Bu da benim Annemlerin evinden goruntuler...

ya ben bu salonu daha önce sanki görmüştüm.neyse.çok değişik,beğendim.güle güle oturun

gurbaprensese katiliyorum sanki daha once gormustum bu evi
gule gule oturun eviinizde

daha once gordum diyen arkadaslar icin aciklama yapayim
evim guzel evim buraya tasinmadan once eklemistim bir seneyi gecti ,ver herkesin konusu tasindi benimki silinmisti ,neden silindi nerde falan diye sordum cevap gelmedi,ve bu sene annemlere gittigimde tekrar eklemek istedim arkadaslar
ve yorumlariniz icin cok tesekkur ettim

arkadaslar hepinize cok cok tesekkur ettim guzel yorumlarinizdan dolayi bikac gundur giremedim malum annemlerdeydim bugun dondum 3 haftalik izin bitti
insallah hepinizin evi daha guzel olsun
evi olmayanlara tabi ilk once bana allahim nasip etsin
evin guzel degil huzurlu olmasi cok onemli

ev deil burası bi kerem malikanee :dilcikar:
ama çook deişik hoş olmuş..
özellikle salonla yatk odası favorimm :lepi:
yalnız alt bahçe hariçç diğer yeşillikle fazla geldi bana..
gule gule sağlıkla otursun annen..

saol canim guzel yorumun icin
en ust katta sarmasik var o taaa birinci ata yani salona kadar indi oyuzden cokgibi gorunuyo
ama yesillikli olunca daha bi huzurlu oluyo sanki
tabi iste hep dedigim gibi herkesin zevki baskadir

evt kesinlikle..yaa aslında yeşillik ayrı bi hava katıo eve ama ben bakımı yönunden falan bide diplerinde böcek oluo oyuzden sevmıorum..
ama sarmaşığınız bayağı buyuk ozaman..okadar yere ulşatıysa..
maşallah diim nazar değmesin...

gayet zevkli tertipli ve de güzel.ben eşyalardan öte tertip düzen olayına takılırım.gayet temiz tertipli renkler uyumlu zaten ev harika geniş ferah ben bahçeye bayıldım evden öte.güle güle otursunlar.

gayet zevkli tertipli ve de güzel.ben eşyalardan öte tertip düzen olayına takılırım.gayet temiz tertipli renkler uyumlu zaten ev harika geniş ferah ben bahçeye bayıldım evden öte.güle güle otursunlar.

saol canim ya guzel yorumun icin
annem evi temizlemeye zorlaniyo bide calisyo,ev bazen tertemiz olmasada her yer duzenli tutmaya calisyo

Sempatikcim anneciğin güle güle, sağlık ve huzurla otursun inşallah çok güzel, çok farklı bende çok beğendim. Birde kırmızı hastasıyım zaten o yüzden daha çok hoşuma gitti.

sempatigimm tek kelimeyle çok modern ve harika bir ev..çok zevkliymiş annecigin kuzum..öpüyorum seni.opuyorumnanaktan
cok tesekkur ettim canim ,insallah daha guzeli senin olsun
Sempatikcim anneciğin güle güle, sağlık ve huzurla otursun inşallah çok güzel, çok farklı bende çok beğendim. Birde kırmızı hastasıyım zaten o yüzden daha çok hoşuma gitti.
masumum canim guzel yorumun icin cok tesekkur ettim,evet ev cogunlukla kirmizi veya bordo ,ben cok seviyorum annemlerin evini insallah darisi bana ve herkese olsun
çok değişik ve çok modern bir ev.... ayrıca çiçeklere bayıldım hepsi çok güzel..

zemuscum canim cok merci begenene sevindim,ozellikle bahcede okadar cicek varki hepsinintek tek resmini cektim cok guzellerde ekmeye eriniyorum tabi baska bi konuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…