Bu cimrilik değilde nedir siz söyleyin ben mi yanlıs anliyorum ..

Bence siz cok abartmissiniz,bir gun kalmis pirincte ne varki hayir yani siz yabancida degilsiniz sonucta kardesiniz,pekala yanina ek bir sulu yemekle gayette guzel olur bunda cimrilik goremedim ben,demekki kardesiniz israftan hoslanmiyor ki dogru yapmis..o pirincin tanesini bulamayan ac insanlar cocuklar var bu dunyada..!!

Halam bizdeyken eşinin seveceği şekilde mutfağa dalıp eşim şunu sever bunu yemez diyerek kendine göre yemek hazırlamaya çalışmıştı annem de izin vermemişti karışma demişti, bilmiyorum sizde nasıl ama bizde misafir umduğunu değil bulduğunu yer, biz ayıp bulmuştuk yaptığını orası onun evi yaptığı yemeğe karışamazsınız.

Dün de orda yemekte miydin? Nerden biliyorsun tencereye geri döktüğünü?
Bide 8 kişi ağırlamış. Bi tek pilav mı artmış yani.
Tepki almamak için uydurmuşsun resmen.
2 gundur burdayim uydurmadim asla sadece unuttum herkes ustume gelince konuya tekrar baktim yazmadigimi fark ettim kardesim uzulmesin dievartiklari koydun diyemedim de kurumus dedim

Fakırlıkten problemım ne problemım olacak ay benım , sadece haklıda olsa tutumun cok yanlıs bunu anlamalısın bence .
Konuda unutmusum yazmayi olamaz mi zaten sinirlerim bozuldu aceleden yazdim bakin tekrar soyluyorum KARDESIM UZULMESIN DIYE ARTIKLARI BOSALTTIN 8 MISAFIR VARDI DIYEMEDIM KURUMIS DIYE BAHANE ETTIM BIRAZDA KURUMUSTU ben sofra adabina hijyene onem veriyorm

Pirinç dediğin pilav sanırım. Ve bir günlük yemek gayet iyi yenir. Dökülmesi gerekmez.
Hatta yayla çorbası veya kadınbudu köfte olarak da kullanır.

Kardeşinin mutfak düzenine karışıp trip atamazsın. Bunun gibi basit şeyler için köprüler yakılır mı? Kocanın yemeği için kardeşinin kalbini mi kırdın yani?

İşte boyle dersen kurumus dıye kardesınde sorun olmadıgını dusunur acık acık deseydın problem olmazdı bu kadar :))

Bak senden kucukmus.Belki artanin dokulmemesi gerektiğini bilmiyor .Yada biz kardeşler beraberken kalan yemeği hep yerdik.Bu ona göre normal olabilir takma kafana
Ama bence cimrilik değil

her yemeği yerim ama dünden kalma pilavı asla yemem, tekrar ısıtınca o pilav pilavlıktan çıkıyo haşlanmış saçma sapan bir hale geliyo , üstelik artan pilavı tekrar içine koymuş yahu bu kadar kasmaya ne gerek var dışarısı aç hayvan kaynıyo onlara versin israf falan da olmaz sevap olur ben olsam bende tepki verirdim.

Her gune bi konu hatta artık gunde iki konu...

Vallahi aklimi okudunuz ben dedim hata israf olmaz kedi kopek yer koy bibtabaga birakaym dedim vermedi

Bide bazı eşler kızıyor yemeğin dökülmesine öyle ki akşam soranlar bile var

Sen kısmen haklisin iyi agirlanmak istemissin değer görmek istemissin ama israf haramdir

Simdi söyliyeyim mi ya utanirsa ne bilim ben olsam utanirdim neyse ben fasulye yicem esim icinde yapacak bisey kalmadi .

Deme gectı artık ıllallah dedırtme kadına . Bir daha olursa dersın bırak esınede ceza olsun yesın ölmez , uyarırsın doğru zamanda olmaz dıye . Eşiyle ılgılı bır durummuş belkı o sorun yaratacak ? Huzursuzluga gerek yok.

Iste buda kardesine verdigin deger...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…