Bu da benim evim

sağol canım.ben evlenip buraya gelin geldiğimde evde harşey vardı.Bitek çalışma odasındaki eşyaları ben seçtim.Diğer herşeyi eşim hazırlamış. İnşallah senin daha güzeli olur.Tabiki herşeyden önce huzur önemli olan.

bizde 3 hiç eski durmuyor da sadece klasik biraz ondan sordummm

Bencede klasik. Ben seçmedim zaten. Yemek masasını elimden gelse kapının önüne koyucam :) Bi ara takmıştım beyaza boyattırıcam diye. Şu sıralar salonda bazı değişiklikler yaptık boya vs...bide ahşap objeler koydum biraz daha bişeye benzedi. Salonumun yeni resimlerini koyucam yakında. tv yi kaplayacak bi dolap yaptırıyoruz ben tasarladım o gelince koyucam yeni resim.

gör canım ekledim bilmem beğenir misinn yanlış anlama sakınn ama bak hissettim senin seçmediğiniii

o verandada kahvaltı yapmak ne harikadır offf offf yaz gelsede tatile çıksam ....yada allhım daha çok para versede bende bu verandalı evlerden satın alsam.....=)güle güle otur ....zevkli hatun.....

gör canım ekledim bilmem beğenir misinn yanlış anlama sakınn ama bak hissettim senin seçmediğiniii

ben sadece yemek masası ve büfesini çok sevmiyorum okadar .Koltuklarım çok rahat ve küçük çocuğum olduğu için kullanışlı. Ve turuncu ile bordo renkler birarada çok hoş duruyo.Bizim eşimle tanışma ve evlenme 2 ay sürdüğü için eşyalar filan çok aceleye geldi ama memnunum. Şu sıralar bazı şeyleri değiştiriyoruz zamanla oturacak inşallah evin düzeni filan. Müztakil ev olduğu için ve 2 yaşında bi oğlum olduğu için kıvır zıvırı bitmiyo. Tam yeni bişey yapıyosun çocuk öteki taraftan diğerini bozuyo. Bikaç seneye evi yenilemek zorunda kalıcaz bu gidişle.

o verandada kahvaltı yapmak ne harikadır offf offf yaz gelsede tatile çıksam ....yada allhım daha çok para versede bende bu verandalı evlerden satın alsam.....=)güle güle otur ....zevkli hatun.....
teşekkürler canım. Çok para değilde kısmet işi biraz. Bende bekarken asla hayal etmezdim böyle biyerde yaşayacağımı. Ve eşimde hiç düşünmezdi. Bize hediye sayılır herşey.

ben evini çok beğendimm haika yanlış anlama herkes ister öle bi evde oturmak zamanla değiştirmek istediklerni değiştirirsin zatennn

çok beğendim bende gerçekten..mutfak duvarlarının rengi ,dolaplar.. muhteşem..balkonunuz çok hoş..sıcacık bir ev gibi duruyor..İnşallah güzel günler geçirirsiniz...

Huzur buldum sadece darısı basıma yaza evleniyorum inş..deniz kenarına memleketime gelin gidiyorum ben de ..geri dönmenin heyecanı var..yaza fotolarımı eklerim evimi haziranda yerleştiricem..duvar için bence değişiklik istiyorsan duvar kağıdı dene senin eve yakışır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…