Bu cimrilik değilde nedir siz söyleyin ben mi yanlıs anliyorum ..

Ben olsam ben de dökmezdim. Ama birisi o kadar tavır yapsa ona da zorla yedirmezdim ama çok kızardım. Biraz saygısızlık yapmışsınız. Hamileymişsiniz. Belki onun verdiği bir hassasiyettir. Şimdi düşünmeyin. Bir hafta sonra unutmaya başlarsınız, bu kadar sinirlenmezsiniz zaten.

Son düzenleme:
Ailenin durumu nasıl çok mu iyi belliki sadece seni görgülü yetistirmisler ablam cahil görgüsüz kalmış

Şimdi kardeşini begenmiyon
Bir zamanlar aynı bardaktan su içtiğini ne çabuk unuttun

Hamile halimle yanliz otelde mi kalayim kardesim davet etti geldim .kocamin zengin old.keske belli etmeseydim niye surekli dile getiriyorsun sayin alyanak konu sofra adabi titizlik ..

sevgili konu sahibi arkadas, her ailenin kulturu, orfu kendincedir. buna cimrilik denemez. kaldi ki kalan pirincten benim bildigim yayla corbasi bile yapilir.

ote taraftan benim aile, sofra kulturum de esimin ailesinden farklidir. onlar kendi kulturunce karsilamislardir beni, ben de kendi orfumce. Bence bir nebze anlayisla bakmak lazim duruma; kaldi ki belki de o pir tabak pirince ihtiyac olunacak gunler yasiyorlardir? Asagilamak hic yakisik degil.

sizin hassasiyetinizi anliyorum. ben de ayni obsesif yaklasimlarda bulunuyorum ama kendi evimde kendi soframda. siz orada misafirsiniz, unutmayin.

Ailenin durumu nasıl çok mu iyi
Şimdi kardeşini begenmiyon
Bir zamanlar aynı bardaktan su içtiğini ne çabuk unuttun
Ailemin durumu cok iyi degil kardesimi begenmemezlik yapmiyorm sofra adabi bekliyorum dun tabaktan toplanan pirincler tencereye kondu 8 kisiydik herkesin agzindan yemek zorundamiyim ki kardesim huyumu biliyor bu yaptigina anlam veremedim

Hamile halimle yanliz otelde mi kalayim kardesim davet etti geldim .kocamin zengin old.keske belli etmeseydim niye surekli dile getiriyorsun sayin alyanak konu sofra adabi titizlik ..

Ne var yemezler otelde takılırsın gezersın gunduz tv ızlersın , senın evın olmadıgı ıcın senın adabın temızlıgın olmuyor . Nıye kasıyorsun bırak ınsanları oldugu gıbı tanısın . O sen onun aılesını dogru tanı dıye kasıyor mu ? Anlayamıyorum gıt kardesıne acık acık de bunu . 8 kısı mı yedı yeme o zaman sus otur mısafırsın sıkma kendı canınıda kardesınıde . Misafırlıge gıdıp İllahlah dedirtme ınsana . Belkı yok yada baska bır seyler . Ekmek , fasulyede bu kadar kasmanın anlamı ne evıne gelmeyecegım falan .

Ben kimsenin tabagindan yiyemiyorum 8 kisinin kalan pirinci tencereye kondu bende kurumus dedim oyle deyip utandirmak istemedim halbuki huyumu biliyor kimse de anlamiyor burda.

Dün neden söylemedin ya da bugun, kırmadan.. veya dün bir kenara cekip neden içine döktün diye sorsaydın

tabaktakini arkadaşlarına içirseydin demiş konu sahibi ,benim böyle ablam olsa kafasına boşaltırım o mercimeği haberi yok
Dünden kalanı yemezmiş
Of bazilarinizin canı sıkılmis goy goy oldu iyice ya mesele dunden kalan pirinc degil herkesin pirinc artiginin toplanmasi ben herkesin agzindan yemek zorunda miyim madem kardes madem samimiyiz dile getirdim utanmasin die de kirumus dedim ne var bunda

ben sizi anliyorum. ben de kendi evimde kekim yamik cikti diye atip yeniden yapacak kadar hassasiyetli bir insanim; yahut obsesif. ama dedigim gibi kendi evimde. baskasinin evine karisilamaz.

ben de hamileyim ve annem sigara ictiginden rahatsiz oluyorum diye anneme gitmek istedigimde otelde kaliyorum. hickimse size uymaz, bunu beklemek ancak ve ancak size zarar verir. kendinizi yipratmayin lutfen.

Dün neden söylemedin ya da bugun .. lırmadan içine döktün ben yemesem kırılmazsın diyerek veya dün bir kenara cekip neden içine döktün diye sorsaydın
Dun sormadim cunku esimin geleceginden haberim yoktu bende yemem diye dusundum ama bugun esime de yedirtmek istemiyorum haliyle yine kirilmasin die artik bu demedim de kurumus dedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…