Bu Çocuk Beni Delirtecek

Verdiğiniz cevaplara bakılırsa halinizden gayet memnunsunuz.
Her yoruma çok seviyorum ama aşığım napıyım diyorsunuz da biz ne yapalım?

kıskançlık'tan başka kötü huyu yok demişsiniz de, zaten bunun da aşırısı kötü bi huy...
şimdiden sizi bu kadar kısıtlamasına izin vermeyin

asla izin vermiyorum zaten sırf bu yuzden her gun tartısıyoruz kabul etmem için üsteleyip duruyor. nasıl başa çıkabilceğimi, onu nasıl ikna edebileceğimi sormak için bu konuyu açtım

şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum tam bir psikopat en sevmediğim erkek türü

O kadar para vermesen at dedi diye çöpe atıcaksın yani kıyafetlerini
Neyse senin kararın bir şey diyemem de.. Bu kıskançlık başlarda hoşuna gitse de ileride bu kadar güzel gelmiyor bil istedim.

O işin esprisi canım. Şu an asla güzel gelmiyor kıskanması.

Bunca zaman nasıl dayandın inan şaşırdım. Farkında mısın sevgilin seni bambaşka bir insan yapmaya çalışıyor. Senin kendi hayatın ve kendi zevklerin var. Elbette partnerler birbirlerini mutlu edebilmek adına ortak noktada buluşmalı ama tüm erkek arkadaşlarını sil, tüm kıyafetlerini at nasıl bir tavırdır. Seni seven isteyen, şu an olduğun halinle sever ister. Sen onun istediği hale geldiğinde zaten artık kendin olmayacaksın. Bütün bunları düşün derim.

Verdiğiniz cevaplara bakılırsa halinizden gayet memnunsunuz.
Her yoruma çok seviyorum ama aşığım napıyım diyorsunuz da biz ne yapalım?

Halimden memnun olduğum falan yok. Tek istediğim ayrılık dışında nasıl bu kıskançlıktan kurtulabileceğim konusunda fikir vermenız. Bu kadar yaniii...

Bence kıskançtır diyerek olayı hafife alma,elbiseni değiştirir,zamanla herşeyine karışır birde bakarsın bu ben miyim dersin.Sen karşındaki adamın istediği biri olduğunda artık sen hiç mutlu olamayacaksın.Çünkü o karşındaki seni kendine göre biri yapmıştır.SENDE İçine ata ata patlarsın,bunalıma girersin.Bu tür insanlarla evlenmemek,seçici olmak kazım.Daha rahat ılımlı birini bulmaya çalış.Sen hala elbiselerimin çoğu yeni nasıl atarım derdindesin,sorun bu denli sana karışan birinden uzak dur.ATEŞLE OYNAMA SENİ DE BİR GÜN YAKAR!!!!

kesınlıkle cok dogru!!! sevgılın sana saygı duymalı senı sen oldugu ıcın sevmelı.. yoksa herseye karısan sevgılı cok itici oluyor. yakın zamanda sogursun dıkkat et.

benımkıde öyle sankı herkes kollarını açmış benı beklıyormus gıbı davranıyor,

yıcekler ya beni

burcu yengeç mi?

hiç normal değil canım bu kadar kıskançlık :44: peki kıyafetlerini neden atmanı istiyor açıkmı buluyor :44: atarsanda yerine ona aldır tüm kıyafetlerini

ben de bu kadar körü körüne aşkı anlamıyorum bliliyor musunuz?insana kendini veherşey unutturacak birşey olduğuna da inanmıyorum.
siz de onun kıyafetini saçını sakalını beğenmiyormuşsunuz,peki neyine aşık oldunuz? ruhuna demeyin sakın,onda da kıskançlık var onunda beğenmiyorsunuz...eeeee sırılsıklam aşk da nesine peki?
bazıları kızacak belki bana ama ben cidden böyle bir duyguya inanmıyorum,aşka değil ,bu denli göz karartmaya değecek bir aşka..daha genösiniz ne gerk var ki bu denli ağır şeyleri yaşamaya??

kıskançlığı aşmış, senin üzerinde hakimiyet kurmaya başlamış. buna bi dur de

Yaşlarınız küçük sanırım
Bu kadar karışma normal değil, herkesin kendi hayatı var sonuçta. Hele kıyafetlerini atıcaksın falan ne demek

Çok kıskanıyor sizi belli..

Açık ve vücut hatlarını belirgin eden kıyafetler giyiniyorsan , ondan kıskanmıştır seni..
Veya dekolteyi fazla kullanıyorsan,rahatsız olmuştur..

Yerinde olsam peki der geçiştirirdim.
Sen inatlaşmaya devam ettikçe, o daha da baskın bir karakter olamaya devam edecektir..
Bu karışmalar bir ise iki olacaktır..

O yüzde tamam de , yine her zaman ki gibi giyin git. Sırf tamam dediğin için gözüne batmayacaktır..

evlenince seni eve kapatır, sen de buradaa konu açarsın, eşim beni markete gittim diye dövdü diye tripli erkeklerle hayat zor ilerde aynı evin içinde trip atınca seninde psikolojin bozulur

hayattan soğutan biriyle yıllarını nasıl geçireceğini düşün...
sonra doğruyu bulursun..

Oy ne şirin guduuu. Mevcut dert saçı fiyonklu sıfatlarla da desteklenince daha bir üzüldüm ben. Siz de bu kıskançlıklardan bunaldınız ve fikir soruyorsunuz he mi :) Yoksa "maralım, ceylanım çıkaracaaasın o eteği. Ben hatunumu kimselerlen baylaşmaam" dediğinde "uff ama aşkım yhaa ihhii" mi diyorsunuz? :)

Çok sempatik gerçekten de ben kıskançlıktan yakınan hatunları pek samimi bulmuyorum bacım ya. Hani kıskançlık boyutunu aşıp şiddete dönüşmediyse çok emin konuşuyorum hatunlar arasında bir övünç malzemesi olarak kullanılır bu durum. "Ne kadar seviyor beni yhaa" fikrinin dolaylı yoldan anlatılmasıdır. Canım yha :)

O değil de geçer kardeş bu haller. Hele birkaç yılı devirin "huff bana hiç ilgi göstermioooo hiç kıskanmıooo" diye dertlenirsin sonra. Tabi bence bunu hiç istemezsin :) Zira egon okşanıyor o böğrü yanık delikanlı hallerin yansımasından. Mutluluklar dilerim efem. Birkaç yıl sonra hala aynı ilişkide olursanız başka bir dertte görüşmek dileğiyle, esen kalınız :)

Arkadaşlarını sil demek, sen arkadaşlarını seçmeyi bilmiyorsub, bilsen bile faceookta mesafeyi korumayı bilmiyorsun senin için en iyisini ben bilirim demek.
Kıyafetlerini at demek, sen ne giyeceğini bilmiyorsun, üsturuplu giyinemiyorsun senin için en iyisini ben bilirim demek.

Ailenize bile bu kadar karıştırtmamışken sizin eşitiniz olması gereken bir insana neden efendinizmiş gibi davranıyorsunuz ki? Lütfen ama aşıkken öyle oluyor demeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…