falımı da koyayım belki bakmak isteyen olur :)
Eki Görüntüle 750128 Eki Görüntüle 750130 Eki Görüntüle 750135 Eki Görüntüle 750131 Eki Görüntüle 750134 Eki Görüntüle 750133 Eki Görüntüle 750136 Eki Görüntüle 750137 Eki Görüntüle 750138
sen dönmüşsünn buralara belliiii bakcam ama biraz iyilesmem lazım
Cnm ortada kocama göz vargözü çıksın kimse pek fena bi göz Bi kuş gördüm ayağında zeytin dalı taşıyor. Bu bence birileriyle aranın bozuk olduğuna ama yakın zamanda barışacağına herşeyin düzeleceğine işaret kuş haneye doğru uçuyo yani karşı taraf barışmak isteyecek. Tabağındaki fal çok karışık bu senin sıkıntılı olduğunu gösterir bu sıkıntılarda bardağın ortasına yakın olduğu için bu sıkıntılar senin kendinle alakalı ama gittikçe karışıklık azaldığı için sıkıntılarından kurtulcaksın inşallah :) bunları belirgin olarak gördüm ha birde bi kadın bi erkek gördüm ama sanki kadın erkeğe tokat atcak gibi bi pozisyon almış bence kadın sensib ve bir erkeğe sinirlenmşsin :) falın bütüne bakcaksak da önceki yorumlarımla ilgili senin barışcağın kişide bu olabilir :)
Tabağa bakınca da yavrusunun üstüne doğru onu uzanıp onu koruyan bir hayvan var ne olduğunu çıkaramadım ama bu sanırım anne baban veya kimse artık birinin seni koruyup kolladığını gösterir. Sonra 4-5 kişilik bi kalabalık gördüm bunun yorumu klasik ya misafir gelcek ya da sen birileriyle buluşcaksın
Jado dönmüşsün yine buralara bir hoş geldin demeden geçmeyim dedim
Jado hosgeldin fallarina hasret kaldimm :)))))) ilk acilimlarindan bana da bakarmisin musait olursan cok sevinirim :)) ben esmerim o da kumral bakalim kartlarin ne diyo simdiden yuregine saglik bakmazsan da saglik olsun yine de hosgeldin :)
hoşbuldum canım :) ailemin yanındayım ve iskambillerimi getirmedim canım uzun süredir de iskambil açılımı yapmadım birilerine kızgınlığım yüzünden. burda var mı iskambil bilmiyorum bi bakarım varsa başlayabilirim belki iskamibile de :) ama ben de fal isterim hee :)
Eki Görüntüle 751233 Eki Görüntüle 751229 Eki Görüntüle 751230 Eki Görüntüle 751228 Eki Görüntüle 751231 Eki Görüntüle 751232 Eki Görüntüle 751234
falıma bakanların falına bakabilirim :)
aaa jado dönmüşsüüüüün
istediğin büyük bişey var senin bayadır istiyomuşsun gibi.olucak vede o kadar az ki zamanı hemen desem yeri.sen biriyle el ele tutuşmuşsun 3 arkadaşınız yanına gidiyosunuz.çok mutlusun orda eğleniyosun çok güzel vakit geçiriceksin.birinin çok büyük bi gözü çıkmış sana karşı dikkat et etkilicek bişeyler yapabilir bu çünkü.bir sürü yol görüyorum ben sana birde bir sürü insanla konuşmaların var hep kalabalık çevren ama kötü değiller.bide biriyle bi tartışman olucak ama sen haklısın.zaten laflarınlada eziyosun karşı tarafı ben haklıyım kimsin modunda:))
sedacım hoşbulduk ilk seni aradı gözlerim, sen de hoşgeldin
evet döndüm :) teşekkür ederim canım yorumun için :)
ahh ahh naparsın okul öncesi öğretmenlerinin genel sorunudur o, her zaman kendilerini haklı görürler hehe
falını koy tatlım ben de sana bakayım :)
jado bakarsan çok sevinirim
Eki Görüntüle 751233 Eki Görüntüle 751229 Eki Görüntüle 751230 Eki Görüntüle 751228 Eki Görüntüle 751231 Eki Görüntüle 751232 Eki Görüntüle 751234
falıma bakanların falına bakabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?