slm kızlar eşim bana lacoste marka bir cüzdan almış indirimdeymiş resim ekleyeceğim ben cüzdan yerine el çantası istiyordum aslında 14 şubatta yemeğe çıkacağız siyah elbise giyeceğim cüzdan koyu yeşil renk acaba el çantası olarak kullanılırmı
internetten aynı modelin pembe rengini koyuyorm buraya
değiştirip el çantası alacaktım ama cüzdan 220 lira bu fiyata hep aynı modeller var diğerlerinin fiyatı daha pahalı hem eşim beğenip almış değitrmk içime sinmedi açıkçası el çantası olarak kullanbilrmym bi bakın kızlar fotoğrafta biraz kısa çıkmş daha uzun ve enli gerçekte Eki Görüntüle 944854
çok güzelmiş.. gece de spor klasik arası takılmayı seviyorum. mesela denim bir kot topuklu ayakkabı, klasik,spor arası bir ceket ve içine ince bir şey..
gece makyajı.. her yer taşımaz ama çok resmi değilse kaldırır. çantayı da bir çok şeyle kullanabilirsin. ama simsiyah romantik bir gece için yeterli cazibede kalmaz:)
slm kızlar eşim bana lacoste marka bir cüzdan almış indirimdeymiş resim ekleyeceğim ben cüzdan yerine el çantası istiyordum aslında 14 şubatta yemeğe çıkacağız siyah elbise giyeceğim cüzdan koyu yeşil renk acaba el çantası olarak kullanılırmı
internetten aynı modelin pembe rengini koyuyorm buraya
değiştirip el çantası alacaktım ama cüzdan 220 lira bu fiyata hep aynı modeller var diğerlerinin fiyatı daha pahalı hem eşim beğenip almış değitrmk içime sinmedi açıkçası el çantası olarak kullanbilrmym bi bakın kızlar fotoğrafta biraz kısa çıkmş daha uzun ve enli gerçekte Eki Görüntüle 944854
El cantası olmaz cuzdan oldugu cok bellı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?