- Konu Sahibi Sympathique
-
Anam burası kaç kat böyle.:1shok: Bütün T.C'yi alır içine hedelikafadulden
Sempatik daha önce koymuşmuydun salonun resimlerini. Bana sanki koymuştun gibi geldi çünkü ben bu salonun resimlerini hatırlıyorum:sm_confused:
Dejavu oldum kanımca:ecrin_bebek:
ya ben bu salonu daha önce sanki görmüştüm.neyse.çok değişik,beğendim.güle güle oturun
gurbaprensese katiliyorum sanki daha once gormustum bu evi
gule gule oturun eviinizde
gayet zevkli tertipli ve de güzel.ben eşyalardan öte tertip düzen olayına takılırım.gayet temiz tertipli renkler uyumlu zaten ev harika geniş ferah ben bahçeye bayıldım evden öte.güle güle otursunlar.
cok tesekkur ettim canim ,insallah daha guzeli senin olsunsempatigimm tek kelimeyle çok modern ve harika bir ev..çok zevkliymiş annecigin kuzum..öpüyorum seni.opuyorumnanaktan
masumum canim guzel yorumun icin cok tesekkur ettim,evet ev cogunlukla kirmizi veya bordo ,ben cok seviyorum annemlerin evini insallah darisi bana ve herkese olsunSempatikcim anneciğin güle güle, sağlık ve huzurla otursun inşallah çok güzel, çok farklı bende çok beğendim. Birde kırmızı hastasıyım zaten o yüzden daha çok hoşuma gitti.
çok değişik ve çok modern bir ev.... ayrıca çiçeklere bayıldım hepsi çok güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?