Bu da benim fal topiğim olsun :)

bir kalp var sana bence nişanlın sana evlenme teklif edicek:)) sevineceğin bi haberle geliyo bu adam..etrafın hep hep yine kabalık bi sürü konuşman çıkıyo kaç faldır:)) sanki biriyle konuşmanda o kadar geriliyosun ki yani ben bilirim havalarında böyle gerim gerim geriliyosun valla:))

ben kumralım
sevgilimde beyazzzz

canım kaplerniz birbirinizin yanında çıktı, zamana ihtiyacınız var zaman kartınız çıktı. bu aranızdaki mesafeyle ilgili bi zaman olabilr. senin bir çok düşüncen var. evlilik, sevgi ile ilgili. bir görüşmenz var bu grüşmenizde bir yakınlaşma görünüyor özlemiş seni sevgilin :)

içi dolu kupa gibi birşey var. sen onu kaldırıyorsun. bir adam var sen ona tepeden bakıyorsun. adamın canı sıkılmış bu duruma.açık yolların var. bazı yolların tıkalı. yollarından birinin sonunda 2 kişi seni bekliyor. sen mutlu mutlu onlara doğru gidiyorsun. bunları görebildi arkadaşım.

karalara bürünmüş bir bayan var bu sensin..Karanlıklar içindesin iç sıkıntın sanırım yada rahatsız olduğun bir durum var.Ama tertemiz bir ortamdasın normalde ve üstünden atıyorsun bu sıkıntını sonra beklediğin bir şey fincanı kaparken aklına getirmişsinve istediğin şey olacak gibi.M harfli birisi gördüm bende M harfli kişiden güzel şeyler gelicek haberler............

normalde nişandan önce evlenme teklif edilir ama bildin canım benimki biraz odun, nişandan önce unuttu, sonra edicem dedi etsin bi zahmet artık :) gerilirim valla gerileceğim konu olursa :d teşekkür ederim canım :)

ne güzel yorum yapmış işte :) cuma günü yola gidiyorum iki kişiyle görüşccem :) teşekkür ediyorum arkadaşına

ay hadi inşallah:) çok teşekkür ederim bıktırdım ama seni bakana kadar artık affet beni

of acaba ne zaman görüşcez aylar sonra gibi geliyo poffffffffffffff çok teşekkür edeerimmm <3

normalde nişandan önce evlenme teklif edilir ama bildin canım benimki biraz odun, nişandan önce unuttu, sonra edicem dedi etsin bi zahmet artık :) gerilirim valla gerileceğim konu olursa :d teşekkür ederim canım :)

heheh ne demeek rica ederiiim

ay hadi inşallah:) çok teşekkür ederim bıktırdım ama seni bakana kadar artık affet beni

yok cınım ne demek ya ben sıkıntılıyım bu arada enerjim kötü olmasın fallarınıza yansır

canım o esmer ben beyaz

canım fazla kart kalmadı. arada sorun var yine. ama erkekten yana bir yakınlaşma görünüyor. aklındsın şu sıralar. o da senin aklında. kalpler bedenler birbirine karışmış güzel bir bütünlük oluşmuş. güzel çıktı falın

babyster bugün bende yeni içtim kendi sayfamda bakarsan sevinirim aynı sayfada 3 tane fincan fotosu varda en sondaki yenisi hahaha

banamı yakınlaşma oluyor erkekden canım

jadoo banada açar mısın iskambil müsait olunca ben beyaz o kumral..hergün açtırıyorum sanada kart ya utanıyorum ama sıkıntım geçince böyle yapmıcam söz

jadoo banada açar mısın iskambil müsait olunca ben beyaz o kumral..hergün açtırıyorum sanada kart ya utanıyorum ama sıkıntım geçince böyle yapmıcam söz

ben de her gün fal baktırıyorum
canım birbirinizi seviyorsunuz senin de kalpler bedenler birbiri içinde çıktı. ama senin yanında daha açık tenli bir erkek daha var. bu erkekle aranda mesafe var. yeni bir aşka yelken açabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…