Bu da benim gck Burnum:)

annecim başımda sen varsın göz kulak oluyon ya kimse birşeycik yapamaz bana Çok üzgünüm çoook :roflol:

Benim küçük aşkım oyun mu oynuyor oyy hihoyyyt ben akşam üstü için makarna salata diyorum sevgili kaynanacığım özel bir isteğin varsa seve seve yapayım ama pek yemek yapmasını bilmem zemuszemus

karamellllllllllllllllllllllllllll , küçükaşk seniiiiii makarna salatayla kandırıyoooo beni ogluna al sana içli köfteler imam bayıldılar yapaarım:)burnumda bi aya hallolcak inş:)gözel bi gelin olcam:)ehuehuehuheue:)

delikafadulden annee sen ona bakma kaydirigubbakcemile3

küçükaşkım benden başkasına asla bakmaz bikerem laelaelaelaelae :lepi:

delikafadulden annee sen ona bakma kaydirigubbakcemile3

küçükaşkım benden başkasına asla bakmaz bikerem laelaelaelaelae :lepi:

burnun güzel diye beni eziyosun demiiiiiiiiiiiiiii ahuuuuuuuuuuuuuahuuuuuuu:):):):):)::)):)sen şimdii rahat rahatt söyle bunları bi ay sonra görüşcezzzzzzzzz(kıskandım kıskandım)kaydirigubbakcemile3karamel beni seç beni seç elini soguktan sıcaga degdirmemsositososito

karamel en iyisi sen beni sec...benden iyisini bulamassin...

karamel en iyisi sen beni sec...benden iyisini bulamassin...

karamelin bu konuya el atması lasımmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kuma olayına razımısınız kıslar razıysanız 3müzüde alıversin gayriiiiikaydirigubbakcemile3

karamelin bu konuya el atması lasımmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kuma olayına razımısınız kıslar razıysanız 3müzüde alıversin gayriiiiikaydirigubbakcemile3

ben razi degilim...ben metres olmak istiorum...

canım seninki artık estetiği geçmiş sağlık problemi haline gelmiş.hemen yaptır kurtul canım..

canım seninki artık estetiği geçmiş sağlık problemi haline gelmiş.hemen yaptır kurtul canım..

öyle cnmmmm tek korktugumm bi kç sene sonra baris egilecegiii burnumun...ondann şimdii olmam en iyisi hem düğünüme bi sene var ozmana kdr annem rahatca bakar banaa evlensem daha bi zor olurrrr kaynanamaa nazlanamamkaydirigubbakcemile3

kaynana kicina tekmeyi vurur...bide estetikli gelin diye seslenir sana artik...laelaelaelaelae

kaynana kicina tekmeyi vurur...bide estetikli gelin diye seslenir sana artik...laelaelaelaelae

o kesin cnmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaynanam pek bi seviyo beni diger gelininden çok çekmişkaydirigubbakcemile3bakalımmmmm evlendikten sonrada sevcemi bensositososito

Ya ne var burnunda, gayet normal bence. Biraz da yetinmeyi bilelim. Sağlık sözkonusuysa önemli tabi ki ama ben de (kemik eğriliği) ameliyat olanların sonuçtan çok da memnun olduklarını duymadım

Ya ne var burnunda, gayet normal bence. Biraz da yetinmeyi bilelim. Sağlık sözkonusuysa önemli tabi ki ama ben de (kemik eğriliği) ameliyat olanların sonuçtan çok da memnun olduklarını duymadım

yetinmeyi bildim cnm 8 senedirrr olmadım ameliyat...ama hergecen gün egriliyyorrrrrr pskolojim bozuldu ayynaya bakarken dahada egriliyormu acaba diyorum...ayrıcaaa kuzenim kemik egriligini düzelttiiii çokta memnun rahat nefes alıyo şimdiii..aramızdaki tek fark onun burnu zaten güzeldi estetik olmadı ben estetikte olcam..kimse durduk yere bıcak altına yatmaz bence..

canım sen boş ver yazılanları çizilenleri hem sorunun giderilecek hemde piskolojik olarak rahatlicaksın kaydirigubbakcemile5

Bende de kemik eğriliği var, bende de şekil bozukluğu var,seninkinden çok daha fazla hem de.Ama ben bunu çok problem yapmamaya çalışıyorum.Yani psikoloji fln bozmaya gerek yok aslında.Ameliyatlara alışığım ne de olsa,inşallah diyorum iyi bir operasyonla herşey yoluna girer.Senin için de aynı şeyi dilerim.

ceken bilemez...ve böyle yazanlar iki kere düsünmeli...ki buruna iyi bakarsan baya sey var kizin burnunda...

canım sen boş ver yazılanları çizilenleri hem sorunun giderilecek hemde piskolojik olarak rahatlicaksın kaydirigubbakcemile5
datlımmm bnmmmmmmopuyorumnanaktan:1hug:

ceken bilemez...ve böyle yazanlar iki kere düsünmeli...ki buruna iyi bakarsan baya sey var kizin burnunda...

öle valla cnmmmm ceken bilemez..mesela benim kıs kardeşiminde burnu kemerli ama karakteristik burunlar olur ya ölee o düşünmüyor ameliyat falannn..bense hergecen sene egilen bi burnunla durmak istemiyorumm...bugun aradım doktoruu yarın bi ara tam gün veremiyorum dedii sabırsızlanıyoru şu günüm bi belli olsaydı hayırlısıylasositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…