- 29 Ekim 2017
- 1.409
- 380
- 123
Merhaba iyi günler kızlar.Ben bir gümrük müşavirliği firmasında Sekreterlik yapıyorum .İthalat kısmında bir çocuk var .Tarayıcı fotokopi makinası onların olduğu kısımda.O yüzden taramam gereken bir şey varsa oraya gidiyorum.Her gittiğimde bu çocuğun sürekli bana baktığını gördüm bir kız arkadaşım da bunu fark etti.Bu çocuğun bir sevgilisi var .
Bu hafta iki olay yaşadım.Birincisi bizim Patronu biri aradi telefona cevap vermedi ben de ithalat bölümünde benim samimi olduğum bir kız var ismi Ayşe olsun.Bizim patronun konuşması bitince söyler misin dedim.Kiz tam tamam olur der demez.O çocuk ordan atladı ne söyleyeceksin Ali beye ben odasına gideceğim söylerim.Ben de ben söylerim gerek yok dedim.
Hayır ne alaka sekreter sen misin ben miyim.Patrona niye söylüyorsun.
İkinci olay ben Ayşeye benim kargolarımı halletmem lazım.Sen şu bir sayfalık yazıyı antetli kağıda kopyalar mısın dedim.O hemen ordan hallederim dedi ben kıza söylüyorum o ordan hemen atlıyor.Antetli kağıda döktü bana getirdi.
Sizce bu çocuğun amacı ne kızlar.Cidden merak ediyorum.
Bu arada sevgilisi ile gün içinde fazla konuşmuyorlar kiz Anadolu yakasında bu da Avrupa yakasında oturuyor.
Hafta içi pek buluşmuyorlarmis.Bizim öğle arasında konuşurlarken duydum.
Ben ne yaptığını anlayamadım.Fikirlerinizi merakla bekliyorum kızlar .
Bu hafta iki olay yaşadım.Birincisi bizim Patronu biri aradi telefona cevap vermedi ben de ithalat bölümünde benim samimi olduğum bir kız var ismi Ayşe olsun.Bizim patronun konuşması bitince söyler misin dedim.Kiz tam tamam olur der demez.O çocuk ordan atladı ne söyleyeceksin Ali beye ben odasına gideceğim söylerim.Ben de ben söylerim gerek yok dedim.
Hayır ne alaka sekreter sen misin ben miyim.Patrona niye söylüyorsun.
İkinci olay ben Ayşeye benim kargolarımı halletmem lazım.Sen şu bir sayfalık yazıyı antetli kağıda kopyalar mısın dedim.O hemen ordan hallederim dedi ben kıza söylüyorum o ordan hemen atlıyor.Antetli kağıda döktü bana getirdi.
Sizce bu çocuğun amacı ne kızlar.Cidden merak ediyorum.
Bu arada sevgilisi ile gün içinde fazla konuşmuyorlar kiz Anadolu yakasında bu da Avrupa yakasında oturuyor.
Hafta içi pek buluşmuyorlarmis.Bizim öğle arasında konuşurlarken duydum.
Ben ne yaptığını anlayamadım.Fikirlerinizi merakla bekliyorum kızlar .