Bu çocuk beni delirtecek delirtecek

Çok uzun süreli bi ayrılıktan sonra adam "Sen beni niye unutamıyon?" diye mesaj attı, ona döndü Merve.

Çok uzun süreli bi ayrılıktan sonra adam "Sen beni niye unutamıyon?" diye mesaj attı, ona döndü Merve.
3 aylık ayrılık mıydı? bizde 6 ay ayrı kaldık bende unutamadım yine görüştük merveye de kızamıyorum normal değil çünkü elinde değil biliyorum bağlanma problemimiz var muhtemelen ve ben terapide alıyorum. keşke böyle olmasaydım diyorum inanın çok zor. ben bu sefer ama duygularımı bastırıp başka türlü hareket ediyorum edicemde. umarım mervede yapabilir. farklı bişey yapmadıkça sonuç değişmeyecek bu çocuk asla değer vermeyecek canı istediğinde yazıp canı istediğinde bırakacak

Ya düştüğüm yok yeter ama istemediğim söyledim aradım yine söyledim ben bi şey yapmıyorum

Ben zaten sildim yazmadım uzak durdum. Benden istediği ilişki zaten bana uymuyo söyledim

Zaten kayboluyorum herkes engelle diyo orda bile görmek istemiyorum ben onu kendisi yazıyor

Ya düştüğüm yok yeter ama istemediğim söyledim aradım yine söyledim ben bi şey yapmıyorum
Canım ne diyoruz sana burda, adam senin damar haritanı çözmüş artık, senin "istemiyorum "un ona "yeterince manipule edersen yine sendeyim" olarak geliyor.

Zaten kayboluyorum herkes engelle diyo orda bile görmek istemiyorum ben onu kendisi yazıyor
kendisi yazdığındada girip bakma mesaja mavi tik yapma cevap da aslaaa verme. merak etsin. bak yap bunu bi dene

Erkek arkadaşının küfürlü konuşması ve senin her olayın altında olumsuz bir şey araman zaten birbirinize uyumsuz olduğunuzun göstergesi. Hayırlısı olsun hakkınızda.

E
Engelledim

Gitsin engellesin beni neyimi çekiyor ya ben mi diyorum gel yaz bana

Arkadaşım ne iletişimi. Ayrıldık ben de sildim numarasını her yerden çıkarttım hatta 1 kere bile gönderme bile yapmadım neyin iletişimden bahsediyorsun

Merve sana sevgilinin uslubuyla yazıyorum bak: sttir et bu adamı her kelimesi lan lun saygısız biri.
Ben böyleyim kızım işine gelirse ilerde sorun yaşarsın diye terbiye ediyor bi de. Kendine 2. planda kalmayı layık görme hep oraya atmış seni.
herkese böyleyim diyemez sen herkes değilsin. Ayrıca herkese değil sana öyle o. Yere de vursa bumerang gibi eline geleceğinden emin.
Adam demişim çocukmuş.

Engelledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…