Olsun canım. Evliyim ama ayrıyım eşim ayrı eve çıkmadığından. Bu garip başörtülü kişiyle konuşmam olumsuzsa kaynanam olabilir. Kendisi çarşaflı.
KONUŞTUGUN KADIN KAYIN VALİDENMİ BİLMİYORUM AMA COK KIZGINSIN ONA PARMAGINI SALLIYORSUN SANKİ BANA BAK GİBİLERİNDEN FALAN AMA EV BARİZ VAR BELKİDE BARIŞIYORSUNUZDUR EV COK HUZURLU YANI YADA SEN YENİ EV ALACAKSIN CNM
KONUŞTUGUN KADIN KAYIN VALİDENMİ BİLMİYORUM AMA COK KIZGINSIN ONA PARMAGINI SALLIYORSUN SANKİ BANA BAK GİBİLERİNDEN FALAN AMA EV BARİZ VAR BELKİDE BARIŞIYORSUNUZDUR EV COK HUZURLU YANI YADA SEN YENİ EV ALACAKSIN CNM
İnşallah canım. Sağol.
jado kahve falıma bakar mısın ?
falıma bakan arkadaşlarıma teşekkür ederim
isterlerse kendilerinin ve sevgililerinin ten renklerini yazabilirler iskambil açabilirim KARARSIZZ ve daria_[/QUO
BİŞE DEĞİL CNM:)BEN BUĞDAY TENLİ O ESMER BAKALIM KARTLAR NE DİYECEK ŞİMDİ
falıma bakan arkadaşlarıma teşekkür ederim
isterlerse kendilerinin ve sevgililerinin ten renklerini yazabilirler iskambil açabilirim KARARSIZZ ve daria_
Benim falıma da bakın ne olur?
Benim de falıma bakabilir misiniz? Bir karar vermem gerekiyor......
Eki Görüntüle 513815 Eki Görüntüle 513817 Eki Görüntüle 513816 Eki Görüntüle 513814 [/QUCNM MSJ ATMIŞSIN BEN ÖZELDEN YAZAMIYORUM AYRICA BEN ATIYORUM FAL FALAN BAKTIGIM YOK:)YANI İSTERSEN SANADA BİRŞEYLER SÖYLERİM.FALINDA EV GÖRDÜM BEN EVMİ ALACAKSINIZ YADA EVLENECEKSİN ODA OLABİLİR EVLİMİSİN BEKARMISIN BİLMİYORUM AMA:)BİDE Bİ GARİB BAŞÖRTÜSÜ OLAN BİR BAYANLA KONUŞUYORSUN BİŞE ANLATIYORSUN.GÖRDÜKLERİM BU KADAR CNM
isminin içinde z orta yaşlı bi kadın olan birinden yardım alıcaksın akıl danışıcan yani ama ailendende birine daha danış bence..küçük küçük gözler var üstünde anca sana fiili olarak birşey yapamıyorlar sen bir süre sonra bunlarla bağlantını kesiceksin hiç birşey demeden,kısa bir araba yolculuğun var y harfli biriyle.yüzü uzun burnu büyük başının önü hafif açılmış bi adam var biraz kırgın gibi duruyor birinin ağzından çıkan te bi lafla kendi düzenini ona göre kuracak sanki.ya bir ev haberi var (ev alma gibi) ya da uçurumun veya bir tepenin üstünde olan eski eve uzaktan bi ziyaret var 5 vakte kadar ya sen bi yola gidiceksin yada ordan sana bi misafir var. zafer bayrağı dalgalanıyor sen karar verirken yakınlarından bir sürü haber alacaksın ziyaretler yapabilirsin.tabağında yeni başlangıçlar var düzen kurma ya da düzen taşıma olabilir.
kızlar dün gelemedim bugün cevap yazıcam kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?