teşekkür ederim canım umarım iyidir
aldım geldim hepsini şimdi evde koyacak yer arıyoruz
nevresim bakıyorum netten ama karar verip alamadım henüz
bide şu taksitleri biraz hafifletsem sonra mı alsam diye düşünüyorum
canım bardaklarına bayıldım bende netten mi aldın,nerden,kaç tl,kadehlerle takım mı,6 mı 12 kişilik mi,ve tabiki moru var mı
aman Allah'ım ne kadar çok sordum
kusura bakma canım
biraz daha alayım açıcam topic ama daha var zamanım
Canımm çok teşekkür ederim. Bi de o var dimi şimdi alıyoruz alıyoruz sonra sığmıyorBardakları ben de gördüm tv de bir kadın bir erkek'de Limonata içiyorlardı
Neyse tatlım sende bak durumuna alırsın bir takım olmazsa
Ev yerleşmeden bir bardak takımı daha alırsam nişanlım dahil herkes çığlık atacak...
Ev zaten cam eşyadan, mutfak eşyasından geçilmeyecek... Nişanlıma da çok geliyor gerçi aldıklarım.
Erkekler pek anlamaz ya mutfak işinden, o yüzden ne nereye nasıl sığacak aklı almıyor...
Ama evi yerleştirdikten sonra sanırım, ihtiyaçlarım daha çok ortaya çıkar o yüzden artık bıraktım birşey almayı...
Zaten annem de isyanlarda, evin her yeri benim eşyalarımla dolu şu sıra[/QUOT
Haklısın canım zaten erkeklere çok görünür hep,benim nişanlımda her aldığıma yorum yapar ne gerek vardı der. Mutlaka muhalafet olurSenin düğünün ne zaman?
Merhaba herkese ben de eklemek istedim çeyizlerimi tabi daha eksiklerle dolu. Düğünüm 2013 haziranda o süreye kadar tamamlarım inşallah. Görüş öneri fikirlerinize açığım...
Eki Görüntüle 469658 Eki Görüntüle 469674 Eki Görüntüle 469673 Eki Görüntüle 469672 Eki Görüntüle 469671 Eki Görüntüle 469670 Eki Görüntüle 469669 Eki Görüntüle 469668 Eki Görüntüle 469667 Eki Görüntüle 469666 Eki Görüntüle 469665 Eki Görüntüle 469664 Eki Görüntüle 469663 Eki Görüntüle 469662 Eki Görüntüle 469661 Eki Görüntüle 469660 Eki Görüntüle 469659 Eki Görüntüle 469675
canım güle güle kullan, bir sorum olacak, yemek takımın bernardo mu?
canım son aldığın emsan çkb takımın çok şık güle güle kullan havluların da hayırlı olsun. benimde bugün markafoni siparişlerim gelecek porselen saklama kabı da almıştım inş. kırılmadan gelir
Yaaa biz de dün akşam 22 diye kararlaştırdıkAynı gün evleniyoruz yani...biz kasım gibi nikah yapmayı düşünüyoruz.
Sıkıntı etme canım alırsın daha var. Benim memlekette kız çeyize biraz ağırdır dediğim gibi daha çok eksiğimiz var. Mesela beyaz eşyaların tamamını biz alıyoruz daha onlara hiç bulaşamadım ben.
canım çeyizlerim çok güzel çok beğendim markalarınıda yazarsan bizlerede fikir olur... ben öyle yaptım çeyiz sayfamda hepsini markasıyla belirttim...
ayrıcaaa kızlar allah nasip kısmet ederse benimde nikahım 22 haziran 2013 tesadüfe bakın
Eki Görüntüle 479082 Eki Görüntüle 479083
biri emaye diğeri porselen. fiyatları da uygun geldi aldım güzel oldu markafoni indirimi
saklama kaplarının biri kırık diğeri çizik geldi o yüzden dün geri gönderdimufak tefeklerle uğraşmak da zor al al bitmez onlar. inş sen bir an önce bitirirsin
saklama kaplarının biri kırık diğeri çizik geldi o yüzden dün geri gönderdimufak tefeklerle uğraşmak da zor al al bitmez onlar. inş sen bir an önce bitirirsin
ah bu markafoni yok mu herşeyi kırık gönderiyo ya
çeyizlerin çok hoş canım puantiyeli takım çok tatlıymış ben de alayı düşünüyorum
Her şeyyy çok güzel canım,şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan.
Hisar setimiz aynıÇok memnunum ben 2 yıldır kullanıyorum hala pırıl pırıl çatal kaşık tencere. Kırmızı kadehlerine bayıldım. Nette gördüm geçen kararsız kaldım alıp almamakla,evde yer yok ama bakıyorum çeyiz topiğne içim açılıyor duramıyorum
Canım teşekkür ederim. Hisar için kullanan herkes öyle söylüyor iyiki de aldım o zamanAhhh o yer sorunu yok mu...Benim içinde öyle tatlım beğendiğim bazı şeylerden vazgeçiyorum yer sorunu yüzünden. Lojmanda oturcaz,tayin görcez nişanlım alma fazla nasıl sığdırcaz diyo...:44: Ben de çıldırmış gibi alışveriş yapmak istiyorum
Canım teşekkür ederim. Hisar için kullanan herkes öyle söylüyor iyiki de aldım o zamanAhhh o yer sorunu yok mu...Benim içinde öyle tatlım beğendiğim bazı şeylerden vazgeçiyorum yer sorunu yüzünden. Lojmanda oturcaz,tayin görcez nişanlım alma fazla nasıl sığdırcaz diyo...:44: Ben de çıldırmış gibi alışveriş yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?