• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Çocuğu Çözebilir Misiniz?

Haklısınız ama çok kafama taktım. Örneğin geçen ay yanıma geldi,harika vakit geçirdik. O kadar iyiydi ki. Sonra onu uğurladım otobüse bindirdim. Giderken bana sıkı sıkı sarıldı,beni çok sevdiğini söyledi. Bir saat sonra vardın mı diye mesaj attım. Bizim ilişkimiz olmayacak bir ilişki , bir daha iletişim kurmayalım dedi. Çok üzüldüm. 3 gün sonra da beni arayıp özür üstüne özür diledi. Böyle bir insan işte... : (

yol ver gitsin şımarığa.
sen naz kapris çeken taraf olma hiç bir zaman. kendini her zaman karşındakinden daha fazla sev ve değer ver.

Teşekkürler ilaç gibi geldi yazınız. Peki şunu da sorabilir miyim? Şimdi bu çocuğun peşinden ben çok koştum. Hiç öyle bir insan olmamama rağmen gurursuz bir insan gibi oldum onun gözünde. Şimdi ben bitirsem de o hep beni gurursuz ezik bir kız olarak mı hatırlayacak : ( Ayrılacağım ayrılmasına da, beni böyle birisi olarak hatırlamaması için ne yapabilirim?

Bu düşüncen de yaşının getirdiği bir düşünce. Inan ileride hic aklina bile gelmeyecek çocuk, kaldı ki seninle ilgili ne düşündüğü falan gelsin

Benimde lisede peşimde boyle bi cocuk vardı. Bizim okul haftanin iki günü sivil gidiyoduk. 3 gün forma. forma dediğimde mini siyah bi etek üstüne gömlek giyerdim.
Bu cocukta surekli ya pesimde olurdu yada tanimamazliktan gelirdi.
sonra fark ettim ki sivil gittigim gunler altimda siyah pantalon olurdu. o gunler beni tınlamıyodu etekli olduğum gunler pesime takiliyodu.Sizinki de boyle bi durum olmasin?

İyi günler. Kimseye anlatamadığım ve kafamı tam bir yıldır çok kurcalayan bir konu var. Bir yıl önce bir çocuk bana açıldı. Ben teklifini kabul ettim ama ilk başlarda sevdiğim söylenemezdi. Daha sonra garip bir şekilde bağlanmaya başladım. Daha sonra bu çocuğun ne kadar garip bir insan olduğunu fark ettim. Bir dediği bir dediğini tutmuyor. Defalarca kez ayrılıp tekrar barıştık. Ben bu çocuğu bir türlü çözemiyorum. Bazen çok iyi,bazen beni tanımıyormuş gibi. Hayatında başka birisi yok,bundan eminim. Ama bu çocuk niye bir öyle,bir böyle? Ondan kopamıyorum da.Onun yüzünden benim de psikolojim bozulmaya başladı.Bir insan neden böyle dengesiz olur? Bu çocuğun amacı ne sizce? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tatlım sevgisinden emin misin. Mesela evlilik hayali kuruyomusunuz

İyi günler. Kimseye anlatamadığım ve kafamı tam bir yıldır çok kurcalayan bir konu var. Bir yıl önce bir çocuk bana açıldı. Ben teklifini kabul ettim ama ilk başlarda sevdiğim söylenemezdi. Daha sonra garip bir şekilde bağlanmaya başladım. Daha sonra bu çocuğun ne kadar garip bir insan olduğunu fark ettim. Bir dediği bir dediğini tutmuyor. Defalarca kez ayrılıp tekrar barıştık. Ben bu çocuğu bir türlü çözemiyorum. Bazen çok iyi,bazen beni tanımıyormuş gibi. Hayatında başka birisi yok,bundan eminim. Ama bu çocuk niye bir öyle,bir böyle? Ondan kopamıyorum da.Onun yüzünden benim de psikolojim bozulmaya başladı.Bir insan neden böyle dengesiz olur? Bu çocuğun amacı ne sizce? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

%99 Ikizler burcudur da ondan :KK45:

Arkadaşlar biraz buraya baksanız. Sizin de başınızdan böyle dengesiz insanlar geçti mi? Dertleşmeye ihtiyacım var.

“Dengesiz” olduğunu kendiniz söylemişsiniz .. İnanın sonra sizin dengeniz bozulur böyle devam ederse ve gün gelir sana “dengesiz” der işin içinden sıyrılır

Bende böyle biriyle evliyim
Ama çok zor insanlar bir anı bir anını tutmuyor bir bulutlara çıkartıyor bir sanki hiç tanımıyomuş gibi davranıyor
Ama seviyorum eğlenceli

İkizi mi var. Seninle dalga geçiyor olabilirler. Bir roman yazmıştım lisedeyken böyle konulu.

Yalniz hissettiğinde sana sariyor, keyfi yerindeyken ortada yok gibi bişi mi hiçbir halt anlamadım.
Sor niye böyle anormalmis bakalim

Yalniz hissettiğinde sana sariyor, keyfi yerindeyken ortada yok gibi bişi mi hiçbir halt anlamadım.
Sor niye böyle anormalmis bakalim
Bir kere sordum. Bu sana karşı bir taktik dedi. Basit insan psikolojisi,süründürsen kendine bağlarsın dedi.

Bende böyle biriyle evliyim
Ama çok zor insanlar bir anı bir anını tutmuyor bir bulutlara çıkartıyor bir sanki hiç tanımıyomuş gibi davranıyor
Ama seviyorum eğlenceli
Sizin eşiniz niye böyle peki?Söylüyor mu niye böyle olduğunu?

Bir kere sordum. Bu sana karşı bir taktik dedi. Basit insan psikolojisi,süründürsen kendine bağlarsın dedi.
Köpek misin de kosucakmissin. Sacmalamis.
Taktik yapan kartını açık oynamayan kişilere güven duymam ya açık olucaksin ya da ben devam etmiyorum de paşa efendiye

Back
X