Bu da benim fal topiğim olsun :)

Cnm ortada kocama göz var gözü çıksın kimse pek fena bi göz Bi kuş gördüm ayağında zeytin dalı taşıyor. Bu bence birileriyle aranın bozuk olduğuna ama yakın zamanda barışacağına herşeyin düzeleceğine işaret kuş haneye doğru uçuyo yani karşı taraf barışmak isteyecek. Tabağındaki fal çok karışık bu senin sıkıntılı olduğunu gösterir bu sıkıntılarda bardağın ortasına yakın olduğu için bu sıkıntılar senin kendinle alakalı ama gittikçe karışıklık azaldığı için sıkıntılarından kurtulcaksın inşallah :) bunları belirgin olarak gördüm ha birde bi kadın bi erkek gördüm ama sanki kadın erkeğe tokat atcak gibi bi pozisyon almış bence kadın sensib ve bir erkeğe sinirlenmşsin :) falın bütüne bakcaksak da önceki yorumlarımla ilgili senin barışcağın kişide bu olabilir :)

Tabağa bakınca da yavrusunun üstüne doğru onu uzanıp onu koruyan bir hayvan var ne olduğunu çıkaramadım ama bu sanırım anne baban veya kimse artık birinin seni koruyup kolladığını gösterir. Sonra 4-5 kişilik bi kalabalık gördüm bunun yorumu klasik ya misafir gelcek ya da sen birileriyle buluşcaksın

teşekkür ederim :) ortada sıkıntı stres ve sinir varsa kesin benimdir zaten

fallasmaya baslayınca toparlanırız herhalde =))

Jado dönmüşsün yine buralara bir hoş geldin demeden geçmeyim dedim

Jado hosgeldin fallarina hasret kaldimm :)))))) ilk acilimlarindan bana da bakarmisin musait olursan cok sevinirim :)) ben esmerim o da kumral bakalim kartlarin ne diyo simdiden yuregine saglik bakmazsan da saglik olsun yine de hosgeldin :)

Jado hosgeldin fallarina hasret kaldimm :)))))) ilk acilimlarindan bana da bakarmisin musait olursan cok sevinirim :)) ben esmerim o da kumral bakalim kartlarin ne diyo simdiden yuregine saglik bakmazsan da saglik olsun yine de hosgeldin :)

hoşbuldum canım :) ailemin yanındayım ve iskambillerimi getirmedim canım uzun süredir de iskambil açılımı yapmadım birilerine kızgınlığım yüzünden. burda var mı iskambil bilmiyorum bi bakarım varsa başlayabilirim belki iskamibile de :) ama ben de fal isterim hee :)

hadi bakalim beklerim bende fazla bilgim yok ama denerim :)))

aaa jado dönmüşsüüüüün
istediğin büyük bişey var senin bayadır istiyomuşsun gibi.olucak vede o kadar az ki zamanı hemen desem yeri.sen biriyle el ele tutuşmuşsun 3 arkadaşınız yanına gidiyosunuz.çok mutlusun orda eğleniyosun çok güzel vakit geçiriceksin.birinin çok büyük bi gözü çıkmış sana karşı dikkat et etkilicek bişeyler yapabilir bu çünkü.bir sürü yol görüyorum ben sana birde bir sürü insanla konuşmaların var hep kalabalık çevren ama kötü değiller.bide biriyle bi tartışman olucak ama sen haklısın.zaten laflarınlada eziyosun karşı tarafı ben haklıyım kimsin modunda:))

evet döndüm :) teşekkür ederim canım yorumun için :)
ahh ahh naparsın okul öncesi öğretmenlerinin genel sorunudur o, her zaman kendilerini haklı görürler hehe
falını koy tatlım ben de sana bakayım :)

kahve içince koyiyim canım zaten yine depresyonlardayım hehe:)

jado bakarsan çok sevinirim

Biraz bulanık çıkmış canım fotoğraflar
Üç ayrı yol mu desem kişi mi desem öyle bişey var ama sanki bunlar üç ayrı erkek. Üçü de birbirinden iyi insanlar. Ama ikisi bazen bazı konularda kendileriyle çelişiyorlar. Biri ise her zaman aynı duruşa sahip ve kafasında büyük bir kalp çıkmış. İlk ikisinin ayaklarına bağ olmuş bazı şeyler var diğeri rahat hareket edebilen sorunsuz biri. Sanki sen bu üçü arasında kalmış hepsini birden gözlemliyorsun. Ve diğerlerinden daha üstün olan kişi sana en uzakta kalan kişi olmuş.
Sürekli vıdı vıdı eden bir kadın var. Toplu bir kadın ve saçlarını toplayan biri. Bu kişiye seninle ilgili güzel bir haber ulaşıyor ama bu kadın çarptırıyor olayları sürekli. Çok cin fikirli ve kindar bir insan bu. Ama sözlerine bakarsan kanatsız bir melek gibi davranıyor.
Canım üç vakti var bişeye canın sıkılacak. Çok aşırı üzüleceğin bir şey değil aslında ama içten içe üzülüyorsun bu duruma.
Bir kavuşma var canım. Uzun zamandır düşündüğün bir buluşma bu ama şartlar bir türlü el vermemiş yakın zamanda gerçekleşiyor bu buluşma.
İki kişi karşılıklı oturmuş güzel ve temiz bir sevgi var aralarında. Çok mutlu görünüyorlar.
Bu başka bir olay diğerinden. Byük bir kalp çıkmış çok büyük bir aşk. Ama hüsrana uğramış bir aşk bu. Büyük bir kırıklık görünüyor. Bu aşkın karşısında boyun eğmiş bir insan var. Yıkılmış bir şeyler varsa eğer güzel kıvılcımlarla tekrar minik de olsa bir sevgi doğmuş küllerinden.
Dileğin biraz zaman istiyor ama sana güzel bir adım atılacak bu konu hakkında. Sağlam ve güzel bir adım. Seni mutlu edecek.
Tabağında hamile bir kadın gördüm canım. Haneden dışarıya çıkmış olan biri. Bu kişiden bir haber geliyor ama haber pek güzel görünmüyor. Evlilik hayatında mutsuz sanırım bu kişi. Ve haneden bir bayan çok düşünmüş bu kişiyi. Kendi kendine çok dert yapmış.
Hane dışından dedikodu yapan iki kişi görünüyor birinin gözlükleri var.
Hanedeki sıkıntıları atmanız an meselesi güzel olaylar ardı ardına geliyor ve sizi rahatlatıyor.

jadooo için biraz daha rahatlamış. sıkıntılarını atmış gözüküyorsun. zihninde ne kadar çok şey var. sanırım kalabalık bir yere gideceksin.ya da sizin ev kalabalık. sürekli gelen giden birileri var.2 li konuşmalar var. iki kişi güçlerini birleştirmiş birisine karşı kendilerini savunuyorlar.uzun boylu bir adam var. birisinin arkasından uzaklara doğru bakıyor.bir horozun var. güzel kısmettir. sabah aydınığına doğru güzel bir haber alacaksın. dilek tuttuysan dileğin gerçekleşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…