canım o kadarda kötü değil ama o psikoloji insanı yiyip bitiriyor bilirim o duyguyu senağlama benim burnumda kocaman bir kemer var baktıkça büyüyor dedim kurtulcam senden çık git hayatımdan sırnaşık şeysırnaşık şey
hiç de gıcık değilllllmaz:
değişcek değişcek çok güzel burunlarmz olcak inşallah :) az kaldıı azz:)
ol benceeeeeee nolcakki daha kötü olcak hali yok mutlaka ki bundan daha iyi olur bende senin gibi dusunuyodum oldum kurtuldum hemde coook memnunum seklınden Allah gonlune gore versın senınde
ay bende tahliller için kan alırlarken bayılmıstım dedim heralde ameliyatta kıyamet kopcak,ama şimdi gel bu burun olmadı bida yapalım deseler keşke diye bekliyorum :):):):)
ay nem cim az kaldı dimi tatlım.sende çokgüzel haberlerini paylaşcaksın inşAllah.bende çok korkak biriyim korkunun ne oldugunu biliyorum.ama sakın korkma rahat nefes alcagın ve çok güzel burunla gezcegin günleri düşün.
ben 2.5 ay beklemistim ameliyat günü icin haline sükret
bu arada kedine bayıldım ben satın alamadım köpek aldım
ya sende baya beklemişsin cnmm benden fazla valla nsl dayandın:)bu arada benim kediler dokuz dogurmuştu bak sana ikisini hediye edeyim iyi bak onlara ok..birinin adı ebru digerinin adı nem:)
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kediciklerime iyi bakcagından eminim cnmmmmm:)negüzel kedilerinnn küçüçük burnu var demii:)ehuhuehe kedileri bilşe kıskandım yaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?