- Konu Sahibi PaRaDiSiaC
Olmuyor tedavi ben diyorum cabaliyorum olmuyor.
Ne yapmaliyim inanki bilmiyorum
o zaman isin zor be canim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuyor tedavi ben diyorum cabaliyorum olmuyor.
Ne yapmaliyim inanki bilmiyorum
evet evlilikte cinsellik önemlidir.şuan takmasan bile yarın dert olur içine..
ama bunu sen kendi kendine çözemezsin..:26:
eşinde durumun farkınaa varıp gerekirse tedavi olmalı..
Cok tesekkur ederim yorumun icin beyaz kartopu biliyorm 20 dk sonra yine eski halimize doner barisiriz ama.
Bu sorunu cozemiyoruz bir turlu cinsel yonden nasil bebegimi olacak bu bile imkansiz geliyor bana...
Kac ay oldu evleneli ama hala hic bir sey yasayamadim bu beni uzen![]()
Hic olmadi evet 7 aydir evliyiz ama olmadi uzulmem sacma degil degilmi
Evlimiyim bekarmiyim onu bile anlayamadim ben![]()
Zor bir durum.Ama sakın kendini suçlama.
Yanlış anlama ama bence eşin kendi sorununun farkında.
Evlendiğiniz gün,evde olmamak için doğumgününü bahane etmiş gibi geldi bana...
Bu konuyu gözardı edip,alınmasın diye geçiştirme.
Bence açıkça konuşup tedavi olmasını istemelisin.
Hic olmadi evet 7 aydir evliyiz ama olmadi uzulmem sacma degil degilmi
Evlimiyim bekarmiyim onu bile anlayamadim ben![]()
Insallah asariz umudum bu yondeo zaman isin zor be canim...
Sen gercekten cok olumlu guzel yorumlar yapan insana morel veren birisin.Canim bircok ciftin sorunlari oluyor ilk zaman ama bunu aşabilirsiniz.
Buna inan kendini üzme daha fazla.
Evlilikte cinsellik cok önemli ama herseyde degil yani.
Belki eşinde maddi sorunlar yüzünden bu haldedir.
Allahin izni ile durumunuz düzelir siz yeterki birbirinizle bir KÖRDÜGÜM olun.
Esim daha once bu konudan hic bahsetmemisti evlendigimizde anladim sorunun oldugunu.tabiki sacma degil, bu cok büyük bir sorun, evliligin ana temeli cinselliktir olmazsa olmazidir, bosanma sebebidir
ama tabiki öncelikle tedavi olumasi gerekir yada bisekilde adim atmasi , esinin cabalamasi :26:
eger esin bunu önceden biliyorduysa hic evlenmemeliydi , sana büyük haksizlik yapmis oluyor bu durumda![]()
Saçma olur mu hiç cinsellik çok önemlidir evlilikte tedaviden başka seçenek yok gibi:26:
Evlenmeden önce peki eşinizi nasıldı nişanlılık ya da flört dönemlerinde yakınlaşmaya çalışmıyor muydu hiç? Bir arkdaş demiş evlilğin ilk günü de doğum gününe gitmeyi sanki fırsat bilmiş gibi eğer önceden de size uzaksa bu durumunu biliyor bunun farkında olarak evlendi sizinle galiba? Tedaviye filan yanaşmaması da çok ilginç ne yapmayı planlıyormuş böyle ömür boyu kardeş kardeş uyumayı mı?
Yataklarimiz ayirmadik beraber yatiyoruz ama esim cinsel yonde basarisiz olma korkusumu yasiyor bilemiyorum.
Cok kez denedim hadi dedim olmadi...
Acikca konustum simdi bu seferde kirildi iceri gitti...
Iceride yanliz basina oturuyor ne dusunuyor bilmiyorum.
Onun adina da uzuluyorum ama boyle giderse hepten batti balik yan gider moduna girecek diye de korkuyorum
derdiniz bana hic sacma gelmedi.. cinsel sorunlari yuzunden bir cok evlilik bitiyor. Bence aksine cok onemli bir dert.
Ne yatak ayirmazsi? cok ciddi kafgada etseniz, sinirlensenizde kezinlikle yataklari ayirmak gibi, baska odalarda uyumak gibi bir yanlis yapmayin.
evet bencede basariz korkusuyla ve kendisine olan oz guvenini yitirmis olabilir.
ayrica siz doktora gittinizmi? yardim almadinizmi simdiye kadar?
sorununuz neyse elbet cozulur. Korkmayin, hata ona biraz destek vermeye calisin.
Yeteri kadar zaman geçmiş gibi bence net tavizsiz tavrınızı ortaya koyun ciddi ciddi bir konuşun durumu eşinizle tedavi olmasını aksi halde böyle bir evliliğin bir ömür boyu devam edemeyeceğini eninde sonunda çocuk isteyeceğiniz bu durumda iken nasıl çocuk sahibi olabileceğinizden filan bahsedin.
Hiç birlikte olmadınız mı evlendiğinizden beri? Bana göre önemsenmeyecek ufak bir problem değil bu.
Evet evlendigimizden beri birlikte olamadik maalesef.Bende bugun catladim sabrede sabrede sabir tasina dondum gercekten...
Bence haklısınız, evlilik açıkça söylenmemiş olsa da bir takım vaatler üzerine kurulur, madem ortada 7 ay boyunca birlikte olunamayacak bir problem vardı eşinizin evlenmeden önce sizi bilgilendirmiş olması gerekirdi, tedaviye ikna edebilirsiniz umarım.
Umarim problemi kendimde ariyorum ama bulamiyorum problem bende degil biliyorum..
Istekli yaklasiyorum elimden geldigini yapiyorum basliyor ama gerisi gelmiyor...
Tedaviye ikna olur umarim ama o sorunu kabul etmiyor.
Zaten problemde burada basliyor...
Umarim problemi kendimde ariyorum ama bulamiyorum problem bende degil biliyorum..
Istekli yaklasiyorum elimden geldigini yapiyorum basliyor ama gerisi gelmiyor...
Tedaviye ikna olur umarim ama o sorunu kabul etmiyor.
Zaten problemde burada basliyor...