Bu cümle ne demek?

Kızlar ben endişesini anlayabiliyorum elbette ama insan eşine bunu söyler mi, hele hele kardeşlerinin yanında olacak bişey mi bu. Daha 2 ay bile olmadı evleneli ne çabuk bu kadar yüz göz oldular
Evet ailelerin yanında olmamalı ama benim anlamadığım bir şey var. Kardeşiniz neden size gelinin bekarken çektiği bütün kredileri anlatıyor

Evet ailelerin yanında olmamalı ama benim anlamadığım bir şey var. Kardeşiniz neden size gelinin bekarken çektiği bütün kredileri anlatıyor
Çünkü en son babası tekrar kredi çektirmiş (abimin haberi yok ) ve abim gelinimizi baba evine götürdü ayrılma kararı almıştı heralde bu aşamada insan ailesi ile paylaşır. Bir önceki konumu okursanız anlarsınız

Ileride saygı kalmadi diye yine kendisi üzülecek. Bu seviyeye hic cekmemek lazım tartismalari.

Can'ım ya zaten boşanacaklar neden düşünüyor ki gelin.Dogru ya boşanma davaları vardı sanırım.

Bir kısmını okudum ancak bdvde böyle erkekler anlatıldığında sinirleniyoruz tam ayrılık kararı almadan sizlerle paylaşması yanlış. Gelinin ailesi problemli zaten belli gelinin de eşine en azından söylemesi gerekirdi ancak yinede aile atılmıyor.

Her kesin yaninda ogle bi şey demesi cok ayip. Bizim gelin de biraz sorunlu, biraz derken baya baya sorunlu ama ben takmiyorum, alistim artik ...

Her kesin yaninda ogle bi şey demesi cok ayip. Bizim gelin de biraz sorunlu, biraz derken baya baya sorunlu ama ben takmiyorum, alistim artik ...
Canım elbette insan tartışır da sesi de yükselir ama böyle birşey görmedim ben. böyle bir cümle bana mı aşağı ötesi geliyor sadece

Canım elbette insan tartışır da sesi de yükselir ama böyle birşey görmedim ben. böyle bir cümle bana mı aşağı ötesi geliyor sadece
Bizim gelin de annemlerin yaninda abimin arkasindan ben bunun icin karnimi yirta yirta 2 bebek dogurdum bu da beni uzuyo diyomus))) sanki bizim bebekleri leylek getiriyo)))

Hanfendi bi sıkıntınız mı var? Noluyor bu laf sokma çabaları
Yok yok gelin bayağı bir terbiyesiz , dengesiz ve hadsiz besbelli.Abin ses etmiyor, ona pişmişse sana soğumuş canım.
Aynen dediği laf,yenilir yutulur cinsten değil ama ne yapabilirsin, sinirden kendi kendini yemekten başka.Boşver bir yapar iki yapar sonra anlar hatasını İnşâllah

Abinin vardır bildiği barıştıysa.Çünkü büyük olaylar olmuştu galiba.Evde neler diyordur kim bilir rahat konuştuğuna göre.Allah kolaylık versin
Amin canım valla çok üzülüyorum ben belki onlar unuttu bu sözü ben artık bir kaç gün kafamdan atamam keşke başka bir ilde olsaydım herkes napıyosa yapsaydı

Abiniz ne mezunu? Emlakcilik yapmak icin gerekli belgeyi alabilecek mi?
Gelin hakli bence. Daha evleneli 1.5 ay olmus damar is degistirme pesinde. Ve daha once calismadigi bir sektör. Tecrube yok. Hadi hepsini geçtim kardeşinizin bir portfoyu varmi. Kazanc saglayacak portfoyu olusturmasi en az 4 5 ay surecektir.o ara gelir olmadan idare edebilecek mi kardesiniz

Emlakcilik oyle bi dukkan tutayim gerisi gelir seklinde yapilabilecek bir is degil. Saglam bir portfoy ve sermaye gerekir.

Gelinin lafina gelince. Sizin yanınızda demesi biraz abest ama lafinida saglam koymus.taktir ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…