Bu Çocuğu Çözebilir Misiniz?

Köpek misin de kosucakmissin. Sacmalamis.
Taktik yapan kartını açık oynamayan kişilere güven duymam ya açık olucaksin ya da ben devam etmiyorum de paşa efendiye
Ben de böyle söyledim. Öbür türlü de bana olan sevgin kibrit alevi gibi şahlanacak ve bitecek dedi. Böyle olması daha mı iyi dedi.

Artık tamamen bitireceğim sanırım. Ama sizce bitirince peşimden koşar mı? Bunu istediğimden değil,merak ettiğimden soruyorum.

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz dertleşmeye ihtiyacım var. Sizler çoğunuz tecrübeli insanlarsınız.

Siz eşinizi nasıl tavlayabildiniz peki? Hani o da dengesiz dediniz ya...
Tavlamak demeyelim de,bizimkisi büyük aşk yani.
1-2 yıllık bişey değil,hem çocukluk arkadaşım hemde ergenlik sevdiceğim,4-5 yıldır beraberiz kendisiyle.
Bazen çok değişken olabiliyor çok iyiyken çok kötü,çok kötüyken çok iyi olabiliyor.
Bazen hayattan bıkmış gibi davranıp bişey umursamıyor,ertesi gün dağa taşa mutlu olduğunu anlatacak kadar mutlu oluyor.
Deli biraz :)
Bana da öyle ama ben sesim baskın olduğu için çok uzun sürmüyor dengesizlikleri
Hiçte ayrılmadık bu zamana kadar,hep çözdük,ayrılmak bişry ifade etmiyor çünkü.

Son düzenleme:
Ben de böyle söyledim. Öbür türlü de bana olan sevgin kibrit alevi gibi şahlanacak ve bitecek dedi. Böyle olması daha mı iyi dedi.
Pff.Benim de başımda öyle biri var.Tabi dengesiz değil böyle de ağır tutuyor kendini.
Senin ki de s.ken seviliri şiar edinmiş.Kac kurtar kendini.Acik açık söylüyor.Boyle zihniyet cekilmez

Yokuspokus Yokuspokus
Milana22 Milana22
Astoria Astoria
MissCherryBlossom MissCherryBlossom
pelin- pelin-
@Mensis
Meleknaz Meleknaz
@DesmondHume

Sizleri çok tanımıyorum. Ama birkaç yerde yorumlarınızı okumuştum ve çok hoşuma gitmişti. Sizin fikirlerinizi de öğrenmek istiyorum. Zira bu konu benim için bir yıldır içinden çıkamadığım bir kördüğüm.

Ben sizin yerinizde olsam "kacan kovalanir taktigi" uygulayan biriyle beraber olmam cunku iliski icin yeterli olgunluga erismemis birisi ama yok illa cok seviyorum ayrilmam diyorsaniz siz de onun taktigini uygulayin , kacin , biraz da o kovalasin

Yokuspokus Yokuspokus
Milana22 Milana22
Astoria Astoria
pelin- pelin-
@Mensis
Meleknaz Meleknaz
@DesmondHume

Sizleri çok tanımıyorum. Ama birkaç yerde yorumlarınızı okumuştum ve çok hoşuma gitmişti. Sizin fikirlerinizi de öğrenmek istiyorum. Zira bu konu benim için bir yıldır içinden çıkamadığım bir kördüğüm.

Bazı insanlar böyledir. Karşı tarafı kendine bağlamayı, onun kendisine muhtaç olduğunu hissetmeyi sever. Her insan aşk acısı çekebilir, aşık olduğunu düşünebilir ama aşık olamaz. Erkek arkadaşınız da size aşık olmayabilir, sadece karşı tarafın onu sığınabileceği bir liman, hayatında her daim önemi olan bir kişi olarak görüyor olması ona zevk veriyor olabilir. Bağlandığınızı ve kopamayacağınızı hissediyorsanız psikolojik destek almanızı öneririm.

Bir dediği bir dediğini tutmuyor.

geçen ay yanıma geldi,harika vakit geçirdik. O kadar iyiydi ki. Sonra onu uğurladım otobüse bindirdim. Giderken bana sıkı sıkı sarıldı,beni çok sevdiğini söyledi. Bir saat sonra vardın mı diye mesaj attım. Bizim ilişkimiz olmayacak bir ilişki , bir daha iletişim kurmayalım dedi. Çok üzüldüm. 3 gün sonra da beni arayıp özür üstüne özür diledi.
Yokuspokus Yokuspokus
Milana22 Milana22
Astoria Astoria
pelin- pelin-
@Mensis
Meleknaz Meleknaz
@DesmondHume

Yaşlarınız 19muş; eh kadınların duygusal olgunluğa erişmesi erkeklerden daha önce oluyor çoğunluk, bilirsin.
Yaşıtız diye düşünme, bu çağlarda aranıza bi 5-6 yaş girmiş gibi düşün, kafa olarak, EQ olarak senden baya geride. Çocuk büyütesin varsa devam et, ama ben olsam "Büyüyünce gel" diyerek postayı koyar yoluma bakardım. Ki sana da bunu tavsiye ediyorum, hafifleyiverirsin.

Yaşlarınız 19muş; eh kadınların duygusal olgunluğa erişmesi erkeklerden daha önce oluyor çoğunluk, bilirsin.
Yaşıtız diye düşünme, bu çağlarda aranıza bi 5-6 yaş girmiş gibi düşün, kafa olarak, EQ olarak senden baya geride. Çocuk büyütesin varsa devam et, ama ben olsam "Büyüyünce gel" diyerek postayı koyar yoluma bakardım. Ki sana da bunu tavsiye ediyorum, hafifleyiverirsin.
Çocuk büyütmek :) :) Çok şekersiniz:KK200:

Bazı insanlar böyledir. Karşı tarafı kendine bağlamayı, onun kendisine muhtaç olduğunu hissetmeyi sever. Her insan aşk acısı çekebilir, aşık olduğunu düşünebilir ama aşık olamaz. Erkek arkadaşınız da size aşık olmayabilir, sadece karşı tarafın onu sığınabileceği bir liman, hayatında her daim önemi olan bir kişi olarak görüyor olması ona zevk veriyor olabilir. Bağlandığınızı ve kopamayacağınızı hissediyorsanız psikolojik destek almanızı öneririm.
Psikolojik destek almayı düşünüyorum zaten.

Mune Mune Sizin de görüşünüzü alayım, siz de benim için değerli bir insansınız. ( Tabii bizzat tanımıyorum ama buraya yazdığıniz yorumlar bana böyle hissettiriyor) :KK200:

Çok tatlisin :) seni tanıyorum bı cok kisi taniyor sen 33 yaşında güzel evlilikler yapmış çocukları olmuş kadınların 19 yaşı dakika halisin. Madem dinlemeye karar verdin o zaman tavsiyem şu sorduğun sorunun ve onun senin hakkında ne düşüneceğinin inan hic bı önemi yok. Sana saat sapan gelecek bı sure sonra tüm bunlar. Sen genç bir kızsın istediğin kadar saçmalama bilirsin bunu kendine de ve bı daha peşinden asla koşma kendini affet önüne bak. Toparlarim dersin gururunu kurtarıyor dersin iyice batarsin. Benden sana söylemesi görünce de selam ver geç. Hiç bişey yapma onun gozunde falan boşver ne olduğunu sen kendini sev. Hem erkekler inan bizim gibi dusunemeyen varlıklar eminim gurursuz falan görmemiştir seni o kendini bile anlamıyor seni nasıl anlasin
Harika bir anlatım:KK9:yaş ilerledikçe ne kadar saçma geliyor insana eskiden yaptıgı şeyler öyle değil mi?Eskiden 33'lü yaşlar cok ileride görünürken şimdi 19'ların ne kadar geride kaldıgını görüyoruz.İyiki saçmalamış ve hayatı deneyimlemişiz.:KK37:

Back
X