Çok kıskanıyorum onu bildiğin gibi değil, mesela senide kıskandım şu andaSizin içinde bulunduğunuz hâl
Sözlendim evet, daha düğüne var 12 Ağustos'ta düğün biran evel evlenip gitsem bu evden o kadar istiyorum ki bunu heralde uzunca bir süre gelmem yanlarına (mümkünse onlarda gelmesin) ama daha çok var düğüneElanur sen nişanlanmadın mı? Çeyiz bak, ev eşyası bak, gelinlik bak, kendi hayatına bak yani...
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canım tebrik ederimSözlendim evet, daha düğüne var 12 Ağustos'ta düğün biran evel evlenip gitsem bu evden o kadar istiyorum ki bunu heralde uzunca bir süre gelmem yanlarına (mümkünse onlarda gelmesin) ama daha çok var düğünebıktım sıkıntılarını benim yanımda yaşamalarından, bıktım gergin ortamdan bıktım, bende burda paylaşıyorum napayım sığmıyor içime bazı şeyler artık bu benim taşan kısmım
Teşekkür ederimÇok sevindim hayırlı uğurlu olsun canım tebrik ederim
Bakın gelinimiz ne ka kötü sendromuNe dedi ya da demedi burda tartışıp ne yapabilir ki?
Yani elimize ne geçecek?
İşinize gelmeyen her yoruma öyle cevaplar veriyorsunuz ki şok oldum kk nın bile hakkından gelirsiniz siz.
Libidolu üye bu saatte burda olmamalıydın sen hadi yatağaBakın gelinimiz ne ka kötü sendromukendide nişanlıymış duymayan kalmadı sonunda bakalım kendi gelinken neler neler yaşayacak
Onların bu tartışmalarını çekmek zorunda mıyım ben peki gitsin evlerinde tartışsınlar benim gözümün önünde değilKendin de sözlendin ama halâ gelin ve abinin ilişkisi gündeminde.Rahat bırak insanları.Yetişkin onlar , atalar boşuna dememiş karı koca arasına girilmez diye.
Onlar tartışırken sen orda mısın değil misin diye dikkat edicek kadar önemsemiyorlardır seni emin ol.Sen de onları önemseme bu kadar.Mutlu olmalarını dile gerisine de çok karışma bence.Onların bu tartışmalarını çekmek zorunda mıyım ben peki gitsin evlerinde tartışsınlar benim gözümün önünde değil
Sözlendim evet, daha düğüne var 12 Ağustos'ta düğün biran evel evlenip gitsem bu evden o kadar istiyorum ki bunu heralde uzunca bir süre gelmem yanlarına (mümkünse onlarda gelmesin) ama daha çok var düğünebıktım sıkıntılarını benim yanımda yaşamalarından, bıktım gergin ortamdan bıktım, bende burda paylaşıyorum napayım sığmıyor içime bazı şeyler artık bu benim taşan kısmım
Teşekkür ederimAa çok sevindim elanur senin adına :) Allah tamamını erdirsin :)
S en canın sıkıldıkça paylaş kötü yorumları da görmemezden gel. Kk bilirsin eski konuları açmayı çok sever.
Herkes hata yapabilir yaptığını bende doğru bulmadım çoğu zaman ama,düzelmeye çalışıyorsun gibi hissediyorum :)
İnşallah çok mutlu olursun..
Ben tedavi oluyorum : ( zaten kafamın içi dolu, ben o dolu kısmı boşaltmak isterken bir de bunların sıkıntılarını yaşıyorum iyice doluyorumOnlar tartışırken sen orda mısın değil misin diye dikkat edicek kadar önemsemiyorlardır seni emin ol.Sen de onları önemseme bu kadar.Mutlu olmalarını dile gerisine de çok karışma bence.
AnlamıştımÇok kıskanıyorum onu bildiğin gibi değil, mesela senide kıskandım şu anda
Anlayışınıza hayran oldum, bu konuda bile kıskandım sizi Müthiş anlıyorsunuzAnlamıştım
Daha tanısanız nelerime hayran kalırsınız maşallah diyin lütfen nazarınız değer cicimAnlayışınıza hayran oldum, bu konuda bile kıskandım sizi Müthiş anlıyorsunuz
Tahmin edebiliyorum hayranlık seviyem bu kadarla sınırlı kalsın diye sizi tanımak istemiyorumDaha tanısanız nelerime hayran kalırsınız maşallah diyin lütfen nazarınız değer cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?