Bu cümle ne demek?

Elanur sen nişanlanmadın mı? Çeyiz bak, ev eşyası bak, gelinlik bak, kendi hayatına bak yani...
Sözlendim evet, daha düğüne var 12 Ağustos'ta düğün biran evel evlenip gitsem bu evden o kadar istiyorum ki bunu heralde uzunca bir süre gelmem yanlarına (mümkünse onlarda gelmesin) ama daha çok var düğüne bıktım sıkıntılarını benim yanımda yaşamalarından, bıktım gergin ortamdan bıktım, bende burda paylaşıyorum napayım sığmıyor içime bazı şeyler artık bu benim taşan kısmım

Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canım tebrik ederim

Kendin de sözlendin ama halâ gelin ve abinin ilişkisi gündeminde.Rahat bırak insanları.Yetişkin onlar , atalar boşuna dememiş karı koca arasına girilmez diye.
Onların bu tartışmalarını çekmek zorunda mıyım ben peki gitsin evlerinde tartışsınlar benim gözümün önünde değil

Bışanıyorlardı,nasıl barıştılar ki?
Ne tuhaf kızmış böyle söylenir mı. Ne demekmiş o?
Kendine iş kurmak istiyor diye ağlar mı bir kadın ay kafamda deli sorular!
Ayrılsa keşke ama sen müdahale etme de başın ağrımasın :)

Onların bu tartışmalarını çekmek zorunda mıyım ben peki gitsin evlerinde tartışsınlar benim gözümün önünde değil
Onlar tartışırken sen orda mısın değil misin diye dikkat edicek kadar önemsemiyorlardır seni emin ol.Sen de onları önemseme bu kadar.Mutlu olmalarını dile gerisine de çok karışma bence.

Aa çok sevindim elanur senin adına :) Allah tamamını erdirsin :)
S en canın sıkıldıkça paylaş kötü yorumları da görmemezden gel. Kk bilirsin eski konuları açmayı çok sever.
Herkes hata yapabilir yaptığını bende doğru bulmadım çoğu zaman ama,düzelmeye çalışıyorsun gibi hissediyorum :)
İnşallah çok mutlu olursun..

Teşekkür ederim . Ben eski konularımda hala kendimi haklı görüyorum keza şu gün yaşananlar benim haklı olduğumu gösteriyor( gelin ile ilgili konularda)

Onlar tartışırken sen orda mısın değil misin diye dikkat edicek kadar önemsemiyorlardır seni emin ol.Sen de onları önemseme bu kadar.Mutlu olmalarını dile gerisine de çok karışma bence.
Ben tedavi oluyorum : ( zaten kafamın içi dolu, ben o dolu kısmı boşaltmak isterken bir de bunların sıkıntılarını yaşıyorum iyice doluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…