Bende de kemik eğriliği var, bende de şekil bozukluğu var,seninkinden çok daha fazla hem de.Ama ben bunu çok problem yapmamaya çalışıyorum.Yani psikoloji fln bozmaya gerek yok aslında.Ameliyatlara alışığım ne de olsa,inşallah diyorum iyi bir operasyonla herşey yoluna girer.Senin için de aynı şeyi dilerim.
geçmiş olsun cnmmmm inş seninde istedigin gibi olurr..
öyle cnmmmm tek korktugumm bi kç sene sonra baris egilecegiii burnumun...ondann şimdii olmam en iyisi hem düğünüme bi sene var ozmana kdr annem rahatca bakar banaa evlensem daha bi zor olurrrr kaynanamaa nazlanamamkaydirigubbakcemile3
heee heee en iyisi evlenmeden yaptır sen...
bence mutlaka ameliyat olmalısın.Ben ameliyattan cok korkuyordum cünkü cok kötü sonuçları olan arkadaşlarım vardı.Hatta bir akadaşım 3 kez ameliyat olmuştu.birgün alışveriş merkezinde ankarada burnu alçıda bir kızla tanıştım,doç.dr.serdar öztürk'e ameliyat olduğunu söyledi.bir ay kadar sonra bir kahve içelim diye aradığımda burnunun cok güzel olduğunu gördüm hatta nefes alma sorunlarınında hallolduğunu söyledi.kuzeni ve teyzesi de aynı doktora ameliyat olmuşlar,onlarda cok memnunlarmış.Bende bunun üzerine hemen ameliyata karar verdim.muayeneye gittiğimde 2 tane burun ameliyaı olmuş hastasıyla da tanıştım,burunlar harikaydı.serdar bey bana hasta fotoğrafları gösterdi.Gerçekten cok etkilendim.o hafta içinde ameliyat oldum.su an 2 ay gecti o eğri ve koca burnumdan eser kalmadığı gibi insanlar burnuma bayılıyorlar.Kesinlikle ameliyat olmalısın,insanın hayata bakışı değişiyor.ameliyattan sakın korkma,cok mutlu olcaksın.
ameliyatta korkulcak bişi yok ztn doktoruna güveniyosann uyuyup uyanıyosn herşey bitmiş
ben ameliyathaneye giderken sakinleştirici yapılmasını istedimm onla gidince çok rht gidiosn ztn hiç bişey anlamıyosn güle eglene gidiosn o igne sayesnde
amelyat olan arkadaşlarım anlattı amelyattan önce ya uyku getirici sakinleştirici igne yapyolarmış yada cesaretlendirici hap veryorlarmış bu hapı aldıktan sonra kendin nerde bu doktor ya gelsinde artık beni kessin diyormuşsun:teytey:bende de amelyat uçak böcek ve daha bi sürü fobi oldugu için seni çok iyi anlıyorum.
ameliyat öncesi o cesaretlendirici haptan bi kutu içmem lazım valla yoksa sedyeden kalkar kaçarım ben
tatlım senin doktorun kim?dedigin gibi bazen bendede oluyor çok heycanlandıgım ve korktugum zaman heyecan ters tepiyor ve mal gibi oluyorum.heralde vücudun savunma mekanizması bu:bbo:ya aslında şunu düşünmek gerek kaderimde nevarsa onu yaşıcam böle düşündügün zaman korkmuyorsun.senin amelyata ne kadar kaldı?
bence gıcık deme allahın yarattığı ...lmaz:madem hoşuna gitmiyor ailenle konuş ve istediğin gibi burna sahip ol ,sağlık problemlerime de sebep oluyor diyosun ...
acil şifalar canım ...sevgiyle kal
evet guzel bir burun degil aciksasi yaptirsan daha guzel olur yanlis anlama sen sordugun icin bende soyluyorum
GICIK burun demekCADIARZUbence haline şükretmen gerek sağlısın yerinde olsun tek kusur bu olsun.
kotu niyetle soylemedim canim, ben sandim sen soruyorsun guzel olup olmadigini bende ona gore cevap yazdim zaten benimburnumda guzel degil yaptirdim ve halen yaptirmayi dusunuyorum ikinci kezsenağlama:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?