Bu da benim fal topiğim olsun :)

Selam kizlar karşılıklı fallasmak isteyen var mi? Eger bakabilecek birisi varsa yukleyecegim bende kahve bakıyorum.

bakarım canım. :) vaktim olduğu sürece karşılıksızda bakarım. sorun değil benim için.
canım kendim için çektiğim kartlar balık burcuyum
1 kupa kraliçesi düz
2adalet ters
3 değnek kraliçesi düz
4 değnek 2lisi düz
5 kupa 10lusu ters
6 tılsım 4lüsü düz
7 tılsım 2lisi ters
8 asılan adam düz
9 tılsım 8lisi ters
10 güç düz

hava grubu bir kadın yüzünden adaletsiz bir durum olmuş. senin aleyhine gelişen bir durum var. şuanda çok duygusal görünüyorsun. kupa kraliçesi seni gösteriyor. duygusal anlar yaşadığın bişeyler olmuş. geleceğe dönük evlenmek güzel bir aile kurmak istediğin görünüyor.yakın gelecekte kaybetme korkusu görünüyor. bu nedenle sıkı sıkıya sarılmışsın önündeki şansa. bir süre bekleme sürecin olacak düşündüğün konuyla ilgili. bu sürenin sonucunda da bütün güç sende olacak. kendini her zamankinden daha güçlü hissedeceksin. :)

bakarım canım. :) vaktim olduğu sürece karşılıksızda bakarım. sorun değil benim için.

Merhaba. İş için çektim bakabilirseniz sevinirim, çalışmıyorum, aslan burcuyum.. Odaklanabildim mi bilmiyorum umarım olmuştur.

1 Kılıç Şovalyesi
2 Ters Gelen Değnek Kralı
3 Ters Gelen Para Ası
4 Ters Gelen Para Dörtlüsü
5 Değnek Kraliçesi
6 Kupa Ası
7 Kupa Beşlisi
8 Ters Gelen Kılıç Beşlisi
9 Ters Gelen Yıkılan Kule
10 Ters Gelen Denge

sağol canım benim yorumuna sağlık

yakın zamanda her yönden sana bolluk ve bereket gelecek. çok mutlu olacaksın. yalnız dikkat et bir hayal kırıklığı yaşayabilirsin. hayatında bazı dengeler bozulabilir. başta dediğim gibi bütün şans senden yana şuanda. fırsatı değerlendireceksin. :)

Ters ters sıkıntılı gibi geliyordu :)
Çok teşekkürler, sanırım bu iş olacak demek. Hayal kırıklığı ne yönden, manevi mi?

Ters ters sıkıntılı gibi geliyordu :)
Çok teşekkürler, sanırım bu iş olacak demek. Hayal kırıklığı ne yönden, manevi mi?
ne yönde bir hayal kırıklığı var bilemiyorum. hayatının her alanında bolluk bereket senden yana olacak. bunu değerlendirmeye bak. dikkatli olmazsan bi anda dengeler değişebilir.

ne yönde bir hayal kırıklığı var bilemiyorum. hayatının her alanında bolluk bereket senden yana olacak. bunu değerlendirmeye bak. dikkatli olmazsan bi anda dengeler değişebilir.

Hayal kırıklıklarından yoruldum ama hayırlısı artık..
Teşekkürler tekrar :)

rica ederim. :) inşallah gönlüne göre olur her şey.

Merhabalar, uygunsanız bakıyorsanız rica etsem? Biraz sıkan aklımı meşgul eden bir konu var karşı cinsle ilgili..

1. Denge
2. Ters Gelen Değnek Şovalyesi

3. Ters Gelen Kupa Altılısı
4. Kılıç Yedilisi
5. Ters Gelen Değnek Altılısı
6. Ters Gelen Kupa Kraliçesi
7. Joker
8. Ters Gelen Para Kralı
9. Kupa Sekizlisi
10. Para Prensi

Sevgili reddmars ;
Benim tarot destem yok. Rica etsem benim için de bakar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…