Bu da benim gck Burnum:)

canım o kadarda kötü değil ama o psikoloji insanı yiyip bitiriyor bilirim o duyguyu senağlama benim burnumda kocaman bir kemer var baktıkça büyüyor dedim kurtulcam senden çık git hayatımdan sırnaşık şeysırnaşık şey

ya cnmmmm 25 yaşındayımmm inan son iki yıldır taktım kafama burnumu önceden aklımın ucuna gelmezdi estetik olmak..hele 4 yıl üniversite okudumm o sıra hani heveslnir insan olur demii yok yanii düşünmedigim bşydii..inan gecen seneee son anda olmadımm estetik ama bu sefer kaçışı yok olmam şart herkese ameliyat gününü söyledimkiiii sırf millete ayıp olmasın diyeee ameliyat olayım artıkkaydirigubbakcemile3

ol benceeeeeee nolcakki daha kötü olcak hali yok mutlaka ki bundan daha iyi olur bende senin gibi dusunuyodum oldum kurtuldum hemde coook memnunum seklınden Allah gonlune gore versın senınde

ol benceeeeeee nolcakki daha kötü olcak hali yok mutlaka ki bundan daha iyi olur bende senin gibi dusunuyodum oldum kurtuldum hemde coook memnunum seklınden Allah gonlune gore versın senınde

ayyyyy dmei cnm yaaa aslındaa bendeeee öle düşünüyorum ama işte bugune kdr igne vururnurken agllayan ben burnumu resmen kesip biçtircem.aynı şey deil diyo herkes o ameliyatı anlamıycan falan diyoda .işte başına gelmeyinceee korkuyo incan..bana burdaki arkadaşlar çok destek verdi sagolsun hepsi bi kaçı ikinci ameliyatını bile olduu..çokk kötü bşy olsa ikinci kes olmaslar dmei:)

ay bende tahliller için kan alırlarken bayılmıstım dedim heralde ameliyatta kıyamet kopcak,ama şimdi gel bu burun olmadı bida yapalım deseler keşke diye bekliyorum :):):):)

ay bende tahliller için kan alırlarken bayılmıstım dedim heralde ameliyatta kıyamet kopcak,ama şimdi gel bu burun olmadı bida yapalım deseler keşke diye bekliyorum :):):):)

yaaaaaaaaaaaa ben senden daha iyiim ozman bayılmıyom kan alınırken ama aglıyom okdr:):):)kıslar sırf sizin ömrünüzü yedim diye çenemle sıf bu nedenle olcam yanii:)bunca konuştum olmassam estetik ayıp olurkaydirigubbakcemile3

ay nem cim az kaldı dimi tatlım.sende çokgüzel haberlerini paylaşcaksın inşAllah.bende çok korkak biriyim korkunun ne oldugunu biliyorum.ama sakın korkma rahat nefes alcagın ve çok güzel burunla gezcegin günleri düşün.

cnm yaaaa offf artıkkkk olsun bitsin istiyorum çok sıkıntı ettim kendimeee 40 gün olcak nerdeyse ameliyat gününü bekleyeliiiikafamçokkarıştıkorkuyorum eminimki ameliyattan iki gün önce tahliler için gitcem ozman daha bi heycanlancam:)offf offf sonunda oldum diye bi konu açmayı 4 gözle bekliyorum tabi iyi sonuçlar yazarak:)

bu arada kedine bayıldım ben satın alamadım köpek aldım

ya sende baya beklemişsin cnmm benden fazla valla nsl dayandın:)bu arada benim kediler dokuz dogurmuştu bak sana ikisini hediye edeyim iyi bak onlara ok..birinin adı ebru digerinin adı nem:)

cnm ben mecburen bekledim cünkü mümkün degildi 2.5 aydan önce olmam yani sınavlarım işlerim falan filan tarihi kendim belirledim ve mecburen bekledim yani zorunluluk, ama son bir kac haftası gecmek bilmedi senin kediler gibi dokuz dogurdum kaydirigubbakcemile3
kediler icin tsk ederim cnmm :kedi: utandım opuyorumnanaktan kedilerimi itinayla beslicem onlara yumak alcam :hulya: nemle ebruyu oynatcam gamyoncuiremsu onlara masal okuycam :1hug:

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kediciklerime iyi bakcagından eminim cnmmmmm:)negüzel kedilerinnn küçüçük burnu var demii:)ehuhuehe kedileri bilşe kıskandım yaaa:)

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kediciklerime iyi bakcagından eminim cnmmmmm:)negüzel kedilerinnn küçüçük burnu var demii:)ehuhuehe kedileri bilşe kıskandım yaaa:)

seninde olacak insallah merak etmeee opuyorumnanaktan

kuzucuklar çok üzgünüm interneti kapatcaz kardeşim ders çalışmıyor diyeeee...keşke bi ay daha dursaydı ameliyattan sonra size çok şey sorardım eminimşimdi kapatmaya gitcem netiii daha giremem..ancak komşuya akrabalara falan gittigimde bakabilcem..seviyorum hepinizi.gamzei,karamel,kraliche,tumena,ebru,masummasal..... daha aklıma gelmiyen herkesin sabrından dolayı teşeküür ediyorum her soruma cvp verdilerrr..bi haftam var ameliyyata ayın 8 ine olcam sabah...dua edin olurmuuuuuu..valla sırf bu kk için netin kapatılmasına üzülüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…