Doğuma Hazırlık Bu Cinsiyet Takvımıne Bakarmısınız Bır ???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
boncuuuk ben anladım nsıl bakılacağına yaa bana sen bakabilir misin_? 31.08.1986 doğum tarihim bu ay hamile kalsam ne oluyor bide ocak ayı içinde bakarmısın ocakta kalırsam ne olur_?

2010-1986=24
aralıkta hamile kalsan agustosta dogum olur ama senin yaşda 25 olur.
25 yaş agustos ayına bakcan yani.
sonuc erkek

Son düzenleyen: Moderatör:
2010-1986=24
aralıkta hamile kalsan agustosta dogum olur ama senin yaşda 25 olur.
25 yaş agustos ayına bakcan yani.
sonuc erkek

kız elin değmişken ocağada baksaydın ocakta hamile kalırsam ne oluyor neyse dur onda ben kendim bakem yani 25 yaşa eylül ayına bakıcam dimi

slm boncuk bende baktim kiziminda oglumunda tutuyor simdikine baktim erkek cikiyor ama kiz dediler onda tutmadi daha dogmadi belki erkek olurmus

bende baktım benim tutmadı kız çıkıyo ama benim oğlum oldu hiç bi takvim tutmuyo bende hep kız çıkıyo hatta hamileyken belirtilerde hep kız belirtileri çoğunluktaydı ama oğlum oldu

Son düzenleme:
bendede tutuyor canim. Allah gonlune gore verir insallah
amın cnm tsk ederım cumlemızın ıns
boncuuuk ben anladım nsıl bakılacağına yaa bana sen bakabilir misin_? 31.08.1986 doğum tarihim bu ay hamile kalsam ne oluyor bide ocak ayı içinde bakarmısın ocakta kalırsam ne olur_?
elaranın dedıgı gıbı bu ay kalırsan erkek cıkıyor ocakta kalırsan cnm yıne erkek oluyor
slm boncuk bende baktim kiziminda oglumunda tutuyor simdikine baktim erkek cikiyor ama kiz dediler onda tutmadi daha dogmadi belki erkek olurmus
merhaba cnm tsk ederım Allah saglım kucagına almayı nasıp etsın
bende baktım benim tutmadı kız çıkıyo ama benim oğlum oldu hiç bi takvim tutmuyo bende hep kız çıkıyo hatta hamileyken belirtilerde hep kız belirtileri çoğunluktaydı ama oğlum oldu
dogum tarıhınle hamıle kaldıgın yılı verırmısın cnm bende bakıyım cok merak ettım

selam.benim bir oğlum var.16 haftalık hamileyim.cinsiyeti merak ediyorum.doktor erkek dedi gerçi ama belirtşler hep kız gibi .banada bakarmısınız?ama hangi tarihleri yazıyoruz anlamadım.

kızıma baktım
hamile kaldığım aya göre doğru
doğum yaptığım aya göre yanlış

way be cikti haa)))) kardesimin de kizi olcakmis ve martta dogcak. onunda kiz cikti)))

ya benımkı yanlıs cıkıyor ...29 yasındayım ağustosta hamıle kaldım mayısda bebegım doğuyor takvıme gore erkek ama kızım olacak ...ben bıryerlerde yanlıs yapmıs olabılırmıyım acabaaaaa:97:

boncuk senin gösterdiğin takvim varya bende yanlış çıkıyor canım.29 yaş mayıs ayında hamile kaldım erkekti bebeğim.ama seninkinde kız gösteriyor.ama diğer takvim varya onda doğru çıkıyor.

evet ben de oğlum için baktım,tuttu.belirteyim istedim

yanlıs bakmıssın cnm kız gosterıyor takvım

boncuk senin gösterdiğin takvim varya bende yanlış çıkıyor canım.29 yaş mayıs ayında hamile kaldım erkekti bebeğim.ama seninkinde kız gösteriyor.ama diğer takvim varya onda doğru çıkıyor.
evet cnm tutmamıs sende son sat degıl hamıle kaldıgın zman olcak oyleyse eger tutmamıs
evet ben de oğlum için baktım,tuttu.belirteyim istedim
tsk ederım cnm

benim kızımda tutuyor takvim...
şimdikinde erkek çıkıyo ama kız cnm....

cnm hep sölüyorum sanaa .senin bebegine cok erken tahmin yapıldıı
bak himalia 24 haftalık hep kız dediler ama oglu olcakk
inş senin bebişde sürpiz yapar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…