- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 33
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Tacize uğramışsınız malesef evet. Ama atlatabilmeniz güzel... benim de benden büyük kız kuzenim ve bir akrabamızın kızı bana böyle şeyler yapmıştı küçükken. Ben anlamamıştım bile. Sonra bir akrabamızın oğlu ki benden yaşça epey büyüktü. Evde saklambaç oynarken ben çömelip saklanıyordum. Yaşım 8 falan. Özel bölgemi avuçlamıştı. Şok geçirmiştim. Hala görünce tiksinirim. Sonra bir erkek kuzenim yine benden 15 yaş büyük. Ergenlik çağındayken elini omzuma atma bahanesiyle göğüslerimi ellemişti bariz bir şekilde şerefsiz. 12 yaşlarındayken de anneannemin evinde benden 2 yas büyük erkek kuzenim taciz etti. Annemle teyzem komsuya gitmislerdi anneannemle. O da oyun oynayalim dedi. Bizden ufak kardeslerimiz var. Onlar cocuk oldu. Biz anne baba. Ben saf asla öyle bisey beklemiyordum. Cocuklari uyuttuk. Biz de odamizda uyuyalim dedi. Öteki oturma odasina gittik. Kapiyi kitledi ve beni resmen sıkıştırdı. Üst kıyafetimi zorla çıkarmişti. Kardeslerimiz kapida ben bagirdikca agliyor. Bu acmiyor kapiyi. Tekme tokat kendimi disari atmistim. Aglaya aglaya annemin yanina gittim. Ama anlatamadim
(( ve asla daha o teyzeme gidince annemin dibinden ayrilmadim kardesimi de ayirmadim. Ama bunlarin hepsini kafamda aştım. Beni en çok sarsan olay, engelli erkek kardeşimin baska bir engelli cocuk tarafindan taciz edilmesiydi. Afedersiniz resmen aç poponu şey yapcam diye cocugu tuvalette sıkıştırmiş. Pantolonunu siyirip sürtse de o işi becerememiş. Kardesimi kimseye anlatma diye tehdit etmis. Kardesim asla yalan söyleyemez. Senin neyin var deyince direk anlatti. Hemen rehber öğretmene gittik. Cocuk cagirildi. Ve ben ayri bir travma yaşadim. Öğretmen cocuga nereden bildigini sorunca eve dönerken yoldaki insaatta hep ABİlerinin ona bunu yaptigini söyledi. Cocuk defalarca tecavüze ugramis....tehdit edilmis... en cok kime kizdim biliyor musunuz. Annesine. Engelli cocugu var. Okuldan almaya gelmiyor. Kadina demedigim laf kalmamisti