Canım teşekkür ederim. Hisar için kullanan herkes öyle söylüyor iyiki de aldım o zamanAhhh o yer sorunu yok mu...Benim içinde öyle tatlım beğendiğim bazı şeylerden vazgeçiyorum yer sorunu yüzünden. Lojmanda oturcaz,tayin görcez nişanlım alma fazla nasıl sığdırcaz diyo...:44: Ben de çıldırmış gibi alışveriş yapmak istiyorum
Dur tahmn edeyim asker yada polis eşi olacaksınLojmanda kalcaksın,sık tayin göreceksin çok eşya alma benden sana tavsiye hepsi gözünde büyüyor çok pişman oluyosun. Sana tavsiyem budur
Çok doğru bir tahmin oldu asker eşi olcam inşallah tatlım sen de öylesin sanırımEvet canım az ve öz almaya çalışıyorum ama evin ihtiyaçları da kısıtlanamıyor bir yerde. Mesela yatak örtüsübi tane aldım sade düz bi şey öyle dantelli falan alamadım yer sorunum yüüznden,kahvaltı takımı almadım. Vitrin de almayı düşünmüyoruz,su takımı falan filanda almıycam kullanacağım modern biir kaç takım aldım. Annemin zamanında yaptığı yaptırdığı el işleri var sandıkta hepsi ilk etapta ev serildiğinde kullanıp sonra doğru anneme yollayacağım...Sen anladın beni eminim
Evett ben de öyleyimKK'da Asker eşlerii topiği var oraya da bekleriz seni. Çok iyi anlıyorum seni canım. Çok haklısın fazla eşya alma kim ne derse desin. Eleştirenler çok olur vitrin niye yok şu-bu niye yok diye hiç birine kulak asma. Yaşayacak olan sensin. Mutlu mesut kullanırsın hepsini inşallah
Bunlar da bugün geldi. Evmanya le olan savaşımı kazandım çok şükür zor da olsa geldiler.
Eki Görüntüle 478815 Eki Görüntüle 478816 Eki Görüntüle 478815 Eki Görüntüle 478816
yeşimim bunalrın hepsi harika canım yaaaaaaaaaaaaa
valla aşık oldum desem yeridir
markaları ve fiyatları nedir acaba öğrenebilir miyim?
sürahi ne kadar farklıymış
Sağol tatlımm beğenmene sevindim. Kuzum sepettekiler daysncolours havlu takımı da taç'ın. Evmanyadan aldım sepettekiler 30 tl havlu takımı da 79 tl. ama indirim çekimvardı toplamda kargoyla 70 tl ödedim. Biraz sorunlu ama bastırınca yolluyorlar biraz geç geliyor.
sepette olanların pembesinden kalmamış hiç biyerde
hep stokta yok diyoo
çok beğenmiştim oysaaaa
Yaaatakipte olalım canım gelir gene mutlaka görürsem haber veririm sana. Bulamazdanda canın sağolsun yollayıveririm sana havlu düğün hediyem olur:)))
ayyy canım benim yaaa
hiç olur mu öyle şey,sen sevdiceğinle kullanmak için almışsındır onları
ne hayallerle alıyorum ben anlatamam
ahhh ahhhh
inşAllah gelir ama yaaa
mavileri turuncusu grisi var heryerde
Evet canım her eşya alışımda düşünüyorum hayal ediyorum...Allah hepimize huzurla kullanmayı nasip eder inşallah. Gelir canım benim mutlaka ben bunları uzun zamandır görüyodum karşıma çıkıyodu. Gördüğüm yerde haber etcem san söz
Eki Görüntüle 485590
Kızlar tefal wok tavamm markafoniden aldım baya uyguna geldi bana hediye çeki kargo bedava ile...
güle güle kullan canım
tefal kalitesi tartışılmaz zaten
Sağol bebeğimm daha güzelleri senin olsun.Öyle valla Tefal yılların markası...seramk falan var ama tefelin teflonunu değişmem...
benim alacağım sette de hisar mercury yapışmaz seti var
acaba bu nasıldır ki
gerçi yinede tefal teflon almak lazım
küçük ev aletlerini tefalden alayım diyorum ama bilmiyorum para nasıl yetişecek tüm bunlara
yeşim şu havlulara baaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk;
http://www.altincicadde.com/urun-detay/6li-sepet-havlu-1-11270-11700
ama days in colours diil tabi:26:
Canımmmm çok güzeller bunlarda...benimkininde üstünde daysncolours yazmadığını farkettim ben değilmiş yaniAma gayet güzel...Beğendiğsen al tatlım aynı fiyat daha şık bunlar sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?