Bu da benim fal topiğim olsun :)

falıma bakan arkadaşlarıma teşekkür ederim
isterlerse kendilerinin ve sevgililerinin ten renklerini yazabilirler iskambil açabilirim KARARSIZZ ve daria_

jado senden iskambil falı istesem. ayıp etmiş olur muyum ? biliyorum hep senden istiyorum. kusura bakma. ben kumral, o açık kumral.

Son düzenleme:
kızlar dün gelemedim bugün cevap yazıcam kesin.

falıma bakan arkadaşlarıma teşekkür ederim
isterlerse kendilerinin ve sevgililerinin ten renklerini yazabilirler iskambil açabilirim KARARSIZZ ve daria_

bana normal iskambil açamaz mısın? öyle ne var ne yok bi baksan?

sana baktm yorumum: üzerinden fazla zaman geçmeyen bir durum var ufak bi tartışma sanırım aile içinde bu çünkü 2farklı aile gördüm.bu tartışmadan yada durumdan uzak tutmak istediğin bir kalp var ve yavaş yavaş ferahlamaya başlamış hem ortam yumuşamıış hemde aklındakiler daha net gibi bence kafandakilere biraz daha zaman ver öyle harekete geç.bir haberin var iki dağın ya da ormanlık bir yolun yakınında oturan birinden.sana yakın gözüken isminde b soyadında a harfi olan birivar dikkat et arkadaşınmış gibi gözüküp senin fikirlerini değiştirmeye çalışıo sanki 2 kez şaka yollu düşündüğünü belli etmiş gibi.birde yüzü atatürkün yüzüne benzeyen biri var ondan uzayan yol iyi bi yol ama daha zamanı var sonu 1829 olan resmi ters cevir görüceksin.iki adamın tartışması arasnda kalıcaksın yüzü uzun burnu kalkık bi adam bi tanesi,öbürünün yüzünü seçemedim.dolaylı yoldan bir para var daha vakti var.iki üç haberin var dikkatli ol karar vermen gereken şeyler olabilir.tabağındada bir elbise var ama sen onu giydiğinde aklını çelmeye çalışacak isminde L harfi olan biri var dikkat et.

daria banada bakarmısın ama fincanı yükleyince :) evde kahve bitti kahve yapamıyorumda

jadaloz ocağına düstüm bana musait olduğunda iskambil bakıver lütfen
ben:kumral
sevgilim:beyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…