teşekkür ederim canım...canım evin çok güzel güzel günlerde keyifle oturun inşAllah
çok teşekkürler ne güzel sözler bunlar...canım sehpanın üzerine ve masama aslında örtüler almak istiyorum ama karar veremedim nasıl bişeyler olsa diye kaldı öyle ...alıcam ama en kısa zamanda...Güle güle oturun.Evin gerçekten çok güzel,sen de çok zevklisin.
Seçtiğin renkler göz okşuyor.
Yemek masan bu haliyle de güzelmiş.Ayrıca yemek masası ve büfe üstü en uygun aksesuarlarla yerleştirilmiş örnek bir ev bence.
Sadece tekli koltuklarını düz renk krem rengi kumaş ve üzerlerine goblen yastıklarla hayal ettim.
Evinin genel havası ve bahçeye açılması öyle bir hava verdi bana :)
Bir de sehpanı boş bırakmayabilirsin ama tercih senin.Bu haliyle de çok şık evin.
çok teşekkürler canım daha iyileri senin ve tüm isteyenlerin olsun inşallah...Söylemeyi unuttum,salon halılarına,salona uyumuna bayıldım :)
çok teşekkürler...Gule gule oturun cnm.
canım yakınsan çay içmeye gel bahçede...Allah agiz tadiyla oturmayi nasib etsin cok güzel evin helede bahcesi harika
teşekkürler canım...çok güzelmiş güle güle oturun inş
eviniz müstakilmiş ne güzel.eğer mutfakta dışarıdan görünme problrmi yoksa biraz kısa perdeler oluyor onlardan olabilir.yada stor tarzı istediğinizde tplanır ve manzara açılır
diğer ksımlarda çok güzel rahat bi tarzı var.
birde sormak istediğim normal fırından ankastreye geçince nasıl uydurdular okısmı.fazla yıkma dökme oldumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?