Bu çocuk beni delirtecek delirtecek

Aldım dersimi her anlamda. Şimdi de kafa dinliyorum. İçimde onu tamamen bitirmeden de kimseyi sokmam zaten hayatıma

Birbirinizi kötü hatırlamayın tabi arada yine lazım olursunuz. Ah ne cinbaz herif, laflara bak laflara, ağzı bu kadar laf yapan adam sence istediğin aşkı sana veremez miydi? Gülmekten patlıyorum ıssız adamın yandan kamyon çarpmışı. Erkek olun az adam olun, dürüst olun ben takılıp geçerim benden çok şey bekleme deyin. Ama tabi kim kapısını kapatmak ister değil mi?

Bence tamamen vicdan rahatlatmak için yazdı bunu

Yooo çıktığı kapıyı çarpmıyor ki geri açmaya yüzü olacak.
Çok kez ayrılıp barıştık biz onunla.Her bitiğinde tamamen bitmediğini hissedebiliyodum. Ama bu sefer farklı . Gördüm ki her ne kadar sevsem de birbirimize zarar veriyoruz. Hala seviyorum, sevmiyorum diyemem. Zaten birden hisler bitmez zamanla. Ben de bi daha açmamak üzere Kapattım o kapıyı. Her ne yaşarsak yaşalım kimseyle kötü bitirmeyi sevmiyorum ben. Onunda yolu açık olsun. Birbirimiz için uyumlu değiliz bi kez daha yaşayıp görmüş olduk.

Bu sadece senin için böyle.

Sen ne düşünürsen düşün adamın kafasındaki düzen değişmedi. Birkaç ay sonra yine gevrek gevrek sen beni niye unutamiyen yeaaa diye sırnaşmaya başlarsa anlarsın.
O değişmesin işte ben değiştim. Döndüğünde evet kabul etmiştim ama kabul etmedikten sonra ne yapabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…