bu cüzdan el çantası olurmu resimliii

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
slm kızlar eşim bana lacoste marka bir cüzdan almış indirimdeymiş resim ekleyeceğim ben cüzdan yerine el çantası istiyordum aslında 14 şubatta yemeğe çıkacağız siyah elbise giyeceğim cüzdan koyu yeşil renk acaba el çantası olarak kullanılırmı

internetten aynı modelin pembe rengini koyuyorm buraya

değiştirip el çantası alacaktım ama cüzdan 220 lira bu fiyata hep aynı modeller var diğerlerinin fiyatı daha pahalı hem eşim beğenip almış değitrmk içime sinmedi açıkçası el çantası olarak kullanbilrmym bi bakın kızlar fotoğrafta biraz kısa çıkmş daha uzun ve enli gerçekte

bence olmaz, spor bi cüzdan. günlük olarak kullan bence değiştirme, yemeğe çıkarken başka bi çanta al bence ucuzundan olsun şık görünsün

ay bayıldımm :) değiştirmeyin ama yemeğede uygun olmaz yemeğe daha ucuz şık bir şey alırsınız bunuda günlük el çantası gibi kullanabilirsiniz.

çok güzelmiş güle güle kullan.ama akşam yemeği için uygun değil

teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için evet bende kullanılmaz diye düşünüyorum cüzdanı çok beğendim ama el çantasına ihtiyacım vardı oyüzden kullanabilmiyim acaba dedim aslında elbismle uyumlu çok güzel bir elçantam var ama kızkardeşimde kalmış buayda cüzdan aldım geçenayda kolçantası almıştım eşime yüzüm tutmuyor el çantası istemeye açıkçası neyse artık uyduracğz bişeyler tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın kızlar öptüm hepinizi

çok güzelmiş cnm gerçekten güle güle kullan ama bbencede akşam yemeğine uygun olmaz..

çok güzelmiş.. gece de spor klasik arası takılmayı seviyorum. mesela denim bir kot topuklu ayakkabı, klasik,spor arası bir ceket ve içine ince bir şey..
gece makyajı.. her yer taşımaz ama çok resmi değilse kaldırır. çantayı da bir çok şeyle kullanabilirsin. ama simsiyah romantik bir gece için yeterli cazibede kalmaz:)

tşk aslında ben genelde spor giyinmeyi sverim ama yerine göre klasikte giyinirim giyeceğim elbiseyi 1 saat önce eşime gösterdim bu elbise çok kısa bunu dışarda giyinmeyi düşünmüyorsun değilmi dedi moralim çok bozuldu ayakkabımı elbisemi takılarımı hazırlamıştım hevesim kursağımda kaldı oyüzden planlar değişti dediğin şekilde giyinebilirm belki

gideceğimz yer çok resmi değil güzel bir restaurant işte klasik ve spor arası bir cekete ihtayıcım var sanırım teşkkr fikrn için

Ceket İspanyol paça keten veya kot pantolon gibi bir şey giyecekseniz olabilir

Ama çok klasige kacarsaniz olmaz...

El cantası olmaz cuzdan oldugu cok bellı oluyor

Bencede olmaz akşam yemeği diyince benim aklıma hep romantik bir ortam şık bir mekan ve paletli paletli şeyler geliyor :)

el çantası olark kullanma cok rüküş olursun yaaa

haklısınız arkadaşlar bende el çantası olarak hoş durmayacığını farkettim ben eniyisi el çantası bakmaya başlayayım bu cüzdan olarak daha güzel hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…