Bu da benim evim bakalım beğenecek misiniz?

pek beğenmedim cok karısık benim bütün evim siyah beyaz

saygı duyuyorum siyah ve beyazı çok severim bende ama üç günlük dünyada ne siyahla içimi karartırım nede beyazı temizlemekle kendimi yorarım.bir tek halım var sadece beyaz her ay halı siliyorum bıktımmm

çok güzelmiş canım eşyaların
Allahım mutlu huzurlu sağlıklı bir şekilde oturmak nasip etsin.

güle güle otur canım.Darısı bizlerin başına bend e evimi şöyle yerleşmiş bir görsem tabi bir de kiralık iyi bir ev bulmam gerekiyor.Ömür boyu yuvanızda mutluluklar dilerim

Oturma odandaki mobilyaları çok beğendim, güle güle otur.
Yalnız ortadaki sehba mı?Üzerindeki dantel büyük durmuş, küçük bişey koysan daha güzel olur diye düşünüyorum.

canım eşyaların çok güzel oturma grubun özellikle ama o örtü gerçekten olmamış koltuklrına yakın renklerde daha küçük bir örtü daha iyi olabilir bence.

cnmm oturma odanı nerden aldın bide fiyatı nedirr mahsuru yoksa ögrenebilirmiyimm

canım bursa inegölden almıştık saloni diye bi mağazaydı hatta internet sitesi var www.saloni.com.tr olması lazım fiyatısa sanırım 2500 ytl falandı ama yanlışda biliyor olabilirim çünkü bütün mobilyalarımın parası bir verilmişti hangisi kaç para bilmiyorum.bu grubun adıda sanırım golfdü.

Güzel döşemişsin canım. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…