Aynen öyle canım üç-beş tur atsan günlük sporunu tamamlarsın buradakoridorda yürüyüş yapabilirsiniz canım. ve nacizane bi tavsiye . o komidinin üstüne bi tane resim eklesene çok şık durur
canım güle güle otur maşallah diyelim,
bu arada senin mutfağının dolap rengi benim salon koltuklarımdan birinin rengi, ( yani benim salonumda tekli koltukların biri mor biri vişne çürüğü renginde ) bayılıyorum bu renge :))
güle güle otur , salon ve mutfak renklerine bayıldım , koridora hasta oldum. oldum olası sevmişimdir koridorları ama kısmet olmadı koridorlu bir ev
Tekrar güle güle ağız tadı ile otur insallah ..
eviniz cok guzel ozellikle mutfanizin rengine bayildim gulu gule oturun
ben salondaki içinde kırmızı-beyaz-siyah renkler olan halıya bayıldım.temizlemesi kolay mı?birde markasını öğrenebilirmiyim
mutfağın dolabına bayıldım ne kadar şık bir dolabın olmuş...harika güle güle otur ....
Eki Görüntüle 130341 Eki Görüntüle 130342
Yenisini alana kadar şimdilik sehpamın örtüsü bu :))
Ve lanet ettiğim açık renk halım
evet onun da etkisi varniye ya bence çok güzel bana açık renk huzur veriyor sanırım seninki bastıkca renk değiştiriyor ondan sevmedin
günlük odandaki koltukların çok güzel,ama dediğin gibi halın olmamış oraya
en çok kırmızı kanepeleri ve mutfak halını beğendim güle güle oturun
evin çok hoş salonundak halının markası nedir acaba kırmızı siyah beyaz shaggy halı arıyorum
çookk güzelmiş,çok beğendim.
güle güle otur canım evin çok hoş
güle güle otur evin çok hoş ama salon örtülerin pek uymamışş.kahve yerine salon renklerine uyan örtülerle çok daha şık olur bence :)
ağız tatlılığıyla oturman dileğiyle...
ağız tadıyla oturun inş.çok güzel bir ev :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?