Bu çocuğun amacı nedir sizce

huvese

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.409
380
123
Merhaba iyi günler kızlar.Ben bir gümrük müşavirliği firmasında Sekreterlik yapıyorum .İthalat kısmında bir çocuk var .Tarayıcı fotokopi makinası onların olduğu kısımda.O yüzden taramam gereken bir şey varsa oraya gidiyorum.Her gittiğimde bu çocuğun sürekli bana baktığını gördüm bir kız arkadaşım da bunu fark etti.Bu çocuğun bir sevgilisi var .
Bu hafta iki olay yaşadım.Birincisi bizim Patronu biri aradi telefona cevap vermedi ben de ithalat bölümünde benim samimi olduğum bir kız var ismi Ayşe olsun.Bizim patronun konuşması bitince söyler misin dedim.Kiz tam tamam olur der demez.O çocuk ordan atladı ne söyleyeceksin Ali beye ben odasına gideceğim söylerim.Ben de ben söylerim gerek yok dedim.
Hayır ne alaka sekreter sen misin ben miyim.Patrona niye söylüyorsun.
İkinci olay ben Ayşeye benim kargolarımı halletmem lazım.Sen şu bir sayfalık yazıyı antetli kağıda kopyalar mısın dedim.O hemen ordan hallederim dedi ben kıza söylüyorum o ordan hemen atlıyor.Antetli kağıda döktü bana getirdi.
Sizce bu çocuğun amacı ne kızlar.Cidden merak ediyorum.
Bu arada sevgilisi ile gün içinde fazla konuşmuyorlar kiz Anadolu yakasında bu da Avrupa yakasında oturuyor.
Hafta içi pek buluşmuyorlarmis.Bizim öğle arasında konuşurlarken duydum.
Ben ne yaptığını anlayamadım.Fikirlerinizi merakla bekliyorum kızlar .

Yani ben ondan yardim istesem ondan isterim zaten dilim var yani .Kıza söylüyorum o ordan atlıyor

Ben sadece sabah günaydın o kadar birinden bir yardım isteyeceksem direk ondan isterim ki istedim Ayseden ondan degil.
Sürekli bakmasını önce arkadasim sonra ben fark ettim .

Yani ben ondan yardim istesem ondan isterim zaten dilim var yani .Kıza söylüyorum o ordan atlıyor
Onemli olan o an isinize birinin yardim etmesi degil mi? Ayse olmus Ahmet olmus ne fark var? İnsan bellemis sizi yardimci olmaya calisiyor siz “ordan atliyor” diyorsunuz. İs hayati cidden sizin gibi insanlarla daha da zor

Sanırım size karşı ilgisi olması hoşunuza giderdi. Biz bilemeyiz bunu tabi, yardımcı olmak istemiş olabilir, ilgileniyor da olabilir. Zamanla belli eder niyetini zaten.

Ben sadece sabah günaydın o kadar birinden bir yardım isteyeceksem direk ondan isterim ki istedim Ayseden ondan degil.
Sürekli bakmasını önce arkadasim sonra ben fark ettim .
İyilik yapanda kabahat.. Sürekli bakmadınız da nerden gördünüz sürekli baktığını? :))

Ben ortada somut bir durum göremedim. Size ney bir şekilde gelir açılır, bir laf söyler o zaman düşünürsünüz ne yapmalıyım diye ama anlattıklarınızda sadece yardımcı olmaya çalışan bir çalışan var. Bakıyor olması hiçbir şey ifade etmiyor bana göre

Ee sonuç olarak? Sizden hoşlanıyor dememizi bekliyorsunuz galiba. Size karşı ilgisi olsa kabul edecek misiniz? Sevgilisi varken başka biriyle gönüp eğlendirmeye çalışan bir adama güvenilir mi?

Amacı neyse kendi kendine yaşasın sonuçta sevgilisi varmış aynen böyle yüz vermemeye devam edin siz bence.

Sizi beğeniyor olabilir, samimiyet kurmak için atlıyordur her işinize bence.
Bu arada sevgilisi olması evli olduğu anlamına gelmiyor. Burada yorum yazanlar abartmış resmen. Sevgili olunca adamın tapusunu aldıklarını zannediyorlar heralde:) Gönül bu kime sevgin daha ağır basıyorsa onun yanında olursun, bu kadar basit.

Burada bu tarz konular olunca, millet bir üzerine geliyor agresif bi şekilde nedense.hele hele bazı yorumlar "hoşt, sen kimsin ki o senden hoşlanacak" tadında yapılıyor..
ben böyle konularda nötr kalmayı tercih ediyorum her zaman. çünkü karşı tarafın içini, düşüncelerini ne siz ne de biz bilemeyiz.ilgileniyor olabilir de, olmayabilir de. bunun için en doğrusu herhangi bir şey düşünmeden sadece bekleyip gözlemlemek.

Bu arada sevgilisi olması evli olduğu anlamına gelmiyor. Burada yorum yazanlar abartmış resmen. Sevgili olunca adamın tapusunu aldıklarını zannediyorlar heralde:) Gönül bu kime sevgin daha ağır basıyorsa onun yanında olursun, bu kadar basit.
Sadakat için sadece evli olmak mı gerekiyor?Kişi sevgisinin ağır bastığı tarafa gitsin onunla bi ilişkiye başlasın evlensin peki ya geride kalan?Ona ne ümitler verildi,ne hayaller kuruldu,belki o ilişkisi için birçok fedakarlıkta bulundu.?Birinin yıkılmış hayalleri ve kırılmış gururu üzerine kurulan bir yuvadan ne hayır gelir?Başkasına ilgi duyuyorsa adam gibi sonlandırır mevcut (!) ilişkisini (!) sonra ne yaparsa yapar.

Pekiii o zaman kızlar sevgiliniz olunca en baştan söyleyin ama “Senin tapun bende değil ben varken başkalarına da bakabilir kur yapabilir hatta ilişki bile yaşayabilirsin. Nihayetinde kimi seversen onla evlenirsin” diye olur mu :KK70:
Bak söyleyeceksiniz ama...

Back
X