jadaloz bende istemiştim banada bakar mısıın ben beyaz tenliyim o buğday tenli lütfeeen :)
bende istiyorum küscem şimdiii
canım faldan çok anlamam ama sanki bişeyi çok çok istemişsin yani dua etmişsin olsun diye gibi gördüm.bide geçmişten gelen bi kapı var sana bu eski erkek arkadaşındır belki bilmiyorum tekrar barışma konuşma vs olabilir.ama geçmişinde üzüldüğün bişeyle ilgili yani bu tekrar gündeme gelicek ama geçmişte çok üzüldüğün bişey gibi geldi sonu aydınlığa çıkıyo gibi ama.bide bi kız var uzun boylu böyle onla bi tartışman var gibi bu kadar :)
ne gibi bir sorun çıkmış canım.
evlilik görünüyor sana, aşk evliliği :) sen biraz temkinlisin sevgiline karşı. kalbini sevgini tamamen vermemişsin ona. o da aslında biraz bu şekilde davranmış görünüyor. şu sıralar ailesine yönelik bir görüşme düşünüyor sonu evlilik olan bir görüşme :)
küsme bugün bakıyorum isteyenlere :) tenleri yazarsan açarım
biz ayrıyız bebeğim ya :/ tekrar barışma fln görüyo musun yani ben onu kastetmiştim :) bide o başka bi şehirde artık ben başka şehirde işe başladı o ama ben okuyorum hala.sence bu durum nolur görüşme falan var mı yakın zamanda ne diyosun?
kalplerinizin ayrılığı ondan demek ki. ama evlilik çıktı kartlarınızda. belki bu barışacaksınız diye yorumlanabilir
tmm küsmüyorumben esmerim işte saçlarım siyah ama buğday tenliyim öyle çikolata esmer değilm:)) oda esmer ama ayrıyız şimdi
Hiç anlamam esasen, ama deneyeceğim:
Sevgili _Jadaloz_ ; (moda gireyim dedim, hahah.)
*Olmasını çok istediğin birşey var, sanırım aşk hayatınla alakalı. Bu isteğine kavuşacaksın, belki ufak tefek sıkıntıların olabilir ama sonuç olarak kavuşacak, kavuşmanla birlikte de mutlu olacaksın; için içine sığmayacak.
*Sırtı dönük bir kedi görüyorum, büyükçe de bir kedi. bunu nankörlüğe yordum. Biri nankörlük yapmış sana; ya da yapacak, senin için sıradan olmayan biri bu.
*Falın çok ferah geldi bana, bakınca sıkılmadı içim hiç. Sevdiğin; sevgilin var sanırım. Böyle fincanın farklı kısımlarında hep karşı karşıyasınız, sarmaş dolaşsınız. Güzel bi ilişkin var, önü açık. Şimdilik bi problem yok gibi.
*Güzel bir kuş görüyorum; yola çıkmış sana doğru gelen güzel bir haberin var.
*Sen birine bir konuda yardım etmişsin, ya da edeceksin. Bu yardım ilerde sana olumlu şekilde dönecek. :))
*Sanki önüne 3 yol çıkmış; ya da 3 amacın var hayatta, birini yerine getirmişsin. Biri biraz sıkıntılı, ama olacak. Birinin olmasına da az kalmış, sorunsuz olacak.
_____Bu kadar. =))
bence gayet güzel bakmışsın canım :) nişanlımla cuma günü kavuşuyorum inşallah onun mutluluğudur
canım onun gönlü hala sende. seninki de onda. senin bir görüşme talebin olabilir. ama o zamana bırakma taraftarı. esmer bi bayan var. (benim açtığım fallarda genelde çıkıyor esmer bayan, çok kafana takma :) ) bu bayanın arkadaşına yakınlaşma düşüncesi var gibi görnüyor. ama erkek yüz vermiyor
inşallah canım bakalım kısmet artık :) peki yakın zamanda bi barışma konuşma görüşme vs görüyo musun? çok soru sordum ama affet :)
ayy bişey diyimi cadaloz vallada var öyle esmer bayan hemde 1 değil 2 tane o yüzden ayrıldık bizdekonumu okuduysan bilirsin ayyy off ya eğer fazla olmamış olursam ondan bekleyim dimi ilk adımı aldatmış mı peki sende çıktımı öle bişi
okumadım canım bilmiyorum durumu. talepler esmer bayandan çıkmıştı falda. erkek takmıyor onu, kalbi sende. aldatmış mı bilemem kartlarda masum görünüyor
kimsecikler yok mu bugün
bana tekrardan bakabilirsin mesela istiosan hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?