Bu çeyizler de Yeşim'den...Görüşlerinizi bekliyorum :)

ne kadar cok nevresim almışsın:)
ben cok seviyorum nevresim takımlarını
kendim Sarev den almıştım halen cıkartıp kullanmadım 3 yıllık evliyim heheh

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım çeyizlerin, iyi günlerde sağlık mutlulukla kullanırsın inş.

daha önce soruldu mu bilmiyorum ama merak ettim yeşil benekli yemek takımının markası nedir acaba? ve kaç parça?

Teşekkürler tatlım. Hayır sorulmadı
Canım Kütahya markası Turkuaz puantiyeli diye geçiyor. Normalde 24 parça ben 6 servis,6 pasta,6çukur, 6 çorba. 2 takım aldım ben 12'şer tane oldu. 170di bir takımı 2 taım 340 a geldi.

aa 170 lira çok da uygun hem de seramik mi porselen mi peki? ben bir tane günlük aldım da 24 parça porselen katkılı kullanırken korkuyorum :S kırılırsa falan diye bi takım daha almak istiyorum güzelmiş sizinki güle güle kullanın :)

Evet canım porselen. İşte 12 kişilik takım 340'a geldi. Ben bunu hem günlük hem de kahvaltı niyetine kullanmayı düşünüyorum. Misafir yemek takımımı çok pahalıya almıştım üzüldüm baya da bunu çok sevdim içime sindi Kullanmadım ama gene de tavsiye ediyorum Sen nerden aldın günlük takımını

karaca'dan almıştım ben de 170 mi 150 mi öyle bi fiyata almıştım ama deidğim gibi benimkinde seramik de var. o yüzden sordum genelde uygun fiyatlı olanlara seramik de koyuyorlar porselense çok iyiymiş cidden. puanlı puanlı pek severim ben :)

Anladım canım. Evet başka renleride vardı bunaların sarı,turuncu,yeşil Hatta ben iki ayrı takım alayım 6 malivi 6 da yeşil falan olsun dedim de sonra vazgeçtim pek karışık olacaktı

Canım o takımdan ve diğer renklerinden porselensepeti.com'da var bi bak istersen. Bende daha önce gözüme kestirmiştim Porselensepeti.com'da 6 kişilik 135 TL aquacımm.

Son düzenleme:
yeşimcim merhaba canım hatırladın mı beni geçen günlerde ne alacağıma karar vermediğimi söyleyip yatdım istemiştim
o gün senden aldığım gazla alışverişe çıktım
netten araştırdığım şeyleri bir çeyiz mağazasına gidip sormaya karar verdim
netten araştırıp fiyatlarını öğrenmiştim zaten
gözümle gördüğüm şeyi alayım internetten alıp strese girmeyeyim dedim ve şunları aldım
seramik tencere seti(3 tencere 1 tava)
sağan seti bu da seramik(3 boy)
düdüklü tencere(5 lt kafi olur diye düşündüm)
elektrik süpürgesi(arzum)
blender seti(bu da arzum)
çay makinesi(kahve makinesi hediyeli)
kahvaltı takımı(Allah'ım süper bişi bayıldım resmen)
günlük kullanmak için çaydanlık ve cezve takımı
çay seti(çelik tepsili oluyor ya işte ondan)
bardak takımı(hem misafir hem kendim için)
sanırım bu kadar
bunların hepsi 1625 tuttu
300 lira peşinat verdim
gerisini takjsit yaptım istediğim zaman elime ne kadar geçerse gidip verebileceğim
sorun etmem dedi adam sağolsun
sence nasıl

Anladım canım. Evet başka renleride vardı bunaların sarı,turuncu,yeşil Hatta ben iki ayrı takım alayım 6 malivi 6 da yeşil falan olsun dedim de sonra vazgeçtim pek karışık olacaktı
mavisi de güzel olur hee
Canım o takımdan ve diğer renklerinden porselensepeti.com'da var bi bak istersen. Bende daha önce gözüme kestirmiştim Porselensepeti.com'da 6 kişilik 135 TL aquacımm.

aa hemen bakıym canım süpersin :* teşekkürler

hatırladım tabiki kuzum. O gün mesajların hepsi silindi kk daki sorundan dolayı. Öncelikle hayırlı olsun başladın artık gerisi gelir inşallah. Ben daha elektroniklere tam giremedim mesela sen benden önce davrandın:))) Elden vermen çok çok iyi olmuş,tencerelerin düdüklün cezven falan hangi marka tatlım?

canım tencerelerim fucci marka(bende ilk defa duydum ama garanti verdiler)
bak burda ama rengi mor benimkinin
7 parça Seramik tencere seti
düdüklüm eski markalardan fms annem illa bu olsun dedi
buna benziyor o da rengi mor tabii
GVE DDKL MATK - FMS CELIK
cezvemin markasını bilmiyorum canım ya çaydanlığa uysun diye yani illa mor saplı olsun diye
aldım onu bir ara bakayım yazarım yine

canım cezveme de baktım geldim
Ürün Detayları - Noble Life
bunun mor saplısı canım
bu arada teşekkür ederim canım bir gazla aldım ama inşallah devamını getirebilirim
nevresim bakıyorum şimdide

Renkleri çok iyi uydurmuşsun canım,illaki iyidir az para vermemişsin,Gülsan gruba aitmiş o marka iyidir o zaman. Hadi hayırlı olsun tekrardan. Birilerinin gazı şart tatlım yoksa olmuyor elinde de varsa azar azar başlamak lazım. Nevresim işine de el attın yani Sende yakında bi topik aç kuzum.

Şu bardaklarına bayıldım... Geçende bir tv dizisi veya filmde gördüm, çok hoşuma gitmişti.
Sende de görünce bayıldım, ama bende o kadar çok bardak var ki, önce onlar kullanılsın kırılsın falan :) Ancak ondan sonra yeni bir tane alabilirim.
Yoksa mutfağım infilak edecek :) Şimdiden onca eşyayı nasıl sığdırıcam onun derdindeyim...

Maşallah aldıkların çok güzel, zevkini beğendim. İnşallah hepsini mutlulukla kullanırsın.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsunnn...

teşekkür ederim canım umarım iyidir
aldım geldim hepsini şimdi evde koyacak yer arıyoruz
nevresim bakıyorum netten ama karar verip alamadım henüz
bide şu taksitleri biraz hafifletsem sonra mı alsam diye düşünüyorum
canım bardaklarına bayıldım bende netten mi aldın,nerden,kaç tl,kadehlerle takım mı,6 mı 12 kişilik mi,ve tabiki moru var mı
aman Allah'ım ne kadar çok sordum
kusura bakma canım
biraz daha alayım açıcam topic ama daha var zamanım

Canımm çok teşekkür ederim. Bi de o var dimi şimdi alıyoruz alıyoruz sonra sığmıyor Bardakları ben de gördüm tv de bir kadın bir erkek'de Limonata içiyorlardı
Neyse tatlım sende bak durumuna alırsın bir takım olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…