Bu da benim fal topiğim olsun :)

ya keşke tarot bakan olsa şöyle kariyer falan filan

aynı kartı alıyorum kumralla buğdaya sorun yok :)

ceylin, sana yazmayı unutmuşum sana yakınlaşıyordu sanırım hatırlamıyorum, başka biri olsaydı başkasına derdim

aa kime yelken açıcam acaba yeni biriyle mi tanışıcam acaba belki benim için daha hayırlı olsun yeni biri:)) hehehe sağol jadoom

bana bakmayı deneyerek öğrenebilirsin belki benim enerjim süper hahahahahhaha :

çok sıkıcı ya denedim onu da, kartları aç sonra kitaptan tek tek oku puuff sıkılıyorum kız :) bakınca kendim yorumlamam lazım, ama bişey anlamıyorum

jado içim daralıyor. aklım iyice karıştı. bana tekrar iskambil açar mısın ? çok oluyorum biliyorum. senin falına bana iyi geliyor. ben kumral, o açık kumral.

nerdesiniz kızlar gözlerim yollarda kaldı :) reddmars açıcam şimdi falını, fincanımı yüklerim birazdan yorumlarını da beklerim :)

jado içim daralıyor. aklım iyice karıştı. bana tekrar iskambil açar mısın ? çok oluyorum biliyorum. senin falına bana iyi geliyor. ben kumral, o açık kumral.

sorun çıkaran bir teklif söz konusu arkadaşlık meselesi sanırım bu. umarım yeni bişey değildir.
tüm detaylar senin tarafında çıktı canım. erkek yönünden pek bişey yok. sen onu düşünüyorsun, ondan güzel bir teklif gelse, ciddiye dönüşse ilişkimiz diye düşünüyorsun. o kendi halinde çıktı, bencilce...

canım 2 tane kalp var bunlar sizsiniz E harfi var bu E harfinin yanında zaman çıkmış 6 ay gibi bir şey 6 ay sonunda E harfiyle güzel bir şey yaşayacaksın.Ayrıca yolun var yakın bir zamanda bu yolun sonunda da E harfiyle buluşma çıkmış
hadi bana bak
ben:kumral
sevgilim:beyazz

6 ay mı, kız bi falcıya gitmiştim o da mart ayında evlenmeyi mi düşünüyorsunuz demişti. 6 ay sonrası mart ayına denk geliyo
hadi hayırlısı :)

evlilik teklifi çıktı yine kestiğim kartlarda. hehe açılımda da iki tane teklif kartı çıktı :) ikinizin de çok istediği bir konuda bu teklif. karşılıklı arzularınız konuşacak ve siz susacaksınız diyerek edebiyat da yapayım azıcık :) bi de esmer bir erkek çıktı sana yakın. ne işi var bilemedim

6 ay hissettim bende rakam 6 yı andırıyorduda :) hayırlısı
bende çözemedim o esmer erkeği ya allah allah bugün staja basladım ordanmı acaabaa sevgilim paso soruyo ortamı nasıl diye ama değiştirmeyi düşünüyorum ilk günden o kadar yorucu.....

hayırlısı canım, neydi senin bölüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…