Bu da benim evim, buyurmaz mısınız...

çok ferah güle güle oturun sanırım dublex çok severim dublex evleri inş. bizede nasip olur...

inşallah bende evlenene kadar 100 msjımı doldururum da size evimi gösteririm :) bu arada salonun güzelmiş ama ben kahve rengi ya da bej yapmıcam salonumu biraz daha renkli olsun istiyorum

inşallah bende evlenene kadar 100 msjımı doldururum da size evimi gösteririm :) bu arada salonun güzelmiş ama ben kahve rengi ya da bej yapmıcam salonumu biraz daha renkli olsun istiyorum
inşallah canım ben de merakla bekliycem evini...aslında fikir olarak ben de renkli koltuklar falan daha cıvıl cıvıl istiyordum ama kahvenin asaletine dayanamıyorum bayılıyorum bu renge salonda da dinlendirici oluyo..

ufak tefek değişiklikler yaptım daha da var ama resim ekleyemiyorum nedense çok büyük diyo nasıl küçülcek??????????

evine misafir olasım geldi o kadar sıcak bir havası var.. güle güle oturun.

bu da mutfağımın yeni hali buzdolabı değişti,yerler parke oldu,tezgah değişti,ocak fırın davlumbaz ve onların yanına dolap eklendi...

çok hoşmuş cnm evin güle güle oturun...

mutfak dolaplarımız aynı renk modeli de aynı sanırım, bende fırın almayı düşünüyorum da markası ne acaba fırının memnunmusun?

çok hoşmuş cnm evin güle güle oturun...

mutfak dolaplarımız aynı renk modeli de aynı sanırım, bende fırın almayı düşünüyorum da markası ne acaba fırının memnunmusun?

mekappa canım benim setim 3 lü set halinde aldım 1000 tl çok memnunum şimdilik hiç sorun yok ocağı çok kolay temizleniyor cam ocaktan korkuyordum ama şükür hiç korktuğum gibi çıkmadı davluumbazı 600 metreküp çekiyo arçelik misal 450 çekiyordu...fırında da kek vs.herşeyi denedim çok çabuk ve güzel pişiriyo diğer markalara kıyasla hem ucuz hem kaliteli ıcf ve mekappa aynı fabrika ürünüymüş tavsiye üzerine aldım iyiki almışım

teşekkür ederim cnm, bende ıcf ye bakmıştım netten...
şuanki fırınımdan hiç memnun değilim, değiştirmek istiyorum biran önce ıcf ve makeppa alınabilir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…