Bu da benim evim

evin harikaaa...güle güle huzurla oturun inşallah....

salonun rengide bence çok hoş....eşyalarına en yakışan renk o olur bence....yerimseniben

evin çok güzelmiş balkonuna bayıldım doğrusu o manzarayı gördükten sonra hiç çalışasım yok :a015:

evin çok hoş.Benim eski evime benziyor manzarası.İstanbul sarıyerde ama oldukça benziyor.
Şimdi kendi evmize geçtikk binalara bakıyoruz
Kıymetini bil valla.
İş durumu olsa geçinebileceğimizi bilsem bir gün durmam gelirim oraya.
Kayınibiraderim Bodrumda oranın Garnizon komutanı hep davet eder ama misafircilikle olmuyoki bu iş demi yaa :)

cok sıcacık sıpsırın yasanılası bır yuva olmus
goz yormuyor gereksız ayrıntı yok mutfagında hep kullanıslı seyler var cok sevdım evınızı
Rabbım huzurla yasamanızı nasıp etsın

evde 2 gün önce tadilata giriştik şimdiki halini görmeyin salonun rengini değiştiricez saten boya yapılacak o yüzden önce sıva yapılıyo.Sonra koltukların döşemelerini değiştirmeyi düşünüyoruz.Bide televizyonu çerçeveleyen yanlarda ve üstte rafları olan bi dolap yaptırmayı düşünüyoruz.Mutfağa inen ve yatakodalarına çıkan merdivenlerin girişinede ahşap kolon yapıcaz.
Kızlar dua edin kolay ve çabuk bitsin bunlar da size yeni resimler ekleyeyim...

canm istanbulda oturuyordum.bodruma taşındık.sen merkezde mi oturuyorsun?evin harika bayıldım.benimkide bahçeli ama manzaram yok.güle güle otur.kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım.merkezde oturmuyorum.Türkbükündeyim ben.Sen neresindesin bodrumun.

kızlarrr merhabalar.lolovacım evin çok hoş tatlım allah güle güle sağlıkla huzurla oturmanızı nasip etsin canım....kızlar bu arada bende bodrumda yaşıyorum.evim merkezde :)

eviniz çok güzel ALLAH ım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin ,benim kocişin bir işide
(medikalle beraber) ek olarak ev dekorasyonuyla uğraşıyor ,mutfağın dolapları ve rengi çok hoşuma gitti ,kendi evimiz olduğu zaman bu renk dolaplardan yapmanı istiyorum dedim sositososito,inşallah evimiz için ben neler neler düşünüyorum dedi canım aşkımŞeniz , sende güle güle kullan canım,:Saruboceq:ev sahibi olduğum zaman bende eklicem a.sinşallah senin evin gibi güzel evim olur ,önce sağlık ,huzur versin ALLAHım cümlemize sonra ev ,dimi tatlım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…