- Konu Sahibi justtmarried
Ben kilomu bilmeyerek bi diyete başladım ama tahmini kilom 69 du.
Sabahları maksimum 2 dilim kepek ekmeği ile kahvaltı,
öğlenleri çorba yemekten az miktar 1-2 kaşıkta pilav yada makarna ekmek yok .
Akşamları ekmeksiz yemek / yada / 1 dilim kepek ekmeği ve bol salata. Arada dondurma falanda yiyordum.
Sanırım bu benim midemi küçültmeme yardımcı oldu. 2-3 haftada kendimde farklılıklar görmeye başladım.
Şimdi daha sıkı bir diyete geçiş yaptım ve midemi küçülttüğüm içinde açlık yaşamıyorum.
Sabahları 2 dilim etimek peynir domates /yada/ 3-4 adet form bisküvi,
öğlenleri 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek /yada/ ekmeksiz çok çok az yemek,
eğer öğlen yoğut ekmek yrsem akşam ekmeksiz çok az yemek öğlen yemek yersem akşam yoğurtlu menü.
Tatlıyı, pilavı makarnayı hamurişini tamamen çıkarttım.
1 ay süre verdim kendime. Bu diyete başlayalı 4 gün oldu 67 kilo ile başladım. Sizce bu şekilde hızlı kilo verebilirmiyim ? İnsan kilo verdiğini gördükçe daha istekli oluyor çünkü. Bu diyetin yeterince işe yarayıp yaramayacığını bilmek istiyorum
Sabahları maksimum 2 dilim kepek ekmeği ile kahvaltı,
öğlenleri çorba yemekten az miktar 1-2 kaşıkta pilav yada makarna ekmek yok .
Akşamları ekmeksiz yemek / yada / 1 dilim kepek ekmeği ve bol salata. Arada dondurma falanda yiyordum.
Sanırım bu benim midemi küçültmeme yardımcı oldu. 2-3 haftada kendimde farklılıklar görmeye başladım.
Şimdi daha sıkı bir diyete geçiş yaptım ve midemi küçülttüğüm içinde açlık yaşamıyorum.
Sabahları 2 dilim etimek peynir domates /yada/ 3-4 adet form bisküvi,
öğlenleri 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek /yada/ ekmeksiz çok çok az yemek,
eğer öğlen yoğut ekmek yrsem akşam ekmeksiz çok az yemek öğlen yemek yersem akşam yoğurtlu menü.
Tatlıyı, pilavı makarnayı hamurişini tamamen çıkarttım.
1 ay süre verdim kendime. Bu diyete başlayalı 4 gün oldu 67 kilo ile başladım. Sizce bu şekilde hızlı kilo verebilirmiyim ? İnsan kilo verdiğini gördükçe daha istekli oluyor çünkü. Bu diyetin yeterince işe yarayıp yaramayacığını bilmek istiyorum