amannnn komşular güzel gelin başa bela :hulya: bak gene resim eklemiş akşama benim oğlum gelsin söylücem(şimdi dışarda oyun oynuyoda )klava: senin karın kk ya resim koyuyo sonra millet bakıyo bakıyo maşallah demiyo akşam olunca ay başım ay burnum ağrıyo dicek klava:bişey söle yoksa ben alcam elime o sarı saçları bir bir belik yapcam tepeyede kurdele takcam :roflol: :roflol: hadi gelin ben acıktım iftara ne yapcaz onu düşün cokacimcoook
karamellllllllllllllllllllllllllll , küçükaşk seniiiiii makarna salatayla kandırıyoooo beni ogluna al sana içli köfteler imam bayıldılar yapaarım:)burnumda bi aya hallolcak inş:)gözel bi gelin olcam:)ehuehuehuheue:)
delikafadulden annee sen ona bakma kaydirigubbakcemile3
küçükaşkım benden başkasına asla bakmaz bikerem laelaelaelaelae :lepi:
burnun güzel diye beni eziyosun demiiiiiiiiiiiiiii ahuuuuuuuuuuuuuahuuuuuuu:):):):):)::)):)sen şimdii rahat rahatt söyle bunları bi ay sonra görüşcezzzzzzzzz(kıskandım kıskandım)kaydirigubbakcemile3karamel beni seç beni seç elini soguktan sıcaga degdirmemsositososito
karamel en iyisi sen beni sec...benden iyisini bulamassin...
karamelin bu konuya el atması lasımmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kuma olayına razımısınız kıslar razıysanız 3müzüde alıversin gayriiiiikaydirigubbakcemile3
ben razi degilim...ben metres olmak istiorum...
:roflol:alemsin haaaaaaaaaaaaaaa:roflol:ama biz seni kıskanırıs kıs küçükaşklaaa olmadı şimdiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
canım seninki artık estetiği geçmiş sağlık problemi haline gelmiş.hemen yaptır kurtul canım..
öyle cnmmmm tek korktugumm bi kç sene sonra baris egilecegiii burnumun...ondann şimdii olmam en iyisi hem düğünüme bi sene var ozmana kdr annem rahatca bakar banaa evlensem daha bi zor olurrrr kaynanamaa nazlanamamkaydirigubbakcemile3
kaynana kicina tekmeyi vurur...bide estetikli gelin diye seslenir sana artik...laelaelaelaelae
Ya ne var burnunda, gayet normal bence. Biraz da yetinmeyi bilelim. Sağlık sözkonusuysa önemli tabi ki ama ben de (kemik eğriliği) ameliyat olanların sonuçtan çok da memnun olduklarını duymadım
yetinmeyi bildim cnm 8 senedirrr olmadım ameliyat...ama hergecen gün egriliyyorrrrrr pskolojim bozuldu ayynaya bakarken dahada egriliyormu acaba diyorum...ayrıcaaa kuzenim kemik egriligini düzelttiiii çokta memnun rahat nefes alıyo şimdiii..aramızdaki tek fark onun burnu zaten güzeldi estetik olmadı ben estetikte olcam..kimse durduk yere bıcak altına yatmaz bence..
Bende de kemik eğriliği var, bende de şekil bozukluğu var,seninkinden çok daha fazla hem de.Ama ben bunu çok problem yapmamaya çalışıyorum.Yani psikoloji fln bozmaya gerek yok aslında.Ameliyatlara alışığım ne de olsa,inşallah diyorum iyi bir operasyonla herşey yoluna girer.Senin için de aynı şeyi dilerim.yetinmeyi bildim cnm 8 senedirrr olmadım ameliyat...ama hergecen gün egriliyyorrrrrr pskolojim bozuldu ayynaya bakarken dahada egriliyormu acaba diyorum...ayrıcaaa kuzenim kemik egriligini düzelttiiii çokta memnun rahat nefes alıyo şimdiii..aramızdaki tek fark onun burnu zaten güzeldi estetik olmadı ben estetikte olcam..kimse durduk yere bıcak altına yatmaz bence..
Ya ne var burnunda, gayet normal bence. Biraz da yetinmeyi bilelim. Sağlık sözkonusuysa önemli tabi ki ama ben de (kemik eğriliği) ameliyat olanların sonuçtan çok da memnun olduklarını duymadım
datlımmm bnmmmmmmopuyorumnanaktan:1hug:canım sen boş ver yazılanları çizilenleri hem sorunun giderilecek hemde piskolojik olarak rahatlicaksın kaydirigubbakcemile5
ceken bilemez...ve böyle yazanlar iki kere düsünmeli...ki buruna iyi bakarsan baya sey var kizin burnunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?