- Konu Sahibi Loveliiess
-
akli dengesi yerinde değil
kendi yaşantısını sorun etmez senin herşeyine karışır:18:
şu dünyada bi kızdan istenmesi gereken son şey kıyafetlerini çöpe atmasıdır heralde
laftan anlamıyosa ugraşma boşuna normale dönmez
ne kadar süredir berabersiniz:44:
Yaklaşık 1 senedir beraberiz canım. Ben de onun bir takım şeylerini beğenmiyorum (giyim, saç sakal vs) ama asla laf etmiyorum. Ben nasıl atabilirim çok beğenerek aldığım,onca para saydığım kıyafetleri? Kaldı ki çoğu yeni.Laftan anlamıyo evet ama bu kıskançlığından başka kötü hiç bir huyu yok kiii çok seviyorum onu
seni hayattan soğuttuysa bu kadar sana müdahale etme hakkını nerden buluyor ayrılcaksın çile çekmek için mi sevgili oldun.
Yaklaşık 1 senedir beraberiz canım. Ben de onun bir takım şeylerini beğenmiyorum (giyim, saç sakal vs) ama asla laf etmiyorum. Ben nasıl atabilirim çok beğenerek aldığım,onca para saydığım kıyafetleri? Kaldı ki çoğu yeni.Laftan anlamıyo evet ama bu kıskançlığından başka kötü hiç bir huyu yok kiii çok seviyorum onu
normal değil demişsiniz.ozamn anarmol olduğunu biliyorsun
İleride neler olacağını anlatayım sana:yakında dışarı çıkman yasaklanıcak,onla bunla konuşman yasaklanıcak,arkadaşlarınla iletişimin öyle bir kopacakki yılda kaç defa görüşürsün bilemem...
Benzeri ilişkim vardı dün bitirdim aklın varsa kaç kaç kaç. Kıskançlıktan daha kötü bir huy olamaz ne oluyorsa zaten kıskançlıktan oluyor. Daha çok bağlanmadan bitir.
Hayır tabi kiama napayım seviyorum işte
tobee
bu adamin ki kiskanclik degil hayattan sogutma olmus okurken dayanamadim sen nasil cekiyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?