Bu da benim Annemlerin evinden goruntuler...

bu çiçekler sulamakla evi temizlemekle başa çıkamaz insan mutlaka birini tutmak gerek
güzel güle güle ağız tadıyla torun severler inşallah

salon cok karışık bogucu geldi bana. yerdeki yüksekliğin yanındaki btb (siyat beyaz kare taşlar) uymamış. Ama bahçeye bayıldim. Allah herkese nasip etsin. içinde oturanlara da sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin.

ev güzel huzurla oturun en güzel olanıda bahçesi ama yinede fransızları sevmiyorum

ürünlerinede almamaya çalışıyorum ermeni tasarısından dolayı
canim annemlerin evi almanyada fransada degil
ben fransadayim
simdi biz fransada yasiyoruz turkiyeden esta getrtemicegimize gore ,tabiki burdan aliyoruz
turk magazalari falan var ama tabi bu zevk meselesi
çok güzel heryer yeşillik bayıldım ferah güle güle ağız tadıyla otursun annenler canım

cok tesekkur ettim canim
amiin insallah hepimiz oyle

bu çiçekler sulamakla evi temizlemekle başa çıkamaz insan mutlaka birini tutmak gerek
güzel güle güle ağız tadıyla torun severler inşallah

canim annem gunluk temizlik yapmasi imkansiz oluyo cunku hafta icinde calisiyo
ancak yaparsa hafta sonunda oda misafir falan gelmezse
tabi tertemiz olmasa bile hep duzenli olur

daha hic torun sevemediler ,insallah bigun severler:Saruboceq:

kız sen dalgamı geçiyon bayıldım valla annenlerin evine allah nazarlardan saklasın
huzurla otursunlar

ama ama ama ben o salonu tek geçerim çok şıktı valla renkler yerler filan bayıldım cnm

canim bu senein gorusun ,vede belki resimden oyle cok karisik gibi gorunuyo ama cok huzurlu oyle kalabalik bisey yok
tabi bu zevk meselesi
o kare taslarda degisik hava katmasi icin yapildi yani ici hep kendileri yapti hic baskasinin eli yok
ve yorumun icin cok tesekkur ettim

kız sen dalgamı geçiyon bayıldım valla annenlerin evine allah nazarlardan saklasın
huzurla otursunlar

ama ama ama ben o salonu tek geçerim çok şıktı valla renkler yerler filan bayıldım cnm

yok canim valla dalga gecmiyom gercek:kedi:
canim benimya guzel yorumun icin tesekkur ettim
insallah daha guzellleri senin ,beni ve tum isteyenlerin olsun:Saruboceq:

yok canim valla dalga gecmiyom gercek:kedi:
canim benimya guzel yorumun icin tesekkur ettim
insallah daha guzellleri senin ,beni ve tum isteyenlerin olsun:Saruboceq:

amin hayatım vallla kira köşelerinden ah bi kurtulsam kendi evim olsunda istediğim gibi döşerim dekore ederim
ama başkasının evi yapmak zor
inş allah tüm isteyemnlere verir cnm tekrar söylüyorum salona bayıldım
ışıklı filan tam benlik kokoş işi böyle cıvıl cıvıl

canim babam elinden her is gelir o isiklendirmalari falan tek tek elleriyle yapti
fayanslari kucuk kucuk oyup altlarina kablolarini deliklere isiklari yerlestirdi
kumandayla calisiyo ,ve belirli yerlere ayagini basinca kendiliginden aciliyo
adamda akil var
dedim benim ollursa belki bugun daha iyisi yapacan ona gore
koca bi arabayla gelcek yapacak insallah:)

o istedigin gibi doseme benim icimdede var ah insallah bigun olur hepimizin insalalh

ay ilk kat ve ara salona bayıldım
zaten çok seviyorum müstakil evleri
allah bana da oturmayı nasip etsin inşallah
mutlulukla otursunlar annenler

ay ilk kat ve ara salona bayıldım
zaten çok seviyorum müstakil evleri
allah bana da oturmayı nasip etsin inşallah
mutlulukla otursunlar annenler
cok tesekkur ettim canim ,insallah seninde boyle guzel bi evin olur bigiun ,soyle bahceli neyli saray gibi olsun :Saruboceq:
Annen bu evde aradığını nasıl buluyor yaa kayboldum ben bakarken...

canim ev duz olsaydi aradigini zor bulurdu
3 kat olunca cok rahat bulunuyoda iste zorlugu in in cik spor oluyo,annemler formlarini bu merdivenlere borclularkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…