kumral değil buğdaaay buğdaay yanlış yazmışım:))
ya keşke tarot bakan olsa şöyle kariyer falan filan
demi :) nişanlım bana almış tarot kartları ama incelemedim. çok kart var kim öğrencek onları :)
aynı kartı alıyorum kumralla buğdaya sorun yok :)
ceylin, sana yazmayı unutmuşum sana yakınlaşıyordu sanırım hatırlamıyorum, başka biri olsaydı başkasına derdim
bana bakmayı deneyerek öğrenebilirsin belki benim enerjim süper hahahahahhaha:
çok sıkıcı ya denedim onu da, kartları aç sonra kitaptan tek tek oku puuff sıkılıyorum kız :) bakınca kendim yorumlamam lazım, ama bişey anlamıyorum
slm herkese jadlozcum bana iskambil acabilirmisin ben acık tanlıyım eşim esmer
jado içim daralıyor. aklım iyice karıştı. bana tekrar iskambil açar mısın ? çok oluyorum biliyorum. senin falına bana iyi geliyor. ben kumral, o açık kumral.
Kizlarr burda kim fala bakiyor :26:
canım 2 tane kalp var bunlar sizsiniz E harfi var bu E harfinin yanında zaman çıkmış 6 ay gibi bir şey 6 ay sonunda E harfiyle güzel bir şey yaşayacaksın.Ayrıca yolun var yakın bir zamanda bu yolun sonunda da E harfiyle buluşma çıkmış
canım 2 tane kalp var bunlar sizsiniz E harfi var bu E harfinin yanında zaman çıkmış 6 ay gibi bir şey 6 ay sonunda E harfiyle güzel bir şey yaşayacaksın.Ayrıca yolun var yakın bir zamanda bu yolun sonunda da E harfiyle buluşma çıkmış
hadi bana bak
ben:kumral
sevgilim:beyazz
6 ay mı, kız bi falcıya gitmiştim o da mart ayında evlenmeyi mi düşünüyorsunuz demişti. 6 ay sonrası mart ayına denk geliyo
hadi hayırlısı :)
evlilik teklifi çıktı yine kestiğim kartlarda. hehe açılımda da iki tane teklif kartı çıktı :) ikinizin de çok istediği bir konuda bu teklif. karşılıklı arzularınız konuşacak ve siz susacaksınız diyerek edebiyat da yapayım azıcık :) bi de esmer bir erkek çıktı sana yakın. ne işi var bilemedim
6 ay hissettim bende rakam 6 yı andırıyorduda :) hayırlısı
bende çözemedim o esmer erkeği ya allah allah bugün staja basladım ordanmı acaabaa sevgilim paso soruyo ortamı nasıl diyeama değiştirmeyi düşünüyorum ilk günden o kadar yorucu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?