Bu Çocuk Beni Delirtecek

En sevmediğim insan tipidir tamam tamam dedikten sonra kendi bildiğini yapan. İlişki saygı ile yaşanır. Nasıl ki sen arkadaş seçmeyi, giyinmeyi bilmiyorsun demek saygısızlıksa, ya tamam tamam diyip gene bildiğini okumak da saygısızlıktır. Eşim bana bir kere yapar gibi oldu. Asla dedim asla. Yapmayacaksak yapıcam deme, gerçekten bana hak vermiyorsan benden özür dileme. Neyse düşüncen onu söyle, beni ciddiye al. Benimle eşitin gibi konuş. Çocuğa tamam tamam diyip sonra tersini yapar gibi değil.

Dediğin gibi o hala çocuk demek ki... O yüzden böyle çocukça kıskançlık triplerine girip kendi doğrularını sana empoze etmeye çalışması normal

yani verdiğin cevaplardan çokta dert ettiğini düşünmüyorum.Herkes halinden memnun.Sevgilinin tirplerine,yasakladığı şeylere bakarsak,henüz yaşı küçük.23 bile değildir.Yoksa aklı başında,ayağı yere basan insan bu tip ergen triplere girmez.Kıskançıktan başka kötü huyu yok diyosun da.Zaten senin hayatıan müdahale etmekten,kimle konuşup kimle konuşmayacağına,ne giyip ne giymeyeceğine o karar vermekten,senin fikirlerini önemsememekten daha büyük ne sorun olabilir ki

Kişi kendi giyinişini düzgün bulduktan sonra ve onun bu tavrından şikayetçi ise ne yapabilir başka..
Beni delirtecek '' adı altında açılmış bir konu..

Bu baskılarından ve kıskançlığından delirmek üzere olan biri en azından bunu yapabilir..
Eğer kıyafetlerini atmak veya kendini çeki düzen vermeyecekse ..

Verecekse zaten sorun yok.Ama şikayetçi oluşundan , anlayabiliyorum..

Karşındaki insanın bu tavırlarından memnun kalsa idi,zaten gelip burada isyan etmezdi..

Karşısındaki insanın bu durumu abarttığını var sayarak ben böyle bir yorumda bulundum..
Düzgün giyindiği halde hala böyle uyarılarda bulunuyorsa tamam diyip geçmesi daha iyi..
Daha nasıl düzgün giyenecek ki..

Belli ki çok kıskanç biri karşısında ki..

Ama bu durum üzerinde fazlasıyla kalıp , bu iş inatlaşma boyutunu aşar ise zaten bu ilişki bu kavgalardan dolayı yıpranır..
Bende diyorum ki , bari sen bir şekilde alltan al veya onu bu durumu bir şekilde kabullendir..
Ya alttan alacak, ya da düzgün giyindiğini ve ona karışmaması gerektiğini bir şekilde ona kabul ettirecek..

Artık ona kalmış bir mevzu hangi seçeneği yapar , bilemiyorum..

Adam tatlı değil tam olarak baş belası...

En bariz ve olması gerekeni söylememişsiniz. Kişi kendisine saygı duymayan bu adamdan ayrılabilir arkadaşım. Taktik savaşına çevirmenin alemi yok ilişkiyi. Rahat ve güzel bir ilişki yaşamak varken her günü mücadele ile geçirmek neden?

Rahat ve güzel bir ilişki yaşamak varken bu inatlaşma ve isyan nedir öyleyse ?

Hiç şikayetçi olmasın o zaman. Daha mı iyi olur..

Rahat ve güzel bir ilişki yaşamak varken bu inatlaşma ve isyan nedir öyleyse ?

Hiç şikayetçi olmasın o zaman. Daha mı iyi olur..

Nasıl yani biri bana facebooktaki arkadaşlarını sil diyecek benim arkadaş seçmeyi bilmediğimi ima edecek, ya da giyinmeyi bilmediğimi ama onun bu yaptığı saygısızlık değil de benim yapmamam mı inatlaşma olacak. Valla ne demek istediğinizi hiç anlamadım. Ortada inatlaşma falan yok. Normal bir hayat yaşan kız ile ona saygı duymayan bir adam var sadece. Kişisel özgürlükler için inatlaşılmaz. O zaten HAKtır.

Konusahibi yorumlanan kadar rahatsiz degil bence bu durumdan...
Siz herseyin farkindasiniz, asiri kiskanclik yanlis oldugunun farkindasiniz, eee daha neki?
Yapilan yorumlara, ama cok seviyom ama hic kötü huyu yok...
Siz tavrinizi koymadiktan sonra, dur demedikten sonra bisi degismez...
Ozaman sevgilinize ayak uydurun, ne kisitliyorsa yerine getirin!!!

Hadi çocuğum hadi başka kapıya de bak kıskançlık maçoluk falan kalıyormu biraz dişinizi gösterin arkadaşım

Benim yorumda bulunduğum konu , sadece kıyafet ile ilgili olan idi..

Facebook üzerinden çıkan her tartışmayı saçma bulurum ben. Saçma bulduğum için de bu konuyu ele alıp yorumda dahi bulunmadım..

Siz şuan facebook durumundan bahsediyorsunuz.
Şöyle söyleyeyim , siz benim tavırlarımdan ne demek istediğimi yorumlayın..

Facebook konularında yorumda bulunmayacaktım ama bulunacağım sizin için.

Benim facebook'um yok , sözlümün ise var.

Ben sözlümün facebook şifresini falan bilmem. Veya maillerini vs..
Kişiye özel bir şey olduğu için , istemedim istemem de..

Nasıl davranması gerektiğini ve nasıl kullanması gerektiğini bildiği için..

Şu arkadaşını veya şu kişiy arkadaş listenden çıkar da demedim..
İlişkiye başladığımız dakikadan itibaren, kimleri çıkarması gerektiğini kendi belirleyip , çıkarmış..
Hem de ben şunu sil bunu sil demediğim halde ve zaman zaman yanına gittiğim de ben sormadan veya bu konuları açmadan kendi gösterir..

Dediğim gibi , facebook ile ilgili olan olayına yorumda bulunmadım.
Kıyafet ile ilgili olayında yorumda bulundum..
Allah dert vermesin , bu kıyafet meseleleri çözülecek mevzular.. Büyütülecek şeyler değil.. Sevdikten sonra tabi..

Teşekkürler..

Ben asla sizin nasıl yaşadığınızı ya da ilişkinizi konuşmuyorum. Facebooktan da bağımsız kimse kimseye kıyafetlerini at diyemez. Kendi sakıncaları vardır gelir derdini anlatır. Şu şu sebepten bana bu kıyafet açık geldi der ama bunu giymeyeceksin diyemez. Zaten o şekilde tanıyıp aşık olduğu insanı değiştirmeya kalkmaz. Eğer muhafazakar ise , muhafazakar bir eş seçmeli. Kıyafetlerini dikta edebileceği birini değil. Ve kıyafetlerini değiştirmeye çalışan bir insana cevap asla tamam tamam diyip kendi bildiğini okumak değildir. Bu şekilde bir yere varılmaz. Karşılıklı birbirini sallamayan iki insanın nasıl çift olmasını bekliyorsunuz ki? Ben eşini kapatmaya çalışanı da gördüm açtırmaya çalışanıda. Kapalı biriyle nişanlanıp sen açılsan tatile gitsek mayo giysen diyen birini tanıdım. Ne kadar saçmalığın daniskası geliyor di mi? Aynı şey tam tersi durum için de geçerli. Bir insanı olduğu gibi kabul edemiyorsan değişecek umuduyla evlenmemeli. Öyle yürümüyor çünkü.

yaa bu kıskançlık konularına yorum yapmadan duramıyorum, aslında biliyorum hiç bişey de değişmeyecek çünkü zamanında beni uyardılar dinlemedim kendi gözleirmle gördüm şimdi var ya bazen giydigim body den çatalım gözüküyor die kaş göz yapıyor erkek arkadaşım gözünü oyasım geliyor o kadar tahammulsuzumm

sen ayrılmak istemiyorsun ve ona göre bir yorum bekliyorsun demek, tamam sana ayrılmadan bikaç bişey söleyim değişmez canım o mumkun değil değişmezz, gitgide de artacaktır emin ol, ilk tavizi verdigin anda onun eline bütün yetkileri verdin çünkü çok seviyorsundur mutlaka, buraki arkadaşlarımızın pek çoğu da çok sevdikleri için hayatlarının bi kısmında böle bişeyi yaşaışlardır tahminimce benim yaşadıgım gibi bi süre sonra öyle bir hale gelecek ki otobuste yanındaki koltuga erkek oturmuş olsa aman tanrıımmm neden oturttun neden o oturunca kalkmadın sözünü duyacaksın, şimdi olmaz diyosun ya olacak hiç merak etmeee

aynı sınıfta okudugun arkadaşın senden bant istese bunu sevgiline rapor etmen gerekecek çünkü isteyecek.. benm manyak büfeye gitsen haber ver diyordu, ne salakmışım bende veriyordum :44: şuurum kayıpmış zaar, babam sorman bana şeylerin hesabını sevgilim de kimmişş ama akıl şimdi geliyor başa tabi

ayrılmak istemiyorsan çok seviyorsan ya o gardrobu atıp yenilerini onun istedigi gibi ( kendi zevikini unut, artk öle bişey yok, sadece onun zevki onun istekleri var ) döşeyeceksin. facebook tan erkekleri sileceksin ( tavsiyem seni aradıgında bulmamaları şeklinde face ini de ayarla, sildiklerin geri ekleyince de sorun oluyor çünkü ) ve o insan hayatındayken asla yanına yamacına bulunsugun odaya hatta evine bir erkek yaklaştırmayacaksın ( ben bi kere 17 yaşındaki kuzenim kumsalda dizime yattı die kavga etmiştim kendisiyle, sende hazırla yavaştan ) bunları kabullenmekten başka çare yok

he ama diyosan ki yok arkadaş ben onun zevklerinden daha önemliyim, kendi benligimi çok sevdigim o adam için bile kaybedemem, o zaman ayrılacaksın, kendine yeni bir hayat yolu çizeceksin. ve bir gün yeniden birini sevdiginde ve o kişi kıskanç bir insan olmadıgında ohhh be dünya varmış diyeceksin karar senin canım Allah yardımcın olsun

Laftan anlamıyo evet ama bu kıskançlığından başka kötü hiç bir huyu yok kiii çok seviyorum onu

Daha kötü neyi olacaktı ki allasen?
Eşim kıyafetlerime karışır dersem yalan olur, sadece onun dikkat çekeceğine inandığı bir kıyafet giymişsem "hıhh çok çirkin olmuşsun " der, bu aslında çok güzel olmuşsun, şimdi herkesi takip etmek zorunda kalıcam demektir. İşte kıskanma budur. Sizin sevgiliniz hastalık derecesinde bence, güven sıfır demek ki size karşı. Güvenin olmadığı ilişki ne kadar devam edebilir ki?

Sevgiliniz kıskançlık adı altında özgürlüğünüzü kısıtlıyor resmen, kişiliğinizi kabullenmiyor hatta saldırıyor, siz de nasıl onu değiştirebilirim diyorsunuz. Arkadaşlarınızı, giyiminizi ve kim bilir daha neleri kabullenmeyen sevgilinize olan bu bağlılığınız elbet bir şekilde patlak veren bir olayla son bulacaktır. Çünkü o sizi değiştirmek istiyor, siz onu değiştirmek istiyorsunuz.. Bence size daha uygun bir sevgili bulabilirsiniz, zaten istemeseniz de bir süre sonra bulmak zorunda kalacağınıza inanıyorum. Hayatta hiç kimse vazgeçilmez değildir.

Son düzenleme:
ilişkinizin başlangıcında nasıldı.bide merek ettimde şu size çok ilgi gösterip sizin aynı duygular beslemediğiniz çocuk bu çocukmu..yani o cocuk bu cocukmu :26:
Evet bu o çocuk canim iliskimizin başlarında bu kadar sıkı degildi ama sonradan daha beter oldu.

Disari cikmami fazla istemiyor zaten, cikinca hep surat yapiyo. Erkeklerle konuşma diyo -ki erkeklerle cok muhabbet kuran biri değilim bitirmeye calistim ama yapamadim iste 3 günden fazla sürmedi maalesef ayrilik:/ yapamayacagimi bildiğim icin ayrilik dişinda çözüm istedim sizlerden

Pffff cekilecek dert degil.. Yarin birgun disarida cikma der ozamanda cok tatli sevgilim var diyeckmisin acaba

Pardon? Aldığım elbiseleri atarsam ne giyeceğim? :44: Bir dolap düzmek ne kadara mal oluyor haberi yok galiba.Mal olmanın ötesinde onları siz beğenerek,kendi zevkinizle aldınız.Neden kendi fikirlerini size empoze etmesine izin veriyorsunuz? O güzelim elbiseleri atacağıma seni atarım .Sözde şovenistliğe soyunuyor.Çok itici.Erkeklerle konuşma durumları da başlamış,tehlike çanları çalıyor.Ben bu hikayeyi çok okudum burada

Son düzenleme:

Siz kiyafetlere verdiginiz paraya mi takildiniz allasen?
Bas belasi tatli sevdiceginiz sizden baska birisini yaratmak istiyor, sizde olan hicbir seye saygi durmuyor, alaniniza ozen gostermiyor, sizin akliniz yokmus gibi insan iliskilerinden, giyeceginiz esyalara kadar size aklinca yol gisteriyor...
Bence burada takilman, aklini kurcalayan konu bu olmali...
Araba alir modifiye edersin, sevgiliyi degil!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…