çok ferah güle güle oturun sanırım dublex çok severim dublex evleri inş. bizede nasip olur...girişim (evim müstakil bu arada)
salonum...
mutfağım
makinama bu resimleri önce yüklemiştim ama 100 msj olmadan yollayamamıştım diğer yerlerini de çekip eklerim kısmetse şimdilik bu kadar
amiin allah isteyen herkese nasib etsin...evet canım dubleks...çok ferah güle güle oturun sanırım dublex çok severim dublex evleri inş. bizede nasip olur...
inşallah canım ben de merakla bekliycem evini...aslında fikir olarak ben de renkli koltuklar falan daha cıvıl cıvıl istiyordum ama kahvenin asaletine dayanamıyorum bayılıyorum bu renge salonda da dinlendirici oluyo..inşallah bende evlenene kadar 100 msjımı doldururum da size evimi gösteririm :) bu arada salonun güzelmiş ama ben kahve rengi ya da bej yapmıcam salonumu biraz daha renkli olsun istiyorum
teşekkürler canım evet eşyalarım zaten 6-7 yıllık yenieri çok daha güzel...müstakil ev geçekten çok rahat allah isteyen herkese versin...evin eşyasından ziyade, en güzeli müstakil olması...
güle güle oturun
çok hoşmuş cnm evin güle güle oturun...
mutfak dolaplarımız aynı renk modeli de aynı sanırım, bende fırın almayı düşünüyorum da markası ne acaba fırının memnunmusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?