Eki Görüntüle 513080 Eki Görüntüle 513081 Eki Görüntüle 513082 Eki Görüntüle 513083 Eki Görüntüle 513084 Eki Görüntüle 513085 Eki Görüntüle 513086
pamuk eller cebe diyesim geldi :) kimler yorumluyor bu gece
ben kumralım
sevgilimde beyazzzz
Eki Görüntüle 513080 Eki Görüntüle 513081 Eki Görüntüle 513082 Eki Görüntüle 513083 Eki Görüntüle 513084 Eki Görüntüle 513085 Eki Görüntüle 513086
pamuk eller cebe diyesim geldi :) kimler yorumluyor bu gece
bir kalp var sana bence nişanlın sana evlenme teklif edicek:)) sevineceğin bi haberle geliyo bu adam..etrafın hep hep yine kabalık bi sürü konuşman çıkıyo kaç faldır:)) sanki biriyle konuşmanda o kadar geriliyosun ki yani ben bilirim havalarında böyle gerim gerim geriliyosun valla:))
içi dolu kupa gibi birşey var. sen onu kaldırıyorsun. bir adam var sen ona tepeden bakıyorsun. adamın canı sıkılmış bu duruma.açık yolların var. bazı yolların tıkalı. yollarından birinin sonunda 2 kişi seni bekliyor. sen mutlu mutlu onlara doğru gidiyorsun. bunları görebildi arkadaşım.
karalara bürünmüş bir bayan var bu sensin..Karanlıklar içindesin iç sıkıntın sanırım yada rahatsız olduğun bir durum var.Ama tertemiz bir ortamdasın normalde ve üstünden atıyorsun bu sıkıntını sonra beklediğin bir şey fincanı kaparken aklına getirmişsinve istediğin şey olacak gibi.M harfli birisi gördüm bende M harfli kişiden güzel şeyler gelicek haberler............
canım kaplerniz birbirinizin yanında çıktı, zamana ihtiyacınız var zaman kartınız çıktı. bu aranızdaki mesafeyle ilgili bi zaman olabilr. senin bir çok düşüncen var. evlilik, sevgi ile ilgili. bir görüşmenz var bu grüşmenizde bir yakınlaşma görünüyor özlemiş seni sevgilin :)
normalde nişandan önce evlenme teklif edilir ama bildin canım benimki biraz odun, nişandan önce unuttu, sonra edicem dedi etsin bi zahmet artık :) gerilirim valla gerileceğim konu olursa :d teşekkür ederim canım :)
ay hadi inşallah:) çok teşekkür ederim bıktırdım ama seni bakana kadar artık affet beni
canım o esmer ben beyaz
canım fazla kart kalmadı. arada sorun var yine. ama erkekten yana bir yakınlaşma görünüyor. aklındsın şu sıralar. o da senin aklında. kalpler bedenler birbirine karışmış güzel bir bütünlük oluşmuş. güzel çıktı falın
jadoo banada açar mısın iskambil müsait olunca ben beyaz o kumral..hergün açtırıyorum sanada kart ya utanıyorum ama sıkıntım geçince böyle yapmıcam söz
jadoo banada açar mısın iskambil müsait olunca ben beyaz o kumral..hergün açtırıyorum sanada kart ya utanıyorum ama sıkıntım geçince böyle yapmıcam söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?