kaç yıllık evlisiniz merak ettimmm
eviniz çok güzel ALLAH ım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin,benim kocişin bir işide
(medikalle beraber) ek olarak ev dekorasyonuyla uğraşıyor ,mutfağın dolapları ve rengi çok hoşuma gitti ,kendi evimiz olduğu zaman bu renk dolaplardan yapmanı istiyorum dedim sositososito,inşallah evimiz için ben neler neler düşünüyorum dedi canım aşkımŞeniz , sende güle güle kullan canım,:Saruboceq:ev sahibi olduğum zaman bende eklicem a.sinşallah senin evin gibi güzel evim olur ,önce sağlık ,huzur versin ALLAHım cümlemize sonra ev ,dimi tatlım yerimseniben
bizde 3 hiç eski durmuyor da sadece klasik biraz ondan sordummm
bizde 3 hiç eski durmuyor da sadece klasik biraz ondan sordummm
gör canım ekledim bilmem beğenir misinn yanlış anlama sakınn ama bak hissettim senin seçmediğiniii
teşekkürler canım. Çok para değilde kısmet işi biraz. Bende bekarken asla hayal etmezdim böyle biyerde yaşayacağımı. Ve eşimde hiç düşünmezdi. Bize hediye sayılır herşey.o verandada kahvaltı yapmak ne harikadır offf offf yaz gelsede tatile çıksam ....yada allhım daha çok para versede bende bu verandalı evlerden satın alsam.....=)güle güle otur ....zevkli hatun.....
teşekkür ederim canım.merkezde oturmuyorum.Türkbükündeyim ben.Sen neresindesin bodrumun.
merhabalar.ben kamelya 62.biz pembepanterle çok ii arkadaşız.isterseniz ortak bir yerde
görüşebiliriz.pembepanter size özel msj attı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?