boncuuuk ben anladım nsıl bakılacağına yaa bana sen bakabilir misin_? 31.08.1986 doğum tarihim bu ay hamile kalsam ne oluyor bide ocak ayı içinde bakarmısın ocakta kalırsam ne olur_?
2010-1986=24
aralıkta hamile kalsan agustosta dogum olur ama senin yaşda 25 olur.
25 yaş agustos ayına bakcan yani.
sonuc erkek
amın cnm tsk ederım cumlemızın ınsbendede tutuyor canim. Allah gonlune gore verir insallah
elaranın dedıgı gıbı bu ay kalırsan erkek cıkıyor ocakta kalırsan cnm yıne erkek oluyorboncuuuk ben anladım nsıl bakılacağına yaa bana sen bakabilir misin_? 31.08.1986 doğum tarihim bu ay hamile kalsam ne oluyor bide ocak ayı içinde bakarmısın ocakta kalırsam ne olur_?
merhaba cnm tsk ederım Allah saglım kucagına almayı nasıp etsınslm boncuk bende baktim kiziminda oglumunda tutuyor simdikine baktim erkek cikiyor ama kiz dediler onda tutmadi daha dogmadi belki erkek olurmus
dogum tarıhınle hamıle kaldıgın yılı verırmısın cnm bende bakıyım cok merak ettımbende baktım benim tutmadı kız çıkıyo ama benim oğlum oldu hiç bi takvim tutmuyo bende hep kız çıkıyo hatta hamileyken belirtilerde hep kız belirtileri çoğunluktaydı ama oğlum oldu
amın cnm tsk ederım cumlemızın ıns
elaranın dedıgı gıbı bu ay kalırsan erkek cıkıyor ocakta kalırsan cnm yıne erkek oluyor
merhaba cnm tsk ederım Allah saglım kucagına almayı nasıp etsın
dogum tarıhınle hamıle kaldıgın yılı verırmısın cnm bende bakıyım cok merak ettım
selam.benim bir oğlum var.16 haftalık hamileyim.cinsiyeti merak ediyorum.doktor erkek dedi gerçi ama belirtşler hep kız gibi .banada bakarmısınız?ama hangi tarihleri yazıyoruz anlamadım.
yanlıs bakmıssın cnm kız gosterıyor takvımya benımkı yanlıs cıkıyor ...29 yasındayım ağustosta hamıle kaldım mayısda bebegım doğuyor takvıme gore erkek ama kızım olacak ...ben bıryerlerde yanlıs yapmıs olabılırmıyım acabaaaaa:97:
evet cnm tutmamıs sende son sat degıl hamıle kaldıgın zman olcak oyleyse eger tutmamısboncuk senin gösterdiğin takvim varya bende yanlış çıkıyor canım.29 yaş mayıs ayında hamile kaldım erkekti bebeğim.ama seninkinde kız gösteriyor.ama diğer takvim varya onda doğru çıkıyor.
tsk ederım cnmevet ben de oğlum için baktım,tuttu.belirteyim istedim
benim kızımda tutuyor takvim...
şimdikinde erkek çıkıyo ama kız cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?