- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
- Konu Sahibi Expectation393
Bizim resmi nikahımız var düğünümüz ağustos'ta canım.Bu arada siz nişanlı değil miydiniz?
Evliyiz yani,nikahı erken yaptık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim resmi nikahımız var düğünümüz ağustos'ta canım.Bu arada siz nişanlı değil miydiniz?
Anladım. Mutluluklar dilerim.Bizim resmi nikahımız var düğünümüz ağustos'ta canım.
Evliyiz yani,nikahı erken yaptık
Ben de böyle söyledim. Öbür türlü de bana olan sevgin kibrit alevi gibi şahlanacak ve bitecek dedi. Böyle olması daha mı iyi dedi.Köpek misin de kosucakmissin. Sacmalamis.
Taktik yapan kartını açık oynamayan kişilere güven duymam ya açık olucaksin ya da ben devam etmiyorum de paşa efendiye
Dedikleri mantıklı değil.Ben de böyle söyledim. Öbür türlü de bana olan sevgin kibrit alevi gibi şahlanacak ve bitecek dedi. Böyle olması daha mı iyi dedi.
Siz eşinizi nasıl tavlayabildiniz peki? Hani o da dengesiz dediniz ya...Evet koşar,hırs yapar. Ama kendini düşürme.
Tavlamak demeyelim de,bizimkisi büyük aşk yani.Siz eşinizi nasıl tavlayabildiniz peki? Hani o da dengesiz dediniz ya...
Olay çözüldüBir kere sordum. Bu sana karşı bir taktik dedi. Basit insan psikolojisi,süründürsen kendine bağlarsın dedi.
Pff.Benim de başımda öyle biri var.Tabi dengesiz değil böyle de ağır tutuyor kendini.Ben de böyle söyledim. Öbür türlü de bana olan sevgin kibrit alevi gibi şahlanacak ve bitecek dedi. Böyle olması daha mı iyi dedi.
Yokuspokus
Milana22
Astoria
MissCherryBlossom
pelin-
@Mensis
Meleknaz
@DesmondHume
Sizleri çok tanımıyorum. Ama birkaç yerde yorumlarınızı okumuştum ve çok hoşuma gitmişti. Sizin fikirlerinizi de öğrenmek istiyorum. Zira bu konu benim için bir yıldır içinden çıkamadığım bir kördüğüm.
Yokuspokus
Milana22
Astoria
MissCherryBlossom
pelin-
@Mensis
Meleknaz
@DesmondHume
Sizleri çok tanımıyorum. Ama birkaç yerde yorumlarınızı okumuştum ve çok hoşuma gitmişti. Sizin fikirlerinizi de öğrenmek istiyorum. Zira bu konu benim için bir yıldır içinden çıkamadığım bir kördüğüm.
Bir dediği bir dediğini tutmuyor.
geçen ay yanıma geldi,harika vakit geçirdik. O kadar iyiydi ki. Sonra onu uğurladım otobüse bindirdim. Giderken bana sıkı sıkı sarıldı,beni çok sevdiğini söyledi. Bir saat sonra vardın mı diye mesaj attım. Bizim ilişkimiz olmayacak bir ilişki , bir daha iletişim kurmayalım dedi. Çok üzüldüm. 3 gün sonra da beni arayıp özür üstüne özür diledi.
Yokuspokus
Milana22
Astoria
MissCherryBlossom
pelin-
@Mensis
Meleknaz
@DesmondHume
Çocuk büyütmek :) :) Çok şekersinizYaşlarınız 19muş; eh kadınların duygusal olgunluğa erişmesi erkeklerden daha önce oluyor çoğunluk, bilirsin.
Yaşıtız diye düşünme, bu çağlarda aranıza bi 5-6 yaş girmiş gibi düşün, kafa olarak, EQ olarak senden baya geride. Çocuk büyütesin varsa devam et, ama ben olsam "Büyüyünce gel" diyerek postayı koyar yoluma bakardım. Ki sana da bunu tavsiye ediyorum, hafifleyiverirsin.
Psikolojik destek almayı düşünüyorum zaten.Bazı insanlar böyledir. Karşı tarafı kendine bağlamayı, onun kendisine muhtaç olduğunu hissetmeyi sever. Her insan aşk acısı çekebilir, aşık olduğunu düşünebilir ama aşık olamaz. Erkek arkadaşınız da size aşık olmayabilir, sadece karşı tarafın onu sığınabileceği bir liman, hayatında her daim önemi olan bir kişi olarak görüyor olması ona zevk veriyor olabilir. Bağlandığınızı ve kopamayacağınızı hissediyorsanız psikolojik destek almanızı öneririm.
Harika bir anlatımÇok tatlisin :) seni tanıyorum bı cok kisi taniyor sen 33 yaşında güzel evlilikler yapmış çocukları olmuş kadınların 19 yaşı dakika halisin. Madem dinlemeye karar verdin o zaman tavsiyem şu sorduğun sorunun ve onun senin hakkında ne düşüneceğinin inan hic bı önemi yok. Sana saat sapan gelecek bı sure sonra tüm bunlar. Sen genç bir kızsın istediğin kadar saçmalama bilirsin bunu kendine de ve bı daha peşinden asla koşma kendini affet önüne bak. Toparlarim dersin gururunu kurtarıyor dersin iyice batarsin. Benden sana söylemesi görünce de selam ver geç. Hiç bişey yapma onun gozunde falan boşver ne olduğunu sen kendini sev. Hem erkekler inan bizim gibi dusunemeyen varlıklar eminim gurursuz falan görmemiştir seni o kendini bile anlamıyor seni nasıl anlasin