Kizlar biz esimle eski evimiz kucuk oldugu icin yeni bir eve tasinalim dedik gittik herseyi yeni baştan aldık evin kombisi takilmadigi icin 3 günlugune esim beni kardesime birakti ,neyse esim birazdan yemege gelicek kardesimle yemek yapalim dedik dünden kalma pirinc vardi ben dokmek istedim kardesim izin vermedi yanina biseyler yapariz dedi bende olmaz bu kalmis kurumus bunu mu yicez esim cok yemek secer ve hemen anlar yani ne var guzel iste bisey olmamis asla dökmem dedi cok sinirlerim bozuldu fasulyeyi yaptim ciktim mitfaktan ne yedireceksen yedir dedim.ya anlamiyorum gercekten benim esim kardesimi esini bizi hep yemege göturur sinemeya goturur ve hep esim öder cok sukur durumumz yerinde ya enistem cok tutumludur bunu kardesimde soyler hadi adami anladim kardesime ne demeli hala şoktaym inanın ya ustelik evi taşirken salcadan tutun kıymaya sebzelere kadar herseyi getirdim buraya orda bozulmasn kardesim yesin dedim bidaha buraya gelmicem.
Kiymetli ve parali kocanla sana K.İ.BParamoz var evet sizde sıkınti yapti bu heralde sizde calisin sizinde olsun,hamile oldugum icin calismiyorum esim razi ben razi size ne oluyor
Ailenin durumu nasıl çok mu iyi belliki sadece seni görgülü yetistirmisler ablam cahil görgüsüz kalmışZenginlik degil sofra adabi esimle 7 aylik evliyiz ailemi yeninyeni taniyor dikkat edilmeli die dusunuyorum dinden tabakta kalan pirincle ben misafir agirlamam evet cunku titiz biriyim herkesin agzindan yemem yedirmem de dunde misafir vardi onlarin tabagini mi yicez
Hamile halimle yanliz otelde mi kalayim kardesim davet etti geldim .kocamin zengin old.keske belli etmeseydim niye surekli dile getiriyorsun sayin alyanak konu sofra adabi titizlik ..Ya kardesım bıze cemkırecegıne soylesene hepımız yedık olmaz boyle dıye . Ayrıca sen dokturuyorsun ama ne bıleyım kardes sonucta mısafır gıbı davranmak sacma bır makarna bır corba bıle yeter bence . Zaten kocan zengındı değil mi senın ? Çık gıt otelde kal kendını de kadınıda strese sokma .
:geçen yeşil mercimek yaptım o da ne bereketli 1 bardaktan yaptım üç gün yedim ..
Ne kadar fakirim yaw
Ailemin durumu cok iyi degil kardesimi begenmemezlik yapmiyorm sofra adabi bekliyorum dun tabaktan toplanan pirincler tencereye kondu 8 kisiydik herkesin agzindan yemek zorundamiyim ki kardesim huyumu biliyor bu yaptigina anlam veremedimAilenin durumu nasıl çok mu iyi
Şimdi kardeşini begenmiyon
Bir zamanlar aynı bardaktan su içtiğini ne çabuk unuttun
Hamile halimle yanliz otelde mi kalayim kardesim davet etti geldim .kocamin zengin old.keske belli etmeseydim niye surekli dile getiriyorsun sayin alyanak konu sofra adabi titizlik ..
Tüüü senin elinden su bile icilmez artik fakirsin iste
Ben kimsenin tabagindan yiyemiyorum 8 kisinin kalan pirinci tencereye kondu bende kurumus dedim oyle deyip utandirmak istemedim halbuki huyumu biliyor kimse de anlamiyor burda.sevgili konu sahibi arkadas, her ailenin kulturu, orfu kendincedir. buna cimrilik denemez. kaldi ki kalan pirincten benim bildigim yayla corbasi bile yapilir.
ote taraftan benim aile, sofra kulturum de esimin ailesinden farklidir. onlar kendi kulturunce karsilamislardir beni, ben de kendi orfumce. Bence bir nebze anlayisla bakmak lazim duruma; kaldi ki belki de o pir tabak pirince ihtiyac olunacak gunler yasiyorlardir? Asagilamak hic yakisik degil.
sizin hassasiyetinizi anliyorum. ben de ayni obsesif yaklasimlarda bulunuyorum ama kendi evimde kendi soframda. siz orada misafirsiniz, unutmayin.
Yok bu o misafirlerden değilMisafir umdugunu degil buldugunu yer...
Hahahha gozumde canlandin resmen witchtabaktakini arkadaşlarına içirseydin demiş konu sahibi ,benim böyle ablam olsa kafasına boşaltırım o mercimeği haberi yok
Dünden kalanı yemezmiş
Of bazilarinizin canı sıkılmis goy goy oldu iyice ya mesele dunden kalan pirinc degil herkesin pirinc artiginin toplanmasi ben herkesin agzindan yemek zorunda miyim madem kardes madem samimiyiz dile getirdim utanmasin die de kirumus dedim ne var bundatabaktakini arkadaşlarına içirseydin demiş konu sahibi ,benim böyle ablam olsa kafasına boşaltırım o mercimeği haberi yok
Dünden kalanı yemezmiş
Bunlar hep zenginlik işte
Kocadan gelmiştir o adap kültür yoksa zenginlikten miYok bu o misafirlerden
Kültürlü adaplı olanlardan
Dun sormadim cunku esimin geleceginden haberim yoktu bende yemem diye dusundum ama bugun esime de yedirtmek istemiyorum haliyle yine kirilmasin die artik bu demedim de kurumus dedim .Dün neden söylemedin ya da bugun .. lırmadan içine döktün ben yemesem kırılmazsın diyerek veya dün bir kenara cekip neden içine döktün diye sorsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?