanciysa. Tanıdık özellikle annem ve eşimse pisiyorum çünkü ağır konuşuyorlar ve hayatından çıkarıp atamiyorsun peşinden gelip konusacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?