Kizlar biz esimle eski evimiz kucuk oldugu icin yeni bir eve tasinalim dedik gittik herseyi yeni baştan aldık evin kombisi takilmadigi icin 3 günlugune esim beni kardesime birakti ,neyse esim birazdan yemege gelicek kardesimle yemek yapalim dedik dünden kalma pirinc vardi ben dokmek istedim kardesim izin vermedi yanina biseyler yapariz dedi bende olmaz bu kalmis kurumus bunu mu yicez esim cok yemek secer ve hemen anlar yani ne var guzel iste bisey olmamis asla dökmem dedi cok sinirlerim bozuldu fasulyeyi yaptim ciktim mitfaktan ne yedireceksen yedir dedim.ya anlamiyorum gercekten benim esim kardesimi esini bizi hep yemege göturur sinemeya goturur ve hep esim öder cok sukur durumumz yerinde ya enistem cok tutumludur bunu kardesimde soyler hadi adami anladim kardesime ne demeli hala şoktaym inanın ya ustelik evi taşirken salcadan tutun kıymaya sebzelere kadar herseyi getirdim buraya orda bozulmasn kardesim yesin dedim bidaha buraya gelmicem.
Arkadasim sacmalama ya sacmalama.ben aksam misafir tabagindan kalan pirinci tencereye koyup tekrar yeni bi misafire yedirmem herkesin kasigi degiyor tituz olamaz miyim seviyeli yorum yap yada bidaha yorum yapma.Kocadan gelmiştir o adap kültür yoksa zenginlikten migeldiği yeri unutanlar işte naparsın
Bence eşine mesajnat pilav yemesin, sonra bir ara söylersin içine koydun ben yiyemedim, hamileyim midem cok daha hassas diye.. Birdaha yapmaz.. şahsen ben kac gunduk yemegi yerim, günah atmam ama baskasının yemegi taze olsa yemem..Dun sormadim cunku esimin geleceginden haberim yoktu bende yemem diye dusundum ama bugun esime de yedirtmek istemiyorum haliyle yine kirilmasin die artik bu demedim de kurumus dedim .
Kalan pirinc temiz degil dunde tabaktaki yediklerimizden tekrar bosaltmisti bende kirmamak icin soylemedim pirincten yemem die dusundum ama eşim gelicekona da yedirtmek istemedigim icin kuru dedim yine de dokmedi halbuki takintiliyim yemek temizligi konusundaTutumluluk başka bir şey,yani belkide içi acımıştır ziyan etmemiştir.Büyütülecek bir şey yok sonuçta burada yabancı birinden değil kendi öz kardeşinizden bahsediyorsunuz.Ayrıca bir gün bir yemek için çok fazla süre değil,herkesin ev düzeni farklıdır.
Tamam tesekkurler oyle yapim en iyisiBence eşine mesajnat pilav yemesin, sonra bir ara söylersin içine koydun ben yiyemedim, hamileyim midem cok daha hassas diye.. Birdaha yapmaz
O zaman bize burda bik bik ne konuşuyorsun, sanki yabancı kardeşine söyle dün tabakta kalanları döktün içine ben yemem siz onu yiyin ben az bişey yenisini yapıcam diye bu kadar basitArkadasim sacmalama ya sacmalama.ben aksam misafir tabagindan kalan pirinci tencereye koyup tekrar yeni bi misafire yedirmem herkesin kasigi degiyor tituz olamaz miyim seviyeli yorum yap yada bidaha yorum yapma.
Kardesinize yol yordam gostermek amacli soyleyebilirdiniz ablacim bunu böyle yapma kac kisi yedi bunu gero bosaltilmaz falan gibi.. ben yemicem diye dusunmussunuz ama genede dogruyu ogretmek icib soyleyebilirdiniz.. bende sizin gibiyim eşimin tabagini bile geri bosaltmam.. esinize soyleyin fasulye var deyin yada mesaj atin teline sadece fasulye ye pilav yeme diyeDun sormadim cunku esimin geleceginden haberim yoktu bende yemem diye dusundum ama bugun esime de yedirtmek istemiyorum haliyle yine kirilmasin die artik bu demedim de kurumus dedim .
Tüüü senin elinden su bile icilmez artik fakirsin iste
Eşin bu kadar mı kıymetli yesin bırak ölmez yaKalan pirinc temiz degil dunde tabaktaki yediklerimizden tekrar bosaltmisti bende kirmamak icin soylemedim pirincten yemem die dusundum ama eşim gelicekona da yedirtmek istemedigim icin kuru dedim yine de dokmedi halbuki takintiliyim yemek temizligi konusunda
Takildigim konu hijyendi herkes yanlis anlamis konumda unuttum kardesim uzulmesin die artiklari tencereye koydugunu gordum diyemedim kurumis dedim nisantasi yada mus ne fark eder titiz olamaz miyimkonu sahibi nisantasi cocugu kizlar
Kocana layik gormedigin yemek varsa koy onune peynir ekmek yesin, belki insanlarin durumu yok? Senin keyfine gore yemek atmak zorunda degil kimse, hijyenik bulmadigin bir konu var ise yemezsin olur biter, korkma fasulye pilav olmadan da yenilebiliyor
geçen yeşil mercimek yaptım o da ne bereketli 1 bardaktan yaptım üç gün yedim ..
Ne kadar fakirim yaw
Eşin bu kadar mı kıymetli yesin bırak ölmez ya
Biz de çok fakiriz öyleseyse
Her evliliktevsorun olur ya bence siz hic konusmayin sürekli zengin es deyip duruyorsunuz bi probleminiz var ama hayirdir ins.Eşi kendı aılesı ıcın bunu saattlerce aglatabılır ama yaa dunden kalan pılavı yersee( ayy ne zaman boyle konu olsa gozlerım senı arıyoor )
Dimi ailesi için aglatir ama kalmış pilavı yedirmezEşi kendı aılesı ıcın bunu saattlerce aglatabılır ama yaa dunden kalan pılavı yersee( ayy ne zaman boyle konu olsa gozlerım senı arıyoor )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?