Bu da benim gck Burnum:)

geçmiş olsun cnmmmm inş seninde istedigin gibi olurr..

heee heee en iyisi evlenmeden yaptır sen...

heee heee en iyisi evlenmeden yaptır sen...

sengözlerimebaksanabhe he olmam şart..aslında çok korkuyodum ameliyattan bugun iftardan sonra çaya komşu geldi 3 dogum yaptııı onun hikayelerini anlattı en son dediki burun ameliyatı bunların yanında hiç bşy korkma falan dedi vallaaa dogum yapmakkk resmen korku flimi gibiymişşşşşşşşşşşakannehirkaydirigubbakcemile3cesaret geldi iyiceneeeeeee bi günü belli olsada tam hemen olsammmmmmm sositososito

ayyyyyy cnmmm çok güzle yazmışsınnnnn valla böle yazıları okumak insanı cesaretlendiriyorrr....ilk defa bukdr azimliyim olcam inş..gecen sene korkumdan kaçtımm..ama neyden korkuyorumki en fazla 3 gün tampondan dolayı rahatsızlık oluyomuşş olsun neyapim:)ama benim ameliyathane fobim var hiç görmedim ama çok korkunc geliooo:)neyapalım hergüzel şeyin zor bi tarafı var demi..bu aradaaa geçmiş olsun cnmmm burnunnu begendigine çok sevindimmmm darısı bana ve ameliyat olmayı düşünen herkese inş:)

ameliyatta korkulcak bişi yok ztn doktoruna güveniyosann uyuyup uyanıyosn herşey bitmiş

ben ameliyathaneye giderken sakinleştirici yapılmasını istedimm onla gidince çok rht gidiosn ztn hiç bişey anlamıyosn güle eglene gidiosn o igne sayesnde

ameliyatta korkulcak bişi yok ztn doktoruna güveniyosann uyuyup uyanıyosn herşey bitmiş

ben ameliyathaneye giderken sakinleştirici yapılmasını istedimm onla gidince çok rht gidiosn ztn hiç bişey anlamıyosn güle eglene gidiosn o igne sayesnde

sakinleştirici igneyi sormayı unuttum vallaa yada sordum hatırlamıyorum cvbını heycanlanmıştım doktorla konuşurken:)

amelyat olan arkadaşlarım anlattı amelyattan önce ya uyku getirici sakinleştirici igne yapyolarmış yada cesaretlendirici hap veryorlarmış bu hapı aldıktan sonra kendin nerde bu doktor ya gelsinde artık beni kessin diyormuşsun:teytey:bende de amelyat uçak böcek ve daha bi sürü fobi oldugu için seni çok iyi anlıyorum.

uyy cnmm valla fobilerimizin hepsi aynıkaydirigubbakcemile3yaırn sorayım unutmadan o habı ben:)

ameliyat öncesi o cesaretlendirici haptan bi kutu içmem lazım valla yoksa sedyeden kalkar kaçarım ben

doktoru az önce aradım sordum öle sakinleştirici haba gerek falan yok dediii..yaaa ben şimdiden acaip heycanlıyım ya ogun olunca neyapcam benkaydirigubbakcemile3inşşş bu heycan ters teperde mal gibi bşşy olurumkaydirigubbakcemile3

tatlım senin doktorun kim?dedigin gibi bazen bendede oluyor çok heycanlandıgım ve korktugum zaman heyecan ters tepiyor ve mal gibi oluyorum.heralde vücudun savunma mekanizması bu:bbo:ya aslında şunu düşünmek gerek kaderimde nevarsa onu yaşıcam böle düşündügün zaman korkmuyorsun.senin amelyata ne kadar kaldı?

cnmmm iki gündür doktoru arıyorummmmmmmmmmm ksinleştiremedik bitürlü günüü ama en geç perşembeye belli olcak.. bayramdan sonra adet olcagım için ekim başına kalıyo malesef...doktorum doç.dr bilgetirk bilen:)opuyorumnanaktaninş cnmm heycanlanmamm en azından görüntüde heycanlı durmuycagım bi kesinnnnn annem son ana kdr olma diycek eminim:)onun eline koz vermek istemiyorumm kaydirigubbakcemile3

ay kıslarrr 8 ekimdeeeeeee ameliyat olcammmmmmm heycanlandım vallaaa daha 22 gün varrrrrrrr hemen geçseydi bi:)

bence gıcık deme allahın yarattığı ...lmaz:madem hoşuna gitmiyor ailenle konuş ve istediğin gibi burna sahip ol ,sağlık problemlerime de sebep oluyor diyosun ...
acil şifalar canım ...sevgiyle kal

Son düzenleme:
bence gıcık deme allahın yarattığı ...lmaz:madem hoşuna gitmiyor ailenle konuş ve istediğin gibi burna sahip ol ,sağlık problemlerime de sebep oluyor diyosun ...
acil şifalar canım ...sevgiyle kal

cnmmm kaç kişiye söylüycem bilmiyorum ama lafın gelişi söylenen bşyy (gıcık) latifeee yaniiii ciddi anlamda demem zatennnnnn...

GICIK burun demekCADIARZUbence haline şükretmen gerek sağlısın yerinde olsun tek kusur bu olsun.

evet guzel bir burun degil aciksasi yaptirsan daha guzel olur yanlis anlama sen sordugun icin bende soyluyorum

şeklinden çok emmnun deilim cnmm bide hersene eğilmeside cabası tabi..yanlış anlamam cnmm olanı söylüyorsunn

GICIK burun demekCADIARZUbence haline şükretmen gerek sağlısın yerinde olsun tek kusur bu olsun.

cnm tekrar söyleyeyim ben latife olsun diye GICIK kelimesini kullandım..çok şükür halime ne dertler varrr çözümü olmayan....zatenn yorumlara bakarsanızzzz şakalaşarak bi muhabbet varrr..ciddii ciddii dememm..

kotu niyetle soylemedim canim, ben sandim sen soruyorsun guzel olup olmadigini bende ona gore cevap yazdim zaten benimburnumda guzel degil yaptirdim ve halen yaptirmayi dusunuyorum ikinci kezsenağlama:sm_confused:

yok kuzu ben sana kısmadım şekerim:)şu konuyu açarken başlıkta GICIK kelimesini kulandım ya bi kaç kişi eleştride bulunduu onlardan biride senden sonra yorum yapmıştı.. aynı anda onada cvp verdim cnmm,sana bşy demedim kıs kırılma ok:)yaa snein ilk ameliyatın nsl geçtii güzeldir bence burnun neresini begenmioun cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…