Bu da benim fal topiğim olsun :)

jadaloz bende istemiştim banada bakar mısıın ben beyaz tenliyim o buğday tenli lütfeeen :)

evlilik görünüyor sana, aşk evliliği :) sen biraz temkinlisin sevgiline karşı. kalbini sevgini tamamen vermemişsin ona. o da aslında biraz bu şekilde davranmış görünüyor. şu sıralar ailesine yönelik bir görüşme düşünüyor sonu evlilik olan bir görüşme :)

teşekkür ederim canım :) nişanlıyım ben

biz ayrıyız bebeğim ya :/ tekrar barışma fln görüyo musun yani ben onu kastetmiştim :) bide o başka bi şehirde artık ben başka şehirde işe başladı o ama ben okuyorum hala.sence bu durum nolur görüşme falan var mı yakın zamanda ne diyosun?

Hiç anlamam esasen, ama deneyeceğim:
Sevgili _Jadaloz_ ; (moda gireyim dedim, hahah. )
*Olmasını çok istediğin birşey var, sanırım aşk hayatınla alakalı. Bu isteğine kavuşacaksın, belki ufak tefek sıkıntıların olabilir ama sonuç olarak kavuşacak, kavuşmanla birlikte de mutlu olacaksın; için içine sığmayacak.
*Sırtı dönük bir kedi görüyorum, büyükçe de bir kedi. bunu nankörlüğe yordum. Biri nankörlük yapmış sana; ya da yapacak, senin için sıradan olmayan biri bu.
*Falın çok ferah geldi bana, bakınca sıkılmadı içim hiç. Sevdiğin; sevgilin var sanırım. Böyle fincanın farklı kısımlarında hep karşı karşıyasınız, sarmaş dolaşsınız. Güzel bi ilişkin var, önü açık. Şimdilik bi problem yok gibi.
*Güzel bir kuş görüyorum; yola çıkmış sana doğru gelen güzel bir haberin var.
*Sen birine bir konuda yardım etmişsin, ya da edeceksin. Bu yardım ilerde sana olumlu şekilde dönecek. :))
*Sanki önüne 3 yol çıkmış; ya da 3 amacın var hayatta, birini yerine getirmişsin. Biri biraz sıkıntılı, ama olacak. Birinin olmasına da az kalmış, sorunsuz olacak.

_____Bu kadar. =))

kalplerinizin ayrılığı ondan demek ki. ama evlilik çıktı kartlarınızda. belki bu barışacaksınız diye yorumlanabilir

kalplerinizin ayrılığı ondan demek ki. ama evlilik çıktı kartlarınızda. belki bu barışacaksınız diye yorumlanabilir

inşallah canım bakalım kısmet artık :) peki yakın zamanda bi barışma konuşma görüşme vs görüyo musun? çok soru sordum ama affet :)

tmm küsmüyorum ben esmerim işte saçlarım siyah ama buğday tenliyim öyle çikolata esmer değilm:)) oda esmer ama ayrıyız şimdi

canım onun gönlü hala sende. seninki de onda. senin bir görüşme talebin olabilir. ama o zamana bırakma taraftarı. esmer bi bayan var. (benim açtığım fallarda genelde çıkıyor esmer bayan, çok kafana takma :) ) bu bayanın arkadaşına yakınlaşma düşüncesi var gibi görnüyor. ama erkek yüz vermiyor

bence gayet güzel bakmışsın canım :) nişanlımla cuma günü kavuşuyorum inşallah onun mutluluğudur

ayy bişey diyimi cadaloz vallada var öyle esmer bayan hemde 1 değil 2 tane o yüzden ayrıldık bizde konumu okuduysan bilirsin ayyy off ya eğer fazla olmamış olursam ondan bekleyim dimi ilk adımı aldatmış mı peki sende çıktımı öle bişi

inşallah canım bakalım kısmet artık :) peki yakın zamanda bi barışma konuşma görüşme vs görüyo musun? çok soru sordum ama affet :)

şu an çıkan kartları bile hatırlamıyorum çok fal açtım unuttum hepsini, zaten zaman konusunda yorumu zaman kartı çıkarsa yapabilirim diğer türlü bişey diyemem :) inşallah yakın bir zamanda olur :)

okumadım canım bilmiyorum durumu. talepler esmer bayandan çıkmıştı falda. erkek takmıyor onu, kalbi sende. aldatmış mı bilemem kartlarda masum görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…