Bu çocugu artık kaldıramıyorum !

bebisimsanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
650
0
0
İstanbul

evet arkadaşlar önceki konularımdan bilen vardır belki, birini seviyorum ama kendisi çok karaktersiz vs. bu yüzden kendisiyle görüşmemi kesmiştim.
Ta ki dünkü olaya kadar..
en yakın arkadaşım (ayrıca kuzenim oluyor) ona facebook'ta ark. isteği göndermiş . Çünkü kendileri arkadaştılar . Neyse tesadüfen kuzenimde facesine benim bir resmimi koymuştu. Anlık bir fotograf işte .. Sonra bu çocuk x olsun .. X bu fotografa suratımla ilgili bir yorum yapmış .. Aklınca beni rezil edeceğini sanıyor..
Bense bunu görünce çok sinirlendim
kuzenimin facesinden ona ne kadar basitsin? benim oram buram hakkında yorum yapmak sana mı kaldı vs. tabiki terbiyeli bir biçimde söyledim bunları
o ise bana takıro, sen bu dünyaya fazlasın , ben dogruları söylüyorum, sen daha çocuksun vs. hakaretler etti. Çok üzüldüm o anki kalp atışımın 180'e cıktıgından eminim..
sonra bana böyle dedi diye bende ona küfürsüz olmak şartıyla ağzının payını verdim. Oda bana yarın sana gününü göstericem bekle vs. dedi.
Bende gel tamam bekliyorum senden korkucağımı falan sanmıyosun heralde şeyler söyledim
oda tamam bekle dedi..
Niye böyle birşey yaptın demeyin.. Ondan kaçarsam kendini birşey sanacaktı.. Zaten kendini yükseklerde görüyor
bende bugün görüşme yerine gittim bekledim falan beyefendi gelmedi.. Zaten kendisi karşıda oturuyor..
faceden ona neden gelmedin sözünü falan tutmuyorsun dedim oda hiç cevap vermedi.. facede olmasına rağmen..

ya farkındayım üzülmemem gerekir ama bu çocuk benimle niye ugrasıyor ? amacı ne ?
yardımcı olun lütfen

hani arkadaşın "sen daha çocuksun" demiş ya çok haklı ama eklemeyi unutmuş; ikiniz de daha çocuksunuz belli.

Hani bi söz varya erkek olmak doğuştan gelen bir özellik ama adam olmak her erkeğe nasip olmuyor diye.
Hahh işte buda o tiplerden sanırım.. Dediğin gibi takılmaması gereken bi tip ...
Resmen ego tatmini için saldırı yapıyor ..
Bu şekilde hala onu önemsediğini falan düşünüyor olmalı ..
En azından ben böyle düşünüyorum ..
Hiç bir şekilde görme onu, okuma, yazma ..
Boşver .. En büyük ceza umursamamak

onunla zaten 3 senedir konusmuyorum.. Karakterinden dolayı
ama fotografa çok üzücü bir yorum yapmıştı
bunu diyende sevdiğiniz kişi olunca insan ister istemez üzülüyor..

ah be canım, görüşme yerine gittin bi de niye gelmedin diye mi sordun bari sormasaydın da orada beklediğini bilmeseydi...

neyse... hiçbi şekilde görüşme tamam mı bundan sonra...

o lafı x dedi.
ayrıca ben çocukluk olacak ne yaptım anlamadım ?

neden gereksiz şeylerle uğraşıyorsun ki ayrıca sana gününü göstermek amacıyla cagıran bı erkegın ayagına neden gidiyosun.. gıtmesen senı korkak mı sanacak yoksa ona karsı bırseyler mı beslıyorsun.. ?

Canım ne gerek var bunlara
Kendini daha da bişey sanmış işte
Yapacağın en güzel şey yorumuda,kendisini de kuzeninin facesinden silmek olacaktı
Muhattap olmamanı öneririm

eskiden birbirimizi seviyorduk
haklısınız ama şu zamana kadar onun hiç bi zaman yaptıklarını yapmadım
ama gitmemin sebebi orada ona ağzının payını vermekti.
bi nevi içimdeki ona karşı olan o kötü şeyleri sölicektim
bi daha benimle ugrasmamasını ..
yada onunla yüzleşmekten korkmadıgımı belli etmek istemiştim sadece..

yukarıdaki yorumları oku neden çocukça davrandığını zaten anlayacaksın..faceden heseplaşmalar,randevulaşmalar,msj atmalar,kavga için gitmeler sana normal mi geliyor? eğer lise çağındaysan sorun yok ama yaşça daha büyükseniz gerçekten olgun davranmayan iki kişinin trajikomik öyküsü olmuş..

Boşver canım,takılıyor sana işte.
Bu yaşta olur böyle şeyler :)
Sen sinirlendikçe,tepki gösterdikçe üzerine gelir.
Aldırış etme.

Yasiniz kac bilmiyorum ama onun sizle urastigindan cok siz onunla urasmissiniz.
" karaktersiz v.s" dediginiz insan birakin resminize yorum yapmayi, yüzünüze karsi söylese bile muhattab olmadan gideersiniz yolunuza.
Rahatsiz oldugunuz zaman, kuzenizin facebook sayfasina girdiginizde ona cevap yazacaginiza resmi silseydiniz toptan.
Ayrica belliki adam laf olsun diye " gel yarin falan " demis. Siz kalkip gitmissiniz ve hatta gelmedi diye tekrar satasmisiniz.
Fikrimi söyleyeyim, siz bu cocugukla birlikte olmayi istiyorsunuz hala.

Son düzenleme:
Birak amaci ne olursa olsun, sana ne derse desin hic cevap verme.
Onu önemsemedigini bu sekil göster yoksa daha cok kafani agritir.
Seni sinirlendirmek istiyor ve bunu da cok kolay basariyor
anladigim kadariyla.
Ondan kurtulmak istiyorsan , dediklerini duymayacaksin, yazdiklarini okumayacaksin,
Görsende görmeyeceksin...

şimdi senin içindeki asıl ses neden gelmedi ben geldim o niye gelmedi şimdi bununla ugrasıyorsun.. eskıden sevıyomussunuz sımdı ıse soruyosun artık sevmıyor mu dıye.. keşke gelseydi içimdekileri söyleseydim ama asıl amaç içindekileri söylemek değil onu görmekti..

Yaşın kaç bilmiyorum ama daha küçükmüşsün gibi geldi.Yaşın kaç olursa olsun ciddi bi ilişki de olsa, 1 haftalık birşey de olsa karaktersiz insanlarla işiniz olmasın.Kafanız rahat etsin

.faceden heseplaşmalar,randevulaşmalar,msj atmalar,kavga için gitmeler
ilk defa oldu bu
ayrıca ben oraya kavga etmek için değil konuşmak için girmiştim
mesaj atmakta falan ben bunlarda çocuksu olacak bir şey göremiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…