Bu da benim evim, buyurmaz mısınız...

teşekkürler canı allah tüm isteyenlere çok daha güzellerini versin inşallah..ben de bayılırdım müstakil evlere rabbim gönlüme göre verdi...

cok hos bır evın var hem satavatlı degıl sade hem cok sık.... huzur verıyor ınsana.... gule gule otur

çok güzel bir ev allah sağlıklı ve mutlu günlerde oturmayı nasip etsin inşallahh

işte tam da hoşuma giden cevap buydu şatavatlı değil ama huzur verici ...beni çok iyi anlamışın canım teşekkkür ederim ...

ben kırşehirde okudum gündayda kaldımmm ah kırşehir ne severim ben minicik şirin şehrimiz...

:)

şimdi evlendim istanbula yerleştim:)

sen galiba evinde baz değişiklikler istiyordun değil mii ben mi yanlış hatrlıyorum yoksaa :/bir iki fikir geldide aklıma:)

aaa şaşırdım valla hakkaten miiii....
beğendike her gittiğimde eşime ayyy kızlara bak ne güzel burda kız kıza ne güzel vakit geçiriyorlardır derdim eşim de hımmm yurt burası kızım parti vermiyolarya burda derdi:))
ev konusunda fikirlerine açığım canım tavsiyelerini merakla bekliyorummmmm...

Güle güle oturun.Evin gerçekten çok güzel,sen de çok zevklisin.
Seçtiğin renkler göz okşuyor.
Yemek masan bu haliyle de güzelmiş.Ayrıca yemek masası ve büfe üstü en uygun aksesuarlarla yerleştirilmiş örnek bir ev bence.
Sadece tekli koltuklarını düz renk krem rengi kumaş ve üzerlerine goblen yastıklarla hayal ettim.
Evinin genel havası ve bahçeye açılması öyle bir hava verdi bana :)
Bir de sehpanı boş bırakmayabilirsin ama tercih senin.Bu haliyle de çok şık evin.

Söylemeyi unuttum,salon halılarına,salona uyumuna bayıldım :)

çok teşekkürler ne güzel sözler bunlar...canım sehpanın üzerine ve masama aslında örtüler almak istiyorum ama karar veremedim nasıl bişeyler olsa diye kaldı öyle ...alıcam ama en kısa zamanda...

Söylemeyi unuttum,salon halılarına,salona uyumuna bayıldım :)
çok teşekkürler canım daha iyileri senin ve tüm isteyenlerin olsun inşallah...

Gule gule oturun cnm.
çok teşekkürler...

Allah agiz tadiyla oturmayi nasib etsin cok güzel evin helede bahcesi harika
canım yakınsan çay içmeye gel bahçede...

çok güzelmiş güle güle oturun inş
teşekkürler canım...

kızlar ilk sayfada evimin mutfağımın fotosu var buraya nasıl bir perde yaptırsam ?istediğim odaya sıcak bi hava katsın..tezgah üzerinde olmaz belki ama diğer pencereme yanlara kanat olsa çok mu sıkıcı olur fikir verin lütfen:44::44::44:

eviniz müstakilmiş ne güzel.eğer mutfakta dışarıdan görünme problrmi yoksa biraz kısa perdeler oluyor onlardan olabilir.yada stor tarzı istediğinizde tplanır ve manzara açılır
diğer ksımlarda çok güzel rahat bi tarzı var.
birde sormak istediğim normal fırından ankastreye geçince nasıl uydurdular okısmı.fazla yıkma dökme oldumu.

canım ben zaten mutfak tezgahımı granit diye sevmediğim için değiştirmeyi düşünüyordum o nedenle tezgah kalkınca ocagı da ankastreye uygun almış oldum bayaa bi kırılma dökülme oldu yani :)
perde konusunda da aşlında evimin yanlarına yeni yeni apartmanlar yapılıyo o açıdan açıp kullanma imkanım pek yok ben aslında oktay ustanın mutfağındaki gibi zebra ve yanlara da çiçekli fonlar istiyorum ama nasıl olur bilemedim zebra için evi karartıyo dediler vazgeçtim..

girişteki salıncağa bayıldımmmmmmmmmmm güle güle oturun huzrula sağlıkla mutlulukla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…