Takdir ettinizGelinin lafina gelince. Sizin yanınızda demesi biraz abest a lafinida saglam koymus.taktir ettim.
Niye kalitesizlik olsun? Bakin bu lafin toplum.icinde soylenmesi hic olmamis gercekten ama benim kocam bana toplum.icinde ben yaptim olacak tarzi bir posta koysa ve yaptim olacak dedigi is abinizin ki gibi mechul ve dayanaksiz bir is olsa bende ayni tepkiyi verirdim. Bir cok soru sordum size mesajimda hicbirini yanitlamamissiniz. Sadece geline destek cikmama takilmissiniz.emlakcilik artik sertifikasiz yapilmayan bir is. Herseyden once abiniz bu sertifikayi alabilecek mi o onemli. Cunku kendisi alamayacaksa ortak uzerinden açılacaksa o isletme cokta hayir gelmez. 3 5 ay ugrasir o ara borca batar sonra 3 5 ay daha is arar sonunda da siddetli gecimsizlikten bosanmaya varir o is.Takdir ettiniztuhaf gerçekten çok tuhaf onun kalitesizliğini biliyorum zaten ama sizin o kalitesizliği takdir etmeniz daha tuhaf.
Siz şaka mısınız? Bana eşim işyeri açıyor diye ağlaması tuhaf geldi, ben bana sormadan ağlayamaz mı dedim, konuyu bir defa değil 2 bazen 3 defa okuyun çünkü 1 kerede anlamıyorsunuz bellikiAğlayıp ağlayamayacaği şeyleri siz mi belirliyorsunuz gelininizin?
Eşine dediği laf ayıp evet ama bu da sizi ilgilendirmez.
Ya size hak vermeyen herkes anlama güçlüğü çekiyor zaten .Siz şaka mısınız? Bana eşim işyeri açıyor diye ağlaması tuhaf geldi, ben bana sormadan ağlayamaz mı dedim, konuyu bir defa değil 2 bazen 3 defa okuyun çünkü 1 kerede anlamıyorsunuz belliki
Hım hödük oluyor abim. Peki bekarken 3 kredi borcu olduğunu gizleyen evlendikten sonra babasına abimden gizli kredi çekip veren, evlendiği halde anne babasının ev kirası faturalarını ödeyen ve evine 5 kuruş faydası olmayan gelin hanım ne oluyor? Konuyu tam bilmeden yorum yapmayın bence. Ayrıca abimin eşine (benden küçük olduğu için bunu söylüyorum) yoksa yenge falan derim heralde nasıl hitap etmemi önerirsiniz? ??Iyi demis kiz. "Ben bu isi yapacam, bitti" diye kestirip atan hödüge ancak boyle soylenir. Artik evli olduguna gore is degisikligi gibi hayati konularda esinin de rizasini almak zorunda. Diger arkadaslarin da dedigi gibi herkeste kendi isini kurup yurutebilecek girisimcilik ruhu yok ki. Onune gelen de bi dukkan acip kolay yoldan zengin olacak saniyor. Hele emlakcilik daha da zor bir is.
Sizin de surekli gelinimiz gelinimiz diye bahsetmeniz cok itici geldi bana. Kp, ve kv bu sekilde bahseder benim bildigim. Gorumcenin gelinimiz demesi kv rolune burundugunu gosteriyor.
Siz gelininizi çekemiyorsunuz benceHım hödük oluyor abim. Peki bekarken 3 kredi borcu olduğunu gizleyen evlendikten sonra babasına abimden gizli kredi çekip veren, evlendiği halde anne babasının ev kirası faturalarını ödeyen ve evine 5 kuruş faydası olmayan gelin hanım ne oluyor? Konuyu tam bilmeden yorum yapmayın bence
Abimin sertifikası varNiye kalitesizlik olsun? Bakin bu lafin toplum.icinde soylenmesi hic olmamis gercekten ama benim kocam bana toplum.icinde ben yaptim olacak tarzi bir posta koysa ve yaptim olacak dedigi is abinizin ki gibi mechul ve dayanaksiz bir is olsa bende ayni tepkiyi verirdim. Bir cok soru sordum size mesajimda hicbirini yanitlamamissiniz. Sadece geline destek cikmama takilmissiniz.emlakcilik artik sertifikasiz yapilmayan bir is. Herseyden once abiniz bu sertifikayi alabilecek mi o onemli. Cunku kendisi alamayacaksa ortak uzerinden açılacaksa o isletme cokta hayir gelmez. 3 5 ay ugrasir o ara borca batar sonra 3 5 ay daha is arar sonunda da siddetli gecimsizlikten bosanmaya varir o is.
Ya size hak vermeyen herkes anlama güçlüğü çekiyor zaten .
Tuhaf geldiği için ben de diyorum ki sizi ne ilgilendiriyor ağlar ağlamaz sizi bağlamaz .
Ay tipik bir görümcesiniz tam
Cekememek ne demek?Siz gelininizi çekemiyorsunuz bence
Hım hödük oluyor abim. Peki bekarken 3 kredi borcu olduğunu gizleyen evlendikten sonra babasına abimden gizli kredi çekip veren, evlendiği halde anne babasının ev kirası faturalarını ödeyen ve evine 5 kuruş faydası olmayan gelin hanım ne oluyor? Konuyu tam bilmeden yorum yapmayın bence. Ayrıca abimin eşine (benden küçük olduğu için bunu söylüyorum) yoksa yenge falan derim heralde nasıl hitap etmemi önerirsiniz? ??
Sertifikasi olmasi iyi. Yeterli sermayesi ve portfoyude varsa 2 3 ay icinde basari saglar. Ama 2 3 ay yine zorlanabilirler hazirda bir birikim yok ise. Bol sans dilerim abinize.Abimin sertifikası var
Yani cevap veremeyince yapılabilecek en iyi şeylerden biridir gülmek , gülün gülün belki negatif enerjiniz giderse gelininizi rahat bırakırsinizsize sadece gülüyorum
Sizin içinde bulunduğunuz hâlCekememek ne demek?
Ben gelin hanım yada yengem :) ile ilgili yaşadığımız sıkıntıları baştan sona kadar yazsam buraya okurken şaşı olursunuz :) ben sadece bugünü anlattımIyide bu bilgiler konuda yer almıyor ki biz nerden bilelim :).
Bunlaeda gelinin hatalari ve bazilari affedilemeZ hatalar. Ama demekki abiniz affetmis ki devam ediyorlar iliskiye. Gecmisi desmenin kimseye yarari olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?