• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim canım yuvam

canim ben de arkadaslara katiliyorum kesinlikle eski gorunmuyo ev..Hatta gayet bakimli bir ev.Esyalarin da yerini bulmus,odalardaki uyum da yerinde olmus:)))COOOk guzel olmus evin,salon takimin da şık..Allahim mutlulugunuzu hic bozmasin...:nazar::nazar::nazar:

canim ben de arkadaslara katiliyorum kesinlikle eski gorunmuyo ev..Hatta gayet bakimli bir ev.Esyalarin da yerini bulmus,odalardaki uyum da yerinde olmus:)))COOOk guzel olmus evin,salon takimin da şık..Allahim mutlulugunuzu hic bozmasin...:nazar::nazar::nazar:

Ahhh teşekkür ederimm curiousumm :D :D inşallah ilk fırsatta canlı canlı da gör gel :D

evinizde güle güle oturun inşallah.tv odasındaki lilalı grili görünen halının markası nedir acaba ?

bugün aldığım stickerlarımm :) Biri kapının orada biri büyük koridorumda biri de mutfak masamın orda bakın bakalım :D banyoma bulamadım henüz :))
cafe yazan kediler mutfak masamın orda, siyah beyaz olan kapının girişinde kuşlar da uzun koridorumda ..

Eklentiler

• $PIC_0004.webp
    $PIC_0004.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $PIC_0002.webp
    $PIC_0002.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $Fotoğraf-0242.webp
    $Fotoğraf-0242.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 66
çok hoş olmuş canmm hepsi özellikle mutfağındakine bayıldım:)

güle güle oturun. ayrıca ben hiç eksiklik göremedim . herşey gayet güzel.
sabahtan beri bütün evlere bakmaktan bende özendim bendemi koysam evimin resimlerini:12:

Son düzenleme:
Back
X