Bu da benim fal topiğim olsun :)

bnm falımada bakarmısınız lütfen

Eklentiler

• IMG_20141116_001841.webp
    224,9 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20141116_001849.webp
    143,5 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20141116_001838.webp
    246,9 KB · Görüntüleme: 78
kızlar fallaşalım mı falıma bakanlara tarot yada katina bakıyorum

Eklentiler

• DSC05967.webp
    248,9 KB · Görüntüleme: 96
  • DSC05968.webp
    83 KB · Görüntüleme: 90
  • DSC05969.webp
    152,6 KB · Görüntüleme: 86
  • DSC05970.webp
    186,7 KB · Görüntüleme: 89
  • DSC05971.webp
    95,2 KB · Görüntüleme: 95
  • DSC05972.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 80
  • DSC05973.webp
    121,4 KB · Görüntüleme: 82
kızlar fallaşalım mı falıma bakanlara tarot yada katina bakıyorum
içini çok karartmışsın canım.göz yaşların var. iri gögüslü kalçalı bir kadın var. çok düşünceli bir adamı düşünüyor gibi. elinde de birşeylerle uğraşıyor. bu kadının arkasında da bir adam var . kadına doğru bakıyor ama birşey yapmıyor. üst üste insanlar binmiş. dedikodun yapılıyor. ceylan gibi güzel bir hayvan var. başını yukarı kaldırmış. etrafına bakınıyor. 3 vakte kadar kocaman kese gibi bir şey geliyor sana. tabakta da kapkara kafası vücudu yuvarlak biri var. böcek gibi çıkmış. birinin üstüne binmiş bir kişi var. Iki dileğin var. İkisi de gerçekleşecek. bunları görebildim canım.
bana tarot ve katina bakar mısın.

canım çok yorgunum sonra baksam olur mu

canım fal bakıcam sana saç ten göz rengini bucunu yazarmısın merak ettiğin birşey varsa da sorabilirsin
canım boğa burcuyum, kumralım, koyu kestane saçlarım var, ela gözlüyüm. o ise ikizler burcu, koyu kestane saçları var, teni esmer, kahve rengi gözlü.
tarot bakarsan hayatımda ne gibi gelişmeler olacak. kartlarıda yazarsan sevinirim. :)

Yaaa biri bana da fal baksın lütfeeeen:) çok kısacık sorum olcak valla uzun uzun bişey anlatmaya gerek yok :) çok dua ederim bakana:)

tarot yorumun: canım yeni bir ilişkiye başlamışsın yada karar verme aşamasındasın. sanırım karşında birden fazla seçenek var ve sen aslında bunların hiçbirine çok özel hisler beslemiyorsun. yani işte bu diyeceğin kişiler değiller. bunlardan biri su grubu sanırım bundan bir teklif almışsın. yakında görüşmeniz olacak. birde bazı kişilerle karşı karşıya gelmekten çekiniyorsun. yani bu hayatına biri girerse yahut hayatına girecek kişinin bir özelliğinden dolayı çevrenin yahut ailenin onu kabullenmemesinden çekinmen olabilir.sorduğun çocuk utangaç biri sanırım ve şimdiye kadar bahsettiğim kişi değil.hava grubu bir erkek çıktı falında sorduğun çocuk olsa gerek o senin için 2. planda kalabilir kendini geri plana atıyor pek girişken değil galiba.etrafında hava grubu bir kadın var bu kadın çok yetenekli biri sen ona anlatmadan senin ne düşündüğünü hissedebiliyor zihin okuma konusunda iyi biri.yaşça senden büyük ondan birşeyler öğrenebilirsin.şimdi maddi anlamda zorlanıyormusun bilmiyorum fakat bir dönem biraz sıkıntı çekip sonrasında rahatlayacaksın bu senin iş seçiminden kaynaklanabilir.
1 yıldız düz
2 kupa 7lisi düz
3 kupa 5lisi ters
4 değnek 6lısı ters
5 kupa prensi düz
6 kupa şovalyesi düz
7 kılıç prensi ters
8 kılıç kraliçesi düz
9 tılsım 5lii ters
10 TILSIM8LİSİ DÜZ

canım müsaitsen sende bana tarot bakarmısın

canım sen kartları yaz bakarım. bana da katina bakar mısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…