• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim derdim :(

tabiki sacma degil, bu cok büyük bir sorun, evliligin ana temeli cinselliktir olmazsa olmazidir, bosanma sebebidir
ama tabiki öncelikle tedavi olumasi gerekir yada bisekilde adim atmasi , esinin cabalamasi :26:
eger esin bunu önceden biliyorduysa hic evlenmemeliydi , sana büyük haksizlik yapmis oluyor bu durumda :20:

gerçekten öyle midir vayyyy neymiş bu cinsellik ya :26:

Tesekkur ederim arkadasim onerilerin iicin yine tedavi icin ikna etmeye calisacagim umudum var duzelecegimiz yonunda bu boyle gitmez biliyorum.
En kisa surede insallah problemimiz cozulur ...

Rica ederim canim!
Cekindigi icin biraz tedavi olmayi zorlata bilir.
Erkek adam, zoruna gidiyordur.
uzamanlara gore cinselik sorunlar olan cifteler.. evlilikleri zedeleniyor.

Eyer butun cabalarina rahmen o ikna olmazsa, bu durumda senin jinekologa gitmen gereke bilir.
Vajinaniz darsa belki biraz genislete bilirsin. Ama kezinlikle bunu ona soyleme onu ikna edene kadar.
Yoksa beyfendi rahatini hic bozmaya bilir cekindigi icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten öyle midir vayyyy neymiş bu cinsellik ya :26:

tabiki önemli canim, sonucta nicin evleniliyor? bir yuva kurmak icin bebekler gökten zembille inmiyor leyleklerde getirmiyor, evlenince görürsün önemlimi degilmi :ssz:

paradisiac canim bisey dicem ama yanlis anlama yani insan her ihtimali düsünüyor, daha önce böyle sorunlarda gördük derdim varda

esin acaba escinsel olabilir mi, seni paravan olarak kullanmasin :26::25:

Rica ederim canim!
Cekindigi icin biraz tedavi olmayi zorlata bilir.
Erkek adam, zoruna gidiyordur.
uzamanlara gore cinselik sorunlar olan cifteler.. evlilikleri zedeleniyor.

Eyer butun cabalarina rahmen o ikna olmazsa, bu durumda senin jinekologa gitmen gereke bilir.
Vajinaniz darsa belki biraz genislete bilirsin. Ama kezinlikle bunu ona soyleme onu ikna edene kadar.
Yoksa beyfendi rahatini hic bozmaya bilir cekindigi icin.

erkek adamın tedavi zoruna gidiyor ama karısını mutlu edememek ya da evliliğin önemli gerekliliklerinden birini yerine getiremeyince zoruna gitmiyor mu değil mi ya, anlamak güç bu beyleri...

aşk filimleri yada sizi harekete geçircek şeyler izleseniz dicem ayıp olcak ama bi arkadaşta işe yaramış

Son düzenleme:
Ah canim ya umarim esin tedaviyi kabul eder.. Cinsel iliskidir evliligi ayakta tutan bence.. :42:

hafife alinacak bir dert degil seninki de bacim :ssz:

erkek adamın tedavi zoruna gidiyor ama karısını mutlu edememek ya da evliliğin önemli gerekliliklerinden birini yerine getiremeyince zoruna gitmiyor mu değil mi ya, anlamak güç bu beyleri...

Cok dogru!
eskiden insanlar ayiplardi, utanirlardi bu gibi durumlarda. Doktora bile gitmeyen okadar insan varmiski..
Ardik yeni bir cagda yasiyoruz.. eminim artik turkiyede bu sorun kalkdi!
bu yuzden dedim ya, kocasini once ikna etsin..

kizlar kulaga kolay geliyor biz kadinlar.. kizlar icin, ama bence bir erkek icin gercekden zor ve utanc verirci bir durumdur. Hele karisina karsi!

Eminim o kendi icinde ne bunalimlara giriyordur...

Bu arada konu sayibi arkadasim.. siz kac aydir, senedir evlisiniz?

aşk filimleri yada sizi harekete geçircek şeyler izleseniz dicem ayıp olcak ama bi arkadaşta işe yaramış

Yok vala cnm, istek olmayinca adamda hicbir sey ise yaramiyor.

Yazdiklarinin bir kismini bende yasiyorum.
Isteksiz bir koca.
Bende 7aylik evliyim ustelik.
Cilveleselim istiyorum azicik, tepesine cikiyorum, birden bire mutfaga kosuyor.
Neymis, beyfendi susamis.
Nasil asariz bilmiyorum...

Nasil bayanlarda ilk cinsellik psikolojik olarak korkutuyorsa erkeklerde de ayni sorunun yasandigini okumustum. Belki sizi incitmekten de korkuyor olabilir. Bazi erkekler de de bayanin bakire olmasi korkutuyormus. Hatta bu yüzden ilk iliskiden önce zari doktor tarafindan acilmasini isteyen erkeklerde var. Esinle oturup sorunun ne oldugunu cözmeniz en iyisi olacaktir.

Ya benim düşüncem belki çok saçmadır konu sahibinin eşi için demiyorum ama böyle durumlar da hem cinsine ilgi duyduğu için eşine yaklaşamıyormuş gibi geliyor...

Ya benim düşüncem belki çok saçmadır konu sahibinin eşi için demiyorum ama böyle durumlar da hem cinsine ilgi duyduğu için eşine yaklaşamıyormuş gibi geliyor...

Genelde psikolojik sorunlar. Bu düsündügünüz en son neden olabilir diye düsünüyorum. Birde erkek kendini yetersiz hissediyor ve korkuyor olabilir.Belki erkeginde ilk deneyimidir.

Nasil bayanlarda ilk cinsellik psikolojik olarak korkutuyorsa erkeklerde de ayni sorunun yasandigini okumustum. Belki sizi incitmekten de korkuyor olabilir. Bazi erkekler de de bayanin bakire olmasi korkutuyormus. Hatta bu yüzden ilk iliskiden önce zari doktor tarafindan acilmasini isteyen erkeklerde var. Esinle oturup sorunun ne oldugunu cözmeniz en iyisi olacaktir.

ilginc.. insallah bizim basimisa boyle bir sey gelmez..:27: Gerci, kacmazsinda herseye raziyiz:42:

Bazı ınsanlara cok kızıyorum! Bı cogunuz benden buyuksunuz kusura bakmayın ama bu sıtede bı cok kadın bırlıkte olamamaktan vajınsmustan yakınıyo! Kocası anlayıssız olanlara nasıl kızıyoruz dımı neden anlayıs gostermıyolar bırlıkte cozulur sorun dıyoruz! Konu sahıbesı sen esının yanında olmazsan esın bu durumdan kurtulamaz cunku tamamen psıkolojık ha dıyosankı bosanalım ustune gıt soguyun bırbrınızden bosanın! Cınsellık cok onemlı olabılır ama adam omru bıllah bırlkte olamayacak degıl ıyı gunde kotu gunde dedınız evlenırken dmı? O zaman destek olun. Bırazda cılvelı olun

Olabilir tabi ki ama sandığımızdan çok var kendi cinsine ilgi duyan.Yersiz bir düşünce belki benim ki ama iç güdülerim çokta uzak değil gibi geldi.

Olabilir tabi ki ama sandığımızdan çok var kendi cinsine ilgi duyan.Yersiz bir düşünce belki benim ki ama iç güdülerim çokta uzak değil gibi geldi.

sanmiyorum...
esi o gece bir yerlerden........................... bir sey hisedemediginden diyeyim.. farketti sorununu...
bu durumdan yaklasamadida olabilir. Sahsen oyle olmus olsa adam ozaman niye kizla evlensin.

Öyle bir durum söz konusu olsa evlenmez ya da hanimefendiyle göstermelik iliski yasayabilir.....
Canım göstermelik olarak evlenenler de var böyle, konu sahibi için demiyorum yanlış anlaşılmasın sakın konu konuyu açtı sadece.Telsiz diye bir terim var hatta hem bayana hem erkeğe ilgi duyar bunlar.Evlenip cinsellik yaşayamadan boşanan misal kral tv bi sunucusu vardı bilmem hatırlar mısın sırf bu sebepten boşanmıştı.

Back
X