Bu çeyizler de Yeşim'den...Görüşlerinizi bekliyorum :)

Anlıyorum canım şu taksitlerin bitsin öyle al olmazsa. Bizde öyle oluyorduk koyacak yerimiz yoktu da bizim yan komşumuz bekar bir odası boşmuş sağolsun bize feda etti odayı Büyük parçaları oraya atırıyoruz.
Tatlım bardaklar paşabahçe. bir kutuda 6 tane var. Ben büyük bi zücaciyeden aldım her bir kutusu 25 tl. bardaklar ve kadehlerle 4 kutu almış oldum 12 li takım yaptım. Bazen internette oluyor hatta sık sık görüyorum. Hemen hemen aynı fiyat. Mor yok canım sanırım. Gördüğüm hep kırmızıydı

Ev yerleşmeden bir bardak takımı daha alırsam nişanlım dahil herkes çığlık atacak...
Ev zaten cam eşyadan, mutfak eşyasından geçilmeyecek... Nişanlıma da çok geliyor gerçi aldıklarım.
Erkekler pek anlamaz ya mutfak işinden, o yüzden ne nereye nasıl sığacak aklı almıyor...
Ama evi yerleştirdikten sonra sanırım, ihtiyaçlarım daha çok ortaya çıkar o yüzden artık bıraktım birşey almayı...
Zaten annem de isyanlarda, evin her yeri benim eşyalarımla dolu şu sıra

canım son aldığın emsan çkb takımın çok şık güle güle kullan havluların da hayırlı olsun. benimde bugün markafoni siparişlerim gelecek porselen saklama kabı da almıştım inş. kırılmadan gelir

Sağol tatlım. Markafoni titiz çalışıyor canım. Çok fazla duymadım. Kargoda oluyormuŞ zaten ne oluyorsa. Bende istiyorum aslında porselen saklama kabı. nasıl bir şey seninki?

canım çeyizlerim çok güzel çok beğendim markalarınıda yazarsan bizlerede fikir olur... ben öyle yaptım çeyiz sayfamda hepsini markasıyla belirttim...
ayrıcaaa kızlar allah nasip kısmet ederse benimde nikahım 22 haziran 2013 tesadüfe bakın

Hayırlı olsun canım sana da. Nikahın da çeyizlerin de. Bakarım şimdi seninkilere Aslında öyle yapsam daha iyi olurdu ama dikkatimden kaçtı sanırım. Son aldıklarımı o şekilde yapmaya çalışıyorum. Şimdi bi düzenleme yapıp markalarını yazarım

saklama kaplarının biri kırık diğeri çizik geldi o yüzden dün geri gönderdim ufak tefeklerle uğraşmak da zor al al bitmez onlar. inş sen bir an önce bitirirsin

saklama kaplarının biri kırık diğeri çizik geldi o yüzden dün geri gönderdim ufak tefeklerle uğraşmak da zor al al bitmez onlar. inş sen bir an önce bitirirsin

ah bu markafoni yok mu herşeyi kırık gönderiyo ya

çeyizlerin çok hoş canım puantiyeli takım çok tatlıymış ben de alayı düşünüyorum

İyi yapmışsın. İnşallah düzgün yollarlar. Sağol canım.

ah bu markafoni yok mu herşeyi kırık gönderiyo ya

çeyizlerin çok hoş canım puantiyeli takım çok tatlıymış ben de alayı düşünüyorum

Teşekkür ederim canım. Benim de severek aldığım bir takım. İnşallah sen de alırsın

Her şeyyy çok güzel canım,şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan.
Hisar setimiz aynı Çok memnunum ben 2 yıldır kullanıyorum hala pırıl pırıl çatal kaşık tencere. Kırmızı kadehlerine bayıldım. Nette gördüm geçen kararsız kaldım alıp almamakla,evde yer yok ama bakıyorum çeyiz topiğne içim açılıyor duramıyorum

Canım teşekkür ederim. Hisar için kullanan herkes öyle söylüyor iyiki de aldım o zaman Ahhh o yer sorunu yok mu...Benim içinde öyle tatlım beğendiğim bazı şeylerden vazgeçiyorum yer sorunu yüzünden. Lojmanda oturcaz,tayin görcez nişanlım alma fazla nasıl sığdırcaz diyo...:44: Ben de çıldırmış gibi alışveriş yapmak istiyorum

Dur o zaman tahmin edeyim asker ya da polis eşi olacaksın Lojmanlara hiçbi şey sığmıyor. Taşınacaksan da çok fazla şey alma sana tavsiyem bu olsun canım.

Dur o zaman tahmin edeyim asker ya da polis eşi olacaksın Lojmanlara hiçbi şey sığmıyor. Taşınacaksan da çok fazla şey alma sana tavsiyem bu olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…