- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.208
- 373
- Konu Sahibi Loveliiess
-
kıskançlık'tan başka kötü huyu yok demişsiniz de, zaten bunun da aşırısı kötü bi huy...
şimdiden sizi bu kadar kısıtlamasına izin vermeyin
O kadar para vermesen at dedi diye çöpe atıcaksın yani kıyafetlerini
Neyse senin kararın bir şey diyemem de.. Bu kıskançlık başlarda hoşuna gitse de ileride bu kadar güzel gelmiyor bil istedim.
Verdiğiniz cevaplara bakılırsa halinizden gayet memnunsunuz.
Her yoruma çok seviyorum ama aşığım napıyım diyorsunuz da biz ne yapalım?
Bunca zaman nasıl dayandın inan şaşırdım. Farkında mısın sevgilin seni bambaşka bir insan yapmaya çalışıyor. Senin kendi hayatın ve kendi zevklerin var. Elbette partnerler birbirlerini mutlu edebilmek adına ortak noktada buluşmalı ama tüm erkek arkadaşlarını sil, tüm kıyafetlerini at nasıl bir tavırdır. Seni seven isteyen, şu an olduğun halinle sever ister. Sen onun istediği hale geldiğinde zaten artık kendin olmayacaksın. Bütün bunları düşün derim.
Baş belası tatlı bir sevgilim var. Ama çocuk çok kıskanç normal bi seviyede değil, beni çıldırtacak seviyede. Yok neymiş facebookumdaki bütün erkekleri silecekmişim, yok bütün kıyafetlerimi çöpe atacakmışım yenilerini alacakmışım.Ve daha neler neler.. Konuşsam anlamıyor, hemen suratını düşürüyo bana saatlerce konusmuyor trip atıyo Hayattan soğuttu yemin ederimm Napacağım ben bununla?
Yaklaşık 1 senedir beraberiz canım. Ben de onun bir takım şeylerini beğenmiyorum (giyim, saç sakal vs) ama asla laf etmiyorum. Ben nasıl atabilirim çok beğenerek aldığım,onca para saydığım kıyafetleri? Kaldı ki çoğu yeni.Laftan anlamıyo evet ama bu kıskançlığından başka kötü hiç bir huyu yok kiii çok seviyorum onu
Aşık olunca çekiliyor işte
Baş belası tatlı bir sevgilim var. Ama çocuk çok kıskanç normal bi seviyede değil, beni çıldırtacak seviyede. Yok neymiş facebookumdaki bütün erkekleri silecekmişim, yok bütün kıyafetlerimi çöpe atacakmışım yenilerini alacakmışım.Ve daha neler neler.. Konuşsam anlamıyor, hemen suratını düşürüyo bana saatlerce konusmuyor trip atıyo Hayattan soğuttu yemin ederimm Napacağım ben bununla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?