Bu da benim evim

bodrumda yaşamakmııı
her sene bodruma gelirim 2 aya yakın kaldım bu senede kesinlikle çok ama çok begendiğim bir yer çok severim aşıım bodrumaa
evide çok begendimmmmmmmm

çok güzel eviniz
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
iyi günlerde oturun

manzara cok guzel yaaaaaaaaaa
balkonda vakit geciridim galiba gule gule oturun

oyyy o manzara ne güzel hele hele mutfak yeşil yeşil huzur veriyor Allah agız tadıyla oturmanızı nasip etsinnnn cnmopuyorumnanaktan

Ay dışardaki manzara ne öyle allahım bayıldım süper allahım ne güzel kahvaltı yapılır orda ..ayrıca evinde hoş güle güle otur canım

merhaba lolova öncelikle belirteyim evin çok hoş Allah huzurla ve sağlıkla oturmanızı nasip eylesinyazdıklarından anladığım kadarıyla istanbuldan türkbüküne gelin gelmişsin herhalde.bende doğma büyüme istanbulluyum ve bende senin gibi muğlaya gelin geldim bir bakıma aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım:içelim:

evin manzarası çok güzelmişşş ya..içide öyle tabi güle güle oturun canım..bide bende öyle iki kapılı buzdolabı istiyorum çokta guzel durmuş mutfağında ama hemen bozuluyomuş öyle diyolar amaa işte görüntüsüde beni cezbediyo şimdi sende gördüm yıne gitti kafam buzdolabına sen memnunmusun bundan kafamçokkarıştı

ahh ahh canım evinin manzarası yetger valla ve balkonuna bayıldım dinlenmek ve huzur bulmak için harika biyerr Allah agız tadiyla oturmayı nasip etsinn

evin çok güzel canım..balkonun manzarı harika..heleki bahçeli evin..kapısı falan var merdivenleri çok hoşuma gitti gelesim geldi..mutlulukle huzurla otur ervinde güzel gör inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…