Doğuma Hazırlık Bu Cinsiyet Takvımıne Bakarmısınız Bır ???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

BoNCuK_

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
1.935
42
683
İstanbul

Uploaded with ImageShack.us

kızlar dıger verılen cınsıyet takvımınde kızım tutmuyor ama bunda tutuyor bunda baktıgım cogu kısıde tuttu.sızlerde rıca etsem bakıp soylermısınız
buna bakarken fazladan yas katmıyorsunuz ornegın ben 2007 de dogum yabtım
2007-1984=23 yasında hamıle kalmısım .hamıle kaldıqım ay kasımdı.kasımdan sonra 9 ay ekleyerek sayarsak dogum agustosa gelır ve benım agostosta kızım dogdu.
sımdı 2010-1984=26 yıne kasımda hamıle kaldım yıne 9 ay ekledıqımde dogum agustosa gelıyor ve erkek cıkıyor ıns
x erkek
o kız

boncuk ben 28 yaşımı doldurduktan 20 gün sanra hamile kaldım.
bu durumda 28 mi 29 a mı bakcam?
20 gün için 1 yaş büyürmüyüm yani:) ona göre bakcam takvime cünkü.

benımde agustosta dogum gunum ama yılı baza alıyorum bu takvımde oyleymıs cunku yanı sen hangı yıl hamıle kaldın 2010 mu o yıldan dogum tarıhını cıkıyorsun dırek gerısıne karısmıyorsun :)

Son düzenleme:
hee ozaman kızımda tutuyor.burda kadının yaşı baz alındıgı için ben yaş hesabına giirdim.
benim olayı şöle düşün cnm.1 yaş 20 günlük cocuk 1 yaşındamı olur 2 yaşındamı:)

anladım cnm evet ama dedıgım gıbı takvımde ozelıkle belırtmısler yıcınde oldugun yıldan dogum yılını cık sonra hamıle kaldıgın ayı bul o yasa gore sonra 9 ay ekle 7 kısıde yabtım tuttu kendımde dahıl eger oyleyse ıns bundada erkek cıkıyorda :)

anneyası+hamıle kaldıqın ay+cocugun dogdugu ay zaten 9 ay ekleyınce dogum yılıda tutuyor ben ablamlarada yabtım tuttu yaa cok merak ettım bende

cnm şunu sölemek istiyorum
sen ilk mesaja yazmışsın ya.26 yaşında kasımda hamile kalmışsın buna göre bebek kız görünüyor.
ama sen cocugun dogdugu aya göre baktın galiba.erkek görünüyor yazmışsın.kafam karıştı.
yani 27 yaş agustos erkek gösteriyor
26 yaş kasım kız gösteriyor. şimdi sen hangisini baz alıyon?

cnm he sımdı anladım sorunu soryyy
bak 2010-1984=26 yas ıcın kasım a bak sonra say 9 ekle agustosa denk gelıyor ve erkek cıkıyor yanı evet dogum yabcagın zamana gore hesap yabılıyor yada 9 ay eklıyorsun ıste aynı sey

tmm şimdi olduu.
bence bu acıklamayı ilk mesaja ekle
cünkü diger cin takviminde hamile kaldıgın aya göre baklıyor insanlar bu takvimede öle bakarlarr.sonuclar saglıklı olmazz

bu arada benim kızımda tutuyor dogduu aya göre bakınca

bacım sende dolandırarak anlatmışın:)
direkt desene yaşını bul sonra cocugun dogdugu aya bak diye:))

ay cok sevındım 9 kısı baktık ozaman 9 da dogru bakalım ıns yarında kızlar yazarlarsa bı kıyaslama yabarız artık cunku bunu veren kısıde yazmıs bunda tutma oranı daha yuksek gercek takvım bu fılan demıs tamam cnm acıklamayı degıyım sagol

cnm ya o neden bazıları soruyor ya yenı yasamı doldurdugum yasamı ıcınde oldgum yasamı dıye ondan oyle detay verdım .bunda yıl onemlı yıldan dogum yılını cıkıcan ordakı yas neyse o oyle ıste :)

cnm kendime de baktım bendede tutumuş
yani annem bana 21 yaşında hamile kalmış ve ben aralıkta dogdum:)

dur kardeşim ve abimede bakayım

heheh super :)
benım cunku dıger sıtelerde verılen cın takvımınde kızım tutmadı senınde tutmuyor bı kac kısı var bıldıgım onlarında tutmuyor zaten bunlar yuzde 50 50 ama ıste bır umut kızım tuttu ya belkı ıkıncıde tutar mısalı

zaten tamamen tutsa dra gerek kalmaz demı cnm cok sagol zahmet oldu sanada bu saatte sagolasınnnnn kocaman opuyorum senııı ben yatayım dızlerım cok agrıdı yarıns abah gorusuruzzz ıyı bak kendıne

boncuuuk ben anladım nsıl bakılacağına yaa bana sen bakabilir misin_? 31.08.1986 doğum tarihim bu ay hamile kalsam ne oluyor bide ocak ayı içinde bakarmısın ocakta kalırsam ne olur_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…